Görümcemin bana hiç iş yaptırtmaması!!!

Birtek bana ozel değil ..başkasının yaptığı salatayı ekmek bana bana yediklerini görmedim hiç illa kendileri yapacaklar annesiyle anca öyle iştahla yerler ...ben aslında otururum ben için hava hoş ama o an evde mutlaka başka büyükler oluyor teyzeler falan oluyor onlara durumu aciklayamiyorum iş yapmayan yardım etmeyen gelin moduna düşünüyorum hissediyorum bunu

Senin evine gelip bişey yeyip içmedi mi ? Cagir bigun yemeğe anlarsın tiksiniyo mu yoksa iş yaptırmak mi istemiyo . Bende evime gelene iş yaptırmak istemem
Çok şık gelmezler geldiklerinde de ellerinde pastayla gelirler gebelerde onu yerler...ayıp olmasın diye benimkileri tirtiklarlar ama insan hissediyor isteyerek yemiyorlar böle olduğu için cagarmak da istemiyorum cagarsam da bişe yapmıyorum ..zaten genelde eşimi arayıp X bişey yapmasın biz şunu sunu getiriyoruz diyorlar kiriliyorum

Bence gittiğinde elini sürme otur TV izle telefona bak, evine de davet etme gelirse de bir şey yapma. Bu konuda laf söyleyen olursa ağzının payını da verirsin. Kendini üzme sorun sende değil bu pimpirikli insanlarda

Bence gittiğinde elini sürme otur TV izle telefona bak, evine de davet etme gelirse de bir şey yapma. Bu konuda laf söyleyen olursa ağzının payını da verirsin. Kendini üzme sorun sende değil bu pimpirikli insanlarda
Evet sorun bende değil ki onlar hariç başka misafirlerim yaptıklarını yer yutar heryerde söylenir elimin lezseti .asla pis bir insanda değilim ama gerçekten insan onlar öyle yapınca kendini pis hissediyor

Ne güzel ya keşke benimde boyle gorumcem olsa hiç iş yapmasam ben daha mutlu olurdum siz bosuna uzmeyin kendinizi

Koltuğa yayılırım elime telefonumu alırım bi yanıma kahvemi koyarım bırakırım ne yapmak isterlerse yapsınlar oh
Aslında böyle yapmak zorunda kalıyorum ama oradaki kişilere karşı mahcup hissediyorum tüh sende calisiyon yoruluyon falan diyolar gorumceme haliyle gözler bana dönüyor bende bişey diyemiyorum o an

Ne güzel işte titiz kayınvaliden var. Ama el ne der ? gelin oturuyor iş yapmıyor der dimi ? iyisi mi bütün akrabaları yemeğe davet et, çağIr, hamaratlığını görsünler

Sende kurma toplama işini yaparsin salata yapmak ya da ne bileyim bulaşık falan yıkamazsın olmaz mi

Aslında böyle yapmak zorunda kalıyorum ama oradaki kişilere karşı mahcup hissediyorum tüh sende calisiyon yoruluyon falan diyolar gorumceme haliyle gözler bana dönüyor bende bişey diyemiyorum o an
Kim sana bakıyorsa "gorumcem ve kv beni o kadar çok seviyorlar ki elimi sıcak sudan soğuk suya koydurmuyorlar" de
Ki kimseye açıklama yapmak zorunda da değilsin
TADINI ÇIKAR

Sabahtan beri okuyorum
Bunun neyine üzüldünüz ki
Hanım agalık yapın işte

Senin evine karışmıyorlarsa teşekkür edip otur bence

Yardim teklifi ettiniz ve istemedilerse oturun yapmayın. Benim kv de de oyle. Temizlik malzemelerini her zaman haddinden fazla kullanır evinde. Ben mutfakta bulaşık toplanaçak mesela yardım edeyim derim yok otur otur der.Sonra kendi girer yağ çözücü deterjan vs kullanır bol bol işlerini halleder çıkar. Benim aylarca kullandığım temizlik malzemelerinı bir haftada bitirebilir yani.

Arkadaşım bu hayatta görünce olmakta zor. Nyaptorsa yaptırdı yaptırmasa yaptirmadi.
Acın kitap okuyun. Allah razı olsun deyin. Dert etmeyin kendinize

Kımsenın evınde yemek yemeyen insanlar var yazık ki sızın yakınınızda olmus..dısardakı yapılan pastayı kımler yapıyormuş?
Bırebir sahıt oldum..insan değiller..boşvermeye çalış.
Allah sıze sıfa versin de ..

Tamam tadından yenmeyecek bir durum ama öte yandan insana kendini iğrenç de hissettirebilir. Sizden tiksiniyormuş gibi muamele çekiyorlarsa haklısınız kafaya takmakta.
Siz hