Ben kıskansam sevgililer gününde (hiç sevgilisi olmamış) ben hediye aldım. Doğum günü dedemin vefat gününe denk gelmesine rağmen ben kutladım. İnanın elimden geleni yaptım sevmek içinBuna ben de bozulurum . Annem sürekli bana aldığı şeyden geline de alırsa zoruma gider.
Kül olayı da patavatsızlık, daha küçük.
Bence siz biraz kıskanıyor gibisiniz. Ya da diğer eltiden etkilenmişsiniz.
O yüzden yazdım aslında. Dediğim gibi gitmeme yada kaynanamı çağırmama gibi bi durumum olamaz gerçekten kaynanam değil annem benim için. Nasıl sevebilirim diye açtım konuyu zaten bu durum beni de etkiliyor hiç hoşuma gitmiyorSevmek zorunda değilsiniz, samimi olmak zorunda da değilsiniz. Tahammülüm kalmadı cümlesi çok aşırı değil mi? 19 yaşında bir kız nihayetinde. Eşim kardeşi gibi görmüyor, kayınvalidem bir şey konuşacağız git diyor demişsiniz. Sizde yüzüne karşı seni istemiyorlar diyormuşsunuz.
O evde sadece kayınvalideniz yaşamıyor, o ev aynı zamanda görümcenizin de evi. Hergün gitmek konusunda kararlıysanız bazı şeyleri hoş görüp görmezden gelin
19 yaşındaki genci herkes ötelemiş, Allah bilir duyacağı şekilde kaç kere doktor doktor demişlerdir nasıl normal olmasını bekliyorsunuz bu çocuktan? Kardeş olarak görmüyormuşmış abiye bak! Sizde yaşamadığınız şeye gülme emojisi koymayın Allah muhafaza sınanırsınız!Ben çok sert karaktere sahibim o an kızdıysam bunu net bi şekilde belli ediyorum eşimle arası hiç iyi değil zaten eşim onu kardeşi olarak bile görmüyor. Kaynanam da git içeri diyor ablanla bişey konuşcam diyor gidiyor 3saniyr sonra geri geliyor. Salak demek istemiyorum ama salak gibi davranıyor kimse istemiyor onu uyarıyorum diyorum ki istemiyorlar seni niye gidiyorsun tamam gitmicem diyor sabah bakıyorum yine orda.. allahım evlense de kurtulsam
Herkes sen ona aldırış etme onda sorun var diyor öyle sakin öyle sessiz ki. Diyorum piskoloğa götürün var bu kızın bi sorunu kimse de ilgilenmiyor
Eltim yok bu arada. Bi kız bi erkek. Eşim ve görümcem var sadece yenge diye bahsettiğim dayı eşleri ve amca eşleri.Buna ben de bozulurum . Annem sürekli bana aldığı şeyden geline de alırsa zoruma gider.
Kül olayı da patavatsızlık, daha küçük.
Bence siz biraz kıskanıyor gibisiniz. Ya da diğer eltiden etkilenmişsiniz.
Sevmek zorunda değilsiniz, yani birini sonradan sevmenin belirli net yolları yok. Kendinizi törpüleyeceksiniz, bazı şeyleri görmezden geleceksiniz. Belki de kızın mental bir sorunu vardır, yaşına uygun davranamıyorsa ya da aile içinde itilip kakıldığı için de böyle dikkat çekmeye çalışıyor olabilirO yüzden yazdım aslında. Dediğim gibi gitmeme yada kaynanamı çağırmama gibi bi durumum olamaz gerçekten kaynanam değil annem benim için. Nasıl sevebilirim diye açtım konuyu zaten bu durum beni de etkiliyor hiç hoşuma gitmiyor
19 yasinda daha ergen olabilirmi ,yani ne bekliyosunuz 19 yasindaki bir cocuktanArkadaşlar kimisine tuhaf gelir kimisine normal gelir bilmiyorum. Ben ciddi anlamda görümcemi sevemiyorum. Benden yaşça küçük daha 19 yaşında. Sevmeyi denedim çevremde sen ablasısın onun sen ona öğret doğru yolu dediler. Ama yok arkadaşlar olmuyor. Kahve içmeye çağırdım sohbet etmeye çalıştım olmuyor. Baktığınız zaman bana karşı hiç bişeyi yok gerçekten çok saygılı annesi bişey söylese yapmıyor ama beni dinliyor. Ben kaynanamı çok seviyorum her akşam ya o bende ya ben ondayım. Ama görümceme tahammülüm kalmadı. Görmek bile istemiyorum. Nasıl anlatılır her haraketi batıyor olayı varya tam olarak onu yaşıyorum. Oraya gitmek istemiyorum ama kaynanamla gerçekten çok iyi anlaşıyoruz arkadaşım gibi gitmeden de duramıyorum. Görümcem çok boş konuşuyor haraketleri falan bi tuhaf bunu tek fark eden bende değilim yıllar önce bunun için hastaneye de gidilmiş ama doktor normal demiş. Ben bunu aşar mıyım yoksa böyle devammı eder. Yada nasıl aşarım bu durumu tavsiyelerinizi bekliyorum illa ki bu kadar kadın arasında yaşayan vardır diye düşünüyorum
Çok mu komik bunlar?Ben çok sert karaktere sahibim o an kızdıysam bunu net bi şekilde belli ediyorum eşimle arası hiç iyi değil zaten eşim onu kardeşi olarak bile görmüyor. Kaynanam da git içeri diyor ablanla bişey konuşcam diyor gidiyor 3saniyr sonra geri geliyor. Salak demek istemiyorum ama salak gibi davranıyor kimse istemiyor onu uyarıyorum diyorum ki istemiyorlar seni niye gidiyorsun tamam gitmicem diyor sabah bakıyorum yine orda.. allahım evlense de kurtulsam
Defalarca konuştuk gerçi yaşamadan bilemezsiniz. abla diyor bana 10senedir tanıyorum. Ablacım artık olgunlaşman gerekiyor büyüdün diyorum. Çok fazla evlenmek istiyor. Evlenme yaşın değil diyorum şuan senin gezip eğlenme yaşın diyorum mesela. Sabah alt kattaki çocuğa aşık yarın yan taraftaki çocuğa aşık. Normal mi sizce? Eşime ben götüreyim piskoloğa her seansında yanında olayım dedim kaynanam biz götürdük fayda etmiyor diyor. Nereye gitse kimse istemiyor onu. Herkes kullanıyor. Geçen gün alt kattaki komşusu sigara aldırmaya yollamış. Sonra çöpünü döktürmüş sonra da perdelerini astırmış. Bi kahve içeriz artık demiş işim var demiş kadında. Diyorum ki uyarıyorum yapmasana diyorum ama yok yarın yine aynı.19 yaşındaki genci herkes ötelemiş, Allah bilir duyacağı şekilde kaç kere doktor doktor demişlerdir nasıl normal olmasını bekliyorsunuz bu çocuktan? Kardeş olarak görmüyormuşmış abiye bak! Sizde yaşamadığınız şeye gülme emojisi koymayın Allah muhafaza sınanırsınız!
kimse size yaranacagim diye kendini paralayamaz hep bir olup kiza saldirmişsiniz resmen hemde 19 yasinda bir kiza kayinvalideniz sizinle degilde kiziyla vakit gecirsin yorumlarinizi okudukca haksiz buldum sizi ve yorumumu degistirdim birakin gorumceyi falan kendinize bakin siz umarim abisiyle arasinin acilmasinda sizin bi parmaginiz yokturKaynanam bişey alıyor mesela geçen tişört sipariş etmiş 2 tane bi tanesini kızına etmiş bi tanesini bana. Ablama niye aldın diyor bide benim yanımda söylüyor bunu. Bende haliyle o an kızıyorum ve bozuluyorum hemen özür diliyor o anlamda söylemedim diyor. İşte altta yazdığım gibi sürekli çok boş konuşmaları var çok çok kısa yazmak istedim mesela ilk evlendiğimiz zaman halıma kül döktü kaynanam hemen silmeye kalktı ben silerim bırak dedim. Görümcem anne biz almadık mı zaten dediYani böyle bir sürü boş konuşmalar ne söylediğinin farkına varmıyor tuhaf tuhaf konuşuyor doktorada götürmüşler ama bişeyi yok demiş doktor. Mesela yengesine gidiyor oturmaya kadın almıyor bunu içeri müsait değiliz diyor 1saat sonra yine gidiyor vs
Keyif alsam sizce konu açarmıyım Allah aşkına. O evlenmek istiyor (hiç sevgilisi olmadı) 14 şubatta ben hediye aldım ona. İçinde ukte kalmasın diye.Çok mu komik bunlar?
Şu yazdıklarınızdan keyif alacak kadar acizsiniz.
Yazık cidden.
Kendi eviniz, hayatınız yok mu? İşinize bakın. 19 yaşındaki kızın evlenmesini bekliyorsunuz kurtulmak için.
Ne boş bir hayat.
