• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemi bana kötüledi, konuşmuyorum dedi ama görüşüyorlarmış

kocam ne derse olayı değil bu hanımefendi.
dünyanın en kötü ailesi bile olsa ben eşimin yanında asil bir şekilde durmak istiyorum çünkü ben onu yalnız bırakırım o benı yalnız bırakır ve gidersem mutlu olacağına eminim
hepsine inat eşimin elini sımsıkı tutup herşeye rağmen hepinizden iyiyiz demek ve dik durmak istiyorum

o zaman düğünden sonra açacağınız yeni konu ile sizi bekliyoruz haydi hayırlısı

Benimki kv kizimin b.kuna kurban olayim der ben arayip sormam nerdyse aglar kizimi aramiyor diye varini yogunu ona döker kizim memur olsun der ben hamileyim hem kpss calisiyorum kazanamayayim diye dua eder ay Allah bunlari islah etsin ya Allah sabrimizi ölcuyor

O kotuleyen dedigin kisi kv bacisi farkindamisîn? Iki kardes kuser barisir bu senin kendi kardeslerin arasindada olur o oyle diyip senin hemen dokulmen hata. Agzindan cikana hukmetmezsen simdi ben napacan diye dusunursun. Mesafeni herkesle korumaliydin gecmis olsun

Niye bu kadar o bunla konuşmuş bu şuna gitmiş oturmuş diye kendinizi yiyorsunuz ki ?
Banane demek , çekilmek zor olmamalı

Yahu eski konularını zaten biliyoruz tekrar neden anlatıyorsun ki olan olmuş engellemişsiniz birbirinizi. Onlar akraba sana öyle konuşur ama yine onlar beraber olurlar neden bu kadar önemsiyorsun eşimin teyzesi bana ne dediyse dedi kaale bile almam ciddiye de almam iki gün görüşmezler sonra görüşürler boşverin.

Ayrıca görümce sizde engelliyse yapılan yorumlar göremezsiniz ki gözükmez yani fotoğraflarına yorum yapmış diyorsunuz nasıl gördünüz fotoğrafları falan anlamadım teyze sizde ekli bile olsa görümce engelliyse göremezsiniz!!

çok büyütüyorsunuz herşeyi çok anlam yüklüyorsunuz gidersiniz oturur gelirsiniz eşiniz olacak yanınızda zaten artık eş ailelerinden görümceden daha önemli şeyler olsun hayatınızda sürekli bunu da yaptılar onu da yaptılar diyorsunuz sonu gelmez ki bunun

Back
X