Ay gerçekten bu kadar konuşmalardan bunu mu çıkardınız… Onu o boşluktan çıkarmaya çalışan benim. Eşimin neden kardeşi olarak görmediği konu biraz özel.. oraya girmiyim ama. Aile içinde itilip kakılıyor bu doğru.. bende bunu yapmayın diyorum. Ben onu sevmek ben onunla ilgilenmek istiyorum sevmek için herşeyi yaptım olmadı. Daha ne yapabilirim açtım konuyu.Sizin o kız hakkında ne düşündüğünüz çok belli.
Eşiniz de kardeşi olarak görmüyormuş ya zavallı kızın etrafını sarmışsınız. Mental bir sıkıntısı varsa bile o ailede ziyan olur sadece. Belki de bir sıkıntısı yok da aile içinde itilip kakılmaktan öyle olmuştur.
Sizde hayatınızı dolduracak başka şeyler bulun. Boşluktan neye saracağınızı şaşırmışsınız.
Allah Allah ben o zaman oturdum hiç tanımadığım insanlara görümcemi anlatayım dedim. İnanıp inanmamak size kalmış.Sevmek istemiyorsun ve onun için üzülmüyorsun. Bu numaralara gerek yok.
Kızı rahat bırakın.
Düşman değilim yemin ediyorum her fırsatta konuşuyorum onunla ablacım yapma seni sevmeyen insan belli eder gitme yapma diyorum. Ertesi gün anlatıyor işte yengeme gittim almadı beni diyor. Tamam bidaha gitme çok canın sıkılıyorsa bana gel diyorum.. Bana geliyor 1 saat oturup bidaha gidiyor bidaha almıyor. Eşim uygunsuz görüntülerini gördü. İnan bu konuya değinmek istemiyorum.Ergenlik çağında bir kız için bu düşmanlık neden? Yaş farkı gereği biraz düşünce farklılığınız vardır. Birkaç yaş daha büyüyünce daha farklı olur her şey. Yazık günah değil mi zararsız kızı neden sevmiyorsunuz eşiniz de siz de? Yazık ben kıza ve bu konuya üzüldüm açıkçası.
Eşiniz neyi ne şekilde gördü bilmiyorum ama 19 yaşındaki kardeşini bu yüzden mi artık kardeşi olarak görmüyor? Bu sizce normal mi?Düşman değilim yemin ediyorum her fırsatta konuşuyorum onunla ablacım yapma seni sevmeyen insan belli eder gitme yapma diyorum. Ertesi gün anlatıyor işte yengeme gittim almadı beni diyor. Tamam bidaha gitme çok canın sıkılıyorsa bana gel diyorum.. Bana geliyor 1 saat oturup bidaha gidiyor bidaha almıyor. Eşim uygunsuz görüntülerini gördü. İnan bu konuya değinmek istemiyorum.
Bence uzak durup, kendinize başka meşgaleler bulmanız, hayatınızı başka şeylerle doldurmanız kızın daha hayrına olur. O kadar negatif duyguyla hiçbir faydanız olmaz.Ay gerçekten bu kadar konuşmalardan bunu mu çıkardınız… Onu o boşluktan çıkarmaya çalışan benim. Eşimin neden kardeşi olarak görmediği konu biraz özel.. oraya girmiyim ama. Aile içinde itilip kakılıyor bu doğru.. bende bunu yapmayın diyorum. Ben onu sevmek ben onunla ilgilenmek istiyorum sevmek için herşeyi yaptım olmadı. Daha ne yapabilirim açtım konuyu.
Haraketlerine bi isim bulamıyorum tuhaf yani bunu söylemek istedim. Doğru söylüyorsunuz ya görmicem ya da katlanmak zorundayım. Sevmenin yolları yok demekki. Dedim ki illa yaşayan vardır ben şöyle yaptım diyen vardır ama olmadıEşiniz neyi ne şekilde gördü bilmiyorum ama 19 yaşındaki kardeşini bu yüzden mi artık kardeşi olarak görmüyor? Bu sizce normal mi?
Siz üzüldüğünüzü söylüyorsunuz ama kendinize ciddi manada dönüp sorun, üzülen biri salak diyeceğim ama neyse, evlense de kurtulsam, tahammülüm kalmadı gibi cümleler söyleyebilir mi?
Kız belli ki aile içinde dışlanıyor, itilip kakılıyor, sizin de düşünceniz ortada.
