Görümcemi sevemiyorum

Ben kıskansam sevgililer gününde (hiç sevgilisi olmamış) ben hediye aldım. Doğum günü dedemin vefat gününe denk gelmesine rağmen ben kutladım. İnanın elimden geleni yaptım sevmek için

O yüzden yazdım aslında. Dediğim gibi gitmeme yada kaynanamı çağırmama gibi bi durumum olamaz gerçekten kaynanam değil annem benim için. Nasıl sevebilirim diye açtım konuyu zaten bu durum beni de etkiliyor hiç hoşuma gitmiyor

19 yaşındaki genci herkes ötelemiş, Allah bilir duyacağı şekilde kaç kere doktor doktor demişlerdir nasıl normal olmasını bekliyorsunuz bu çocuktan? Kardeş olarak görmüyormuşmış abiye bak! Sizde yaşamadığınız şeye gülme emojisi koymayın Allah muhafaza sınanırsınız!

Size bir zararı yok.
Görmek istemiyorsanız gitmeyin sürekli evlerine.
Her gün kayınvalide ile vakit geçiren birinin de kendine gündem edeceği kişi, 19 yaşında muhtemelen ilgilenilmediği için bazı sıkıntıları olan, umursamayan görümcesi olur tabi.

Herkes sen ona aldırış etme onda sorun var diyor öyle sakin öyle sessiz ki. Diyorum piskoloğa götürün var bu kızın bi sorunu kimse de ilgilenmiyor

Eltim yok bu arada. Bi kız bi erkek. Eşim ve görümcem var sadece yenge diye bahsettiğim dayı eşleri ve amca eşleri.

Sevmek zorunda değilsiniz, yani birini sonradan sevmenin belirli net yolları yok. Kendinizi törpüleyeceksiniz, bazı şeyleri görmezden geleceksiniz. Belki de kızın mental bir sorunu vardır, yaşına uygun davranamıyorsa ya da aile içinde itilip kakıldığı için de böyle dikkat çekmeye çalışıyor olabilir

19 yasinda daha ergen olabilirmi ,yani ne bekliyosunuz 19 yasindaki bir cocuktan

Çok mu komik bunlar?
Şu yazdıklarınızdan keyif alacak kadar acizsiniz.
Yazık cidden.
Kendi eviniz, hayatınız yok mu? İşinize bakın. 19 yaşındaki kızın evlenmesini bekliyorsunuz kurtulmak için.
Ne boş bir hayat.

Defalarca konuştuk gerçi yaşamadan bilemezsiniz. abla diyor bana 10senedir tanıyorum. Ablacım artık olgunlaşman gerekiyor büyüdün diyorum. Çok fazla evlenmek istiyor. Evlenme yaşın değil diyorum şuan senin gezip eğlenme yaşın diyorum mesela. Sabah alt kattaki çocuğa aşık yarın yan taraftaki çocuğa aşık. Normal mi sizce? Eşime ben götüreyim piskoloğa her seansında yanında olayım dedim kaynanam biz götürdük fayda etmiyor diyor. Nereye gitse kimse istemiyor onu. Herkes kullanıyor. Geçen gün alt kattaki komşusu sigara aldırmaya yollamış. Sonra çöpünü döktürmüş sonra da perdelerini astırmış. Bi kahve içeriz artık demiş işim var demiş kadında. Diyorum ki uyarıyorum yapmasana diyorum ama yok yarın yine aynı.

kimse size yaranacagim diye kendini paralayamaz hep bir olup kiza saldirmişsiniz resmen hemde 19 yasinda bir kiza kayinvalideniz sizinle degilde kiziyla vakit gecirsin yorumlarinizi okudukca haksiz buldum sizi ve yorumumu degistirdim birakin gorumceyi falan kendinize bakin siz umarim abisiyle arasinin acilmasinda sizin bi parmaginiz yoktur

Son düzenleme:
Keyif alsam sizce konu açarmıyım Allah aşkına. O evlenmek istiyor (hiç sevgilisi olmadı) 14 şubatta ben hediye aldım ona. İçinde ukte kalmasın diye.

Bende öyle düşünüyorum işte. Bulup birini kaçıcam diyor. Bende bu şekilde evlilik sürdüremiceğini bildiğim için tedavi olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu kız normal değil tedavi olmalı. İlgisiz bir ailesi, abisi var zaten sizde beğenmiyorsanız mesafeli olursunuz. Annesi izin vermicek kendini kullandırmasına. Ondan önce kvyi uyarın.

Ben de sevmiyorum. Sevmek zorunda değilsiniz. Kaynananız her akşam sizi göreceğine kızıyla ilgilensin

Keyif alsam sizce konu açarmıyım Allah aşkına. O evlenmek istiyor (hiç sevgilisi olmadı) 14 şubatta ben hediye aldım ona. İçinde ukte kalmasın diye.
Sizin o kız hakkında ne düşündüğünüz çok belli.
Eşiniz de kardeşi olarak görmüyormuş ya zavallı kızın etrafını sarmışsınız. Mental bir sıkıntısı varsa bile o ailede ziyan olur sadece. Belki de bir sıkıntısı yok da aile içinde itilip kakılmaktan öyle olmuştur.
Sizde hayatınızı dolduracak başka şeyler bulun. Boşluktan neye saracağınızı şaşırmışsınız.

Buradaki en büyük hata kayınvalidenle arkadaşlık yapmak ve evine gitmeden duramamak.

Görümcen de daha 19 yaşında ergen hatta çocuk sayılır ne bekliyorsun ki
Ben eşimle 9sene sevgili kaldım. Kayınvalidem çocukluğumu bilir çok da iyi anlaşıyoruz burda ki hata ne tam olarak?
Bizde o yollardan geçtik onun iyi olmasını istiyorum tabiki. Bunun için uğraşıyorum zaten. Nasıl sevebilirim diye konu açtım ama herkes sevmek zorunda değilsin diyor. Ama ben sevmek istiyorum üzülüyorum çünkü o böyle herkes tarafından dışlanınca.

Sevmek istemiyorsun ve onun için üzülmüyorsun. Bu numaralara gerek yok.
Kızı rahat bırakın.

Ergenlik çağında bir kız için bu düşmanlık neden? Yaş farkı gereği biraz düşünce farklılığınız vardır. Birkaç yaş daha büyüyünce daha farklı olur her şey. Yazık günah değil mi zararsız kızı neden sevmiyorsunuz eşiniz de siz de? Yazık ben kıza ve bu konuya üzüldüm açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…