Görümcemi sevemiyorum

queenn0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
44
-51
1
25
Arkadaşlar kimisine tuhaf gelir kimisine normal gelir bilmiyorum. Ben ciddi anlamda görümcemi sevemiyorum. Benden yaşça küçük daha 19 yaşında. Sevmeyi denedim çevremde sen ablasısın onun sen ona öğret doğru yolu dediler. Ama yok arkadaşlar olmuyor. Kahve içmeye çağırdım sohbet etmeye çalıştım olmuyor. Baktığınız zaman bana karşı hiç bişeyi yok gerçekten çok saygılı annesi bişey söylese yapmıyor ama beni dinliyor. Ben kaynanamı çok seviyorum her akşam ya o bende ya ben ondayım. Ama görümceme tahammülüm kalmadı. Görmek bile istemiyorum. Nasıl anlatılır her haraketi batıyor olayı varya tam olarak onu yaşıyorum. Oraya gitmek istemiyorum ama kaynanamla gerçekten çok iyi anlaşıyoruz arkadaşım gibi gitmeden de duramıyorum. Görümcem çok boş konuşuyor haraketleri falan bi tuhaf bunu tek fark eden bende değilim yıllar önce bunun için hastaneye de gidilmiş ama doktor normal demiş. Ben bunu aşar mıyım yoksa böyle devammı eder. Yada nasıl aşarım bu durumu tavsiyelerinizi bekliyorum illa ki bu kadar kadın arasında yaşayan vardır diye düşünüyorum

size karsi gayet saygiliymis bi yanlisida olmamis anladigim kadariyla tam olarak nasil olmasini bekliyorsunuz gorumcenizin

Nedem sevmeye çalışıyorsunuz ?herkesi sevmek zorunda değilsiniz.Aranızda yaş farkı varsa o da etkili oluyordur.Ergen biri ile ben de sohbet edemem mesela.Biraz detay verseydiniz aslında üstün körü olmuş

Yani evet biri zorla sevilmez. Sevmeyiverin bişey olmaz. Kimse kayın ailesine bayılmıyor genelde.
Ne gibi boş konuşuyor? Biraz açabilirseniz belki sizi geriye çeken durumu kavrayabiliriz

size karsi gayet saygiliymis bi yanlisida olmamis anladigim kadariyla tam olarak nasil olmasini bekliyorsunuz gorumcenizin
Kaynanam bişey alıyor mesela geçen tişört sipariş etmiş 2 tane bi tanesini kızına etmiş bi tanesini bana. Ablama niye aldın diyor bide benim yanımda söylüyor bunu. Bende haliyle o an kızıyorum ve bozuluyorum hemen özür diliyor o anlamda söylemedim diyor. İşte altta yazdığım gibi sürekli çok boş konuşmaları var çok çok kısa yazmak istedim mesela ilk evlendiğimiz zaman halıma kül döktü kaynanam hemen silmeye kalktı ben silerim bırak dedim. Görümcem anne biz almadık mı zaten dedi Yani böyle bir sürü boş konuşmalar ne söylediğinin farkına varmıyor tuhaf tuhaf konuşuyor doktorada götürmüşler ama bişeyi yok demiş doktor. Mesela yengesine gidiyor oturmaya kadın almıyor bunu içeri müsait değiliz diyor 1saat sonra yine gidiyor vs

Yani evet biri zorla sevilmez. Sevmeyiverin bişey olmaz. Kimse kayın ailesine bayılmıyor genelde.
Ne gibi boş konuşuyor? Biraz açabilirseniz belki sizi geriye çeken durumu kavrayabiliriz
Alta yazdım okur musun

Yüzsüz biri .patavasız nerde ne konuşacağını bilmiyor.Belki zamanla geçer.Çokta takmayın görümceler sevilmek zoruda değil

Bildiğimiz patavatsız işte.
Size özel de değilmiş zaten davranışı. Sevmeyin
Zaten mesafe her zaman iyidir
Ben çok sert karaktere sahibim o an kızdıysam bunu net bi şekilde belli ediyorum eşimle arası hiç iyi değil zaten eşim onu kardeşi olarak bile görmüyor. Kaynanam da git içeri diyor ablanla bişey konuşcam diyor gidiyor 3saniyr sonra geri geliyor. Salak demek istemiyorum ama salak gibi davranıyor kimse istemiyor onu uyarıyorum diyorum ki istemiyorlar seni niye gidiyorsun tamam gitmicem diyor sabah bakıyorum yine orda.. allahım evlense de kurtulsam

Yüzsüz biri .patavasız nerde ne konuşacağını bilmiyor.Belki zamanla geçer.Çokta takmayın görümceler sevilmek zoruda değil
Çok yüzsüz inan bana kaynanamı sevmesem asla gitmem görmemiş olurum en azından kınamak istemiyorum çocuğum olursa ona benzer diye ama. Dayanamıyorum

19 yaşında sana zararı olmayan saygılı birini bu derece istememek, sevmemek neden? Sizde bence bi gidin doktora tahammülüm kalmadı falan asla normal değil.

Sevmek zorunda değilsiniz birbirinize saygılı davranın yeto
Herkes sen ona aldırış etme onda sorun var diyor öyle sakin öyle sessiz ki. Diyorum piskoloğa götürün var bu kızın bi sorunu kimse de ilgilenmiyor

Kaynanam bişey alıyor mesela geçen tişört sipariş etmiş 2 tane bi tanesini kızına etmiş bi tanesini bana. Ablama niye aldın diyor
Buna ben de bozulurum . Annem sürekli bana aldığı şeyden geline de alırsa zoruma gider.
Kül olayı da patavatsızlık, daha küçük.
Bence siz biraz kıskanıyor gibisiniz. Ya da diğer eltiden etkilenmişsiniz.

19 yaşında sana zararı olmayan saygılı birini bu derece istememek, sevmemek neden? Sizde bence bi gidin doktora tahammülüm kalmadı falan asla normal değil.
Alta yazdıklarımı okursanız iyi olur konu çok uzun olup sizi sıkmasın diye altta arkadaşlara cevap verdim

Herkes sen ona aldırış etme onda sorun var diyor öyle sakin öyle sessiz ki. Diyorum piskoloğa götürün var bu kızın bi sorunu kimse de ilgilenmiyor
Herkes kıza öyle söylerse kız da zaten anormal olur. Ben bu insanları anlamıyorum kendi evlatlarını başkalarına kötülüyorlar şaka gibi!

Sevmek zorunda değilsiniz, samimi olmak zorunda da değilsiniz. Tahammülüm kalmadı cümlesi çok aşırı değil mi? 19 yaşında bir kız nihayetinde. Eşim kardeşi gibi görmüyor, kayınvalidem bir şey konuşacağız git diyor demişsiniz. Sizde yüzüne karşı seni istemiyorlar diyormuşsunuz.
O evde sadece kayınvalideniz yaşamıyor, o ev aynı zamanda görümcenizin de evi. Hergün gitmek konusunda kararlıysanız bazı şeyleri hoş görüp görmezden gelin

Eser miktarda da olsa otizm ya da benzeri bir sendromu olabilir.
Yani burdan gördüğüm kadarıyla duygusal ve sosyal zekası biraz düşük gibi.
Birbirinize saygılı olduğunuz müddetçe çok gündeminizi alacak bir durum değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…