Birini sevmenin yolları yok önceki yorumumda da söyledim, kayınvalidemden asla kopamam diyorsanız o evin görümcenin de evi olduğunu kabul ederek gideceksiniz ve kızın hareketlerine anlam yüklemek yerine bilenmemeyi seçeceksiniz.
Eşinizin kız kardeşinden nefret etme sebebi buysa gerçekten çok acı bir durum o kız için. Öyle abi olmaz olsun… Kıza gerçekten üzüldüm. Kızla bu kadar ilgilenmeyin madem içiniz almıyor. Ergenlik çağında, kendini bulmaya çalışıyor belli ki. Birkaç sene sonra kızcağız kendini bulduğunda, kişiliği oturduğunda daha farklı olacaktır eminim.Düşman değilim yemin ediyorum her fırsatta konuşuyorum onunla ablacım yapma seni sevmeyen insan belli eder gitme yapma diyorum. Ertesi gün anlatıyor işte yengeme gittim almadı beni diyor. Tamam bidaha gitme çok canın sıkılıyorsa bana gel diyorum.. Bana geliyor 1 saat oturup bidaha gidiyor bidaha almıyor. Eşim uygunsuz görüntülerini gördü. İnan bu konuya değinmek istemiyorum.
Doğru söylüyorsunuz. Ama benim konumda değil. Ben olmasam hiç bişeye izin vermiyorlar. Hafta sonu kızlarla bunglov planımız vardı ben çok kötü bi yengeyim onu da götürmek istedim. Kayınpederimden yalvar yakar bana emanet diyerek aldım götürdüm. Ama ben çok kötüyüm haklsınız .Bence uzak durup, kendinize başka meşgaleler bulmanız, hayatınızı başka şeylerle doldurmanız kızın daha hayrına olur. O kadar negatif duyguyla hiçbir faydanız olmaz.
Allah o aileden, hepsinden kurtarsın kendisini.
İnan tek istediğim bu zaten iyi olsun hoş olsun. Çok hata yapmış. Şimdi biraz uslan diyorum ben artık.. onun derdindeyim zayenEşinizin kız kardeşinden nefret etme sebebi buysa gerçekten çok acı bir durum o kız için. Öyle abi olmaz olsun… Kıza gerçekten üzüldüm. Kızla bu kadar ilgilenmeyin madem içiniz almıyor. Ergenlik çağında, kendini bulmaya çalışıyor belli ki. Birkaç sene sonra kızcağız kendini bulduğunda, kişiliği oturduğunda daha farklı olacaktır eminim.
Karşınızda 19 yaşında bir ergen var ne bekliyordunuz, kuantum fiziği mi konuşacaktınız?Kaynanam bişey alıyor mesela geçen tişört sipariş etmiş 2 tane bi tanesini kızına etmiş bi tanesini bana. Ablama niye aldın diyor bide benim yanımda söylüyor bunu. Bende haliyle o an kızıyorum ve bozuluyorum hemen özür diliyor o anlamda söylemedim diyor. İşte altta yazdığım gibi sürekli çok boş konuşmaları var çok çok kısa yazmak istedim mesela ilk evlendiğimiz zaman halıma kül döktü kaynanam hemen silmeye kalktı ben silerim bırak dedim. Görümcem anne biz almadık mı zaten dediYani böyle bir sürü boş konuşmalar ne söylediğinin farkına varmıyor tuhaf tuhaf konuşuyor doktorada götürmüşler ama bişeyi yok demiş doktor. Mesela yengesine gidiyor oturmaya kadın almıyor bunu içeri müsait değiliz diyor 1saat sonra yine gidiyor vs
Benim kaynanam çok ezilmiş hala da eziliyor. Bence tam olarak da bana düşer.. Ablalık kötü bişey mi pardon ? Ben onu heryere alıp götürüyorum gezdiriyorum.. ben olmasam çıkamıcak kötü mü yapıyorum sadece bunu severek yapmak istediğim için bi ton linç yedim şaka gibiKarşınızda 19 yaşında bir ergen var ne bekliyordunuz, kuantum fiziği mi konuşacaktınız?
Sen ablalık yap yol yordam öğret demişler ama size düşmez bu. Başında annesi var.
