- 7 Nisan 2018
- 16
- 1
- 1
- 40
- Konu Sahibi Selinsezgin
-
Kocamı seviyorum yani nasıl izin verebilirimE biraksaydin gorussunler...ne girdin araya?
Bilemezsin kimin nasil gununu göreceğini...
DeneyeceğimKızı takip etmeyi bırak
Adam zaten ceza evinde
Madem engel olup barıştın geçmişi unut
Görümceyle görüşme
Evladına sağlıklı anne lazım artık önüne bak
Demek ki o sevmiyormus ki akli kalmis kizda hem bosanmamistiniz o ara?Kocamı seviyorum yani nasıl izin verebilirim
Demek ki o sevmiyormus ki akli kalmis kizda hem bosanmamistiniz o ara?
Nasıl sorun yaşadınız da eşinizi bırakma noktasına geldiniz ? Bu kadar sorun büyükse sonra niye barışmak istediniz sonuçta bırakıp giden siz değil mısınız bu pişmanlık niye . Gorumcenizin yaptığı hata elbette ama bulabilir kardeşine uygun bir eş . Ayrıca eşinizin akli kaldiysa size sandığınız kadar aşık değilmiş gibi görünüyor[/QUOTE
Olaylar çok farklı ilerledi.benim biraz çocuğuma hassaslığım eşimle böyle bir sorun yaşamama sebep oldu.10 günde bir kız buluyorsa eşimin aklını çelmeye çalışıyorsa bence hiç masum değilllllKocanı seviyorsun ama evi terkediyorsun, boşanma davası açıyorsun, nerdeyse boşanacakken bir kız için geri dönüyorsun. Olaydaki en masum insan görümce bence. Çivi çiviyi söker mi acaba demiş, kocanda söker demiş. Kadına neden bileniyorsun?
Aslına ikimiz de istememiştik ayrılmayı evliliği yönetemedik benim hatam büyükTam kurtulmuşken,
yolunuza bakmanız gerekirken,
kıskançlıktan tekrardan aynı hataya kapılmanıza şaşırdım doğrusu...
Olaylar çok farklı ilerledi.benim biraz çocuğuma hassaslığım eşimle böyle bir sorun yaşamama sebep oldu.10 günde bir kız buluyorsa eşimin aklını çelmeye çalışıyorsa bence hiç masum değilllll
Çalışırsa çalışsın canım. Kocaman adam yok dese zaten kimse ikinciyi getiremez. Dil ucuyla reddedip, milletin kabul olmuş duası olursa tabi bulurlar kız.Olaylar çok farklı ilerledi.benim biraz çocuğuma hassaslığım eşimle böyle bir sorun yaşamama sebep oldu.10 günde bir kız buluyorsa eşimin aklını çelmeye çalışıyorsa bence hiç masum değilllll
Eltimle konuştuk.onun asıl amacı o kızla sana ders verip senin yanına geleceğini bildiğinden ders vermek istedi yani sen o kızın haberini alınca yanına gidecektin o da kübraya buraya kadarmış diyecekti diyorBence 10 gün içinde eski eşiniz , başka bir bayana yönelebiliyorsa bu onun masum olmaması
Ama kız da akıl çelecek kadarÇalışırsa çalışsın canım. Kocaman adam yok dese zaten kimse ikinciyi getiremez. Dil ucuyla reddedip, milletin kabul olmuş duası olursa tabi bulurlar kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?