Bende öyle düşünüyorum işte. Bulup birini kaçıcam diyor. Bende bu şekilde evlilik sürdüremiceğini bildiğim için tedavi olması gerektiğini düşünüyorum.Eser miktarda da olsa otizm ya da benzeri bir sendromu olabilir.
Yani burdan gördüğüm kadarıyla duygusal ve sosyal zekası biraz düşük gibi.
Birbirinize saygılı olduğunuz müddetçe çok gündeminizi alacak bir durum değil gibi
Bu kız normal değil tedavi olmalı. İlgisiz bir ailesi, abisi var zaten sizde beğenmiyorsanız mesafeli olursunuz. Annesi izin vermicek kendini kullandırmasına. Ondan önce kvyi uyarın.Defalarca konuştuk gerçi yaşamadan bilemezsiniz. abla diyor bana 10senedir tanıyorum. Ablacım artık olgunlaşman gerekiyor büyüdün diyorum. Çok fazla evlenmek istiyor. Evlenme yaşın değil diyorum şuan senin gezip eğlenme yaşın diyorum mesela. Sabah alt kattaki çocuğa aşık yarın yan taraftaki çocuğa aşık. Normal mi sizce? Eşime ben götüreyim piskoloğa her seansında yanında olayım dedim kaynanam biz götürdük fayda etmiyor diyor. Nereye gitse kimse istemiyor onu. Herkes kullanıyor. Geçen gün alt kattaki komşusu sigara aldırmaya yollamış. Sonra çöpünü döktürmüş sonra da perdelerini astırmış. Bi kahve içeriz artık demiş işim var demiş kadında. Diyorum ki uyarıyorum yapmasana diyorum ama yok yarın yine aynı.
Ben de sevmiyorum. Sevmek zorunda değilsiniz. Kaynananız her akşam sizi göreceğine kızıyla ilgilensinArkadaşlar kimisine tuhaf gelir kimisine normal gelir bilmiyorum. Ben ciddi anlamda görümcemi sevemiyorum. Benden yaşça küçük daha 19 yaşında. Sevmeyi denedim çevremde sen ablasısın onun sen ona öğret doğru yolu dediler. Ama yok arkadaşlar olmuyor. Kahve içmeye çağırdım sohbet etmeye çalıştım olmuyor. Baktığınız zaman bana karşı hiç bişeyi yok gerçekten çok saygılı annesi bişey söylese yapmıyor ama beni dinliyor. Ben kaynanamı çok seviyorum her akşam ya o bende ya ben ondayım. Ama görümceme tahammülüm kalmadı. Görmek bile istemiyorum. Nasıl anlatılır her haraketi batıyor olayı varya tam olarak onu yaşıyorum. Oraya gitmek istemiyorum ama kaynanamla gerçekten çok iyi anlaşıyoruz arkadaşım gibi gitmeden de duramıyorum. Görümcem çok boş konuşuyor haraketleri falan bi tuhaf bunu tek fark eden bende değilim yıllar önce bunun için hastaneye de gidilmiş ama doktor normal demiş. Ben bunu aşar mıyım yoksa böyle devammı eder. Yada nasıl aşarım bu durumu tavsiyelerinizi bekliyorum illa ki bu kadar kadın arasında yaşayan vardır diye düşünüyorum
Sizin o kız hakkında ne düşündüğünüz çok belli.Keyif alsam sizce konu açarmıyım Allah aşkına. O evlenmek istiyor (hiç sevgilisi olmadı) 14 şubatta ben hediye aldım ona. İçinde ukte kalmasın diye.
Bende öyle düşünüyorum işte. Bulup birini kaçıcam diyor. Bende bu şekilde evlilik sürdüremiceğini bildiğim için tedavi olması gerektiğini düşünüyorum.
Ben eşimle 9sene sevgili kaldım. Kayınvalidem çocukluğumu bilir çok da iyi anlaşıyoruz burda ki hata ne tam olarak?Buradaki en büyük hata kayınvalidenle arkadaşlık yapmak ve evine gitmeden duramamak.
Görümcen de daha 19 yaşında ergen hatta çocuk sayılır ne bekliyorsun ki
Sevmek istemiyorsun ve onun için üzülmüyorsun. Bu numaralara gerek yok.Ben eşimle 9sene sevgili kaldım. Kayınvalidem çocukluğumu bilir çok da iyi anlaşıyoruz burda ki hata ne tam olarak?
Bizde o yollardan geçtik onun iyi olmasını istiyorum tabiki. Bunun için uğraşıyorum zaten. Nasıl sevebilirim diye konu açtım ama herkes sevmek zorunda değilsin diyor. Ama ben sevmek istiyorum üzülüyorum çünkü o böyle herkes tarafından dışlanınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?