Konuşurken çok dikkatli olmak lazım, bir ateşli hastalığa bakar inanın. İnsan aklı tel maşa gibidir, belki de kızcağızın mental problemleri var, olabilir. Eşiniz 3-5 tane görüntü gördü diye 19 yaşındaki kız kardeşini silmemeliydi, arkasında duran, destek olacak bir ailesi, abisi bile yok. Size de abla diyormuş, 9 yıldır tanıyorum diyorsunuz demek ki yakın görüyor kendince, bu düşüncelerinizi bilse hem o üzülürdü hem siz mahçup olurdunuzHaraketlerine bi isim bulamıyorum tuhaf yani bunu söylemek istedim. Doğru söylüyorsunuz ya görmicem ya da katlanmak zorundayım. Sevmenin yolları yok demekki. Dedim ki illa yaşayan vardır ben şöyle yaptım diyen vardır ama olmadı
Böyle hikayelerin altından hep şu çıkıyor; abi zamanında her haltı yemiş, o yaşta kızlarla sevişmiş etmiş ama kız kardeş yapınca wowoow yapamaz. Haram günah. Ayıp. Eminim böyledir. İnsan öz kardeşine bunu reva görür mü? Bence eşinizin kız kardeşine olan bu tavrı sizi etkiliyor. Aile içerisinde yalnız kalmış zavallı. Ne diyeceğimi bilemedim. sevmek ve ablalık yapmak zorunda değilsiniz kesinlikle ama bence eşiniz doğru yolda değil. Kıza gerçekten çok çok üzüldüm.İnan tek istediğim bu zaten iyi olsun hoş olsun. Çok hata yapmış. Şimdi biraz uslan diyorum ben artık.. onun derdindeyim zayen
Sen daha fesat geldin bana kusura bakma. 3 gunluk gelin kizin 20 yillik ailesine çökmeye çalışıyorsun. Erkek kardeşim var daha fazla yazmak istemiyorum karmam çeker fln tövbe tövbe tövbe tütütüBen çok sert karaktere sahibim o an kızdıysam bunu net bi şekilde belli ediyorum eşimle arası hiç iyi değil zaten eşim onu kardeşi olarak bile görmüyor. Kaynanam da git içeri diyor ablanla bişey konuşcam diyor gidiyor 3saniyr sonra geri geliyor. Salak demek istemiyorum ama salak gibi davranıyor kimse istemiyor onu uyarıyorum diyorum ki istemiyorlar seni niye gidiyorsun tamam gitmicem diyor sabah bakıyorum yine orda.. allahım evlense de kurtulsam
Hahahahha ne alaka Allah aşkınaSen daha fesat geldin bana kusura bakma. 3 gunluk gelin kizin 20 yillik ailesine çökmeye çalışıyorsun. Erkek kardeşim var daha fazla yazmak istemiyorum karmam çeker fln tövbe tövbe tövbe tütütü
Yarın bir gün bi kızın olur.. Oğlan dayıya kız halayaBen çok sert karaktere sahibim o an kızdıysam bunu net bi şekilde belli ediyorum eşimle arası hiç iyi değil zaten eşim onu kardeşi olarak bile görmüyor. Kaynanam da git içeri diyor ablanla bişey konuşcam diyor gidiyor 3saniyr sonra geri geliyor. Salak demek istemiyorum ama salak gibi davranıyor kimse istemiyor onu uyarıyorum diyorum ki istemiyorlar seni niye gidiyorsun tamam gitmicem diyor sabah bakıyorum yine orda.. allahım evlense de kurtulsam
Hiç kusura bakmayın dış kapının dış mandalısınız, normalde yenge candır ama sizin gibisi değil (benim de abilerimin eşleri var efendi, ağır, uslu insanlar, birlikte ağlar birlikte güleriz).Siz o çocuğa abla filan olamazsınız sadece abisiyle nikahlanmış birisiniz daha fazlası değil.Benim kaynanam çok ezilmiş hala da eziliyor. Bence tam olarak da bana düşer.. Ablalık kötü bişey mi pardon ? Ben onu heryere alıp götürüyorum gezdiriyorum.. ben olmasam çıkamıcak kötü mü yapıyorum sadece bunu severek yapmak istediğim için bi ton linç yedim şaka gibi
Tam olarak bu…Bence kız yapı olarak saf. Sosyal ve duygusal zekası gelişmemiş olabilir, nerde ne diyeceğini ne yapacağını bilmemesi, insanlara kendini kullandırtması bu yüzden olabilir.
19 yaşında ergen vs denmiş ama o kadarda değil yani bu yorumlar bana abartı geldi, 19 yaşında bi kız nerde ne konuşcağını bilir bilmeli, 9 yaşındaki birinden bahsetmiyoruz.
Nereye çekseler oraya gider öyle bi kıza benziyor, abisi kardeşlikten çıkartacağına kardeşine sahip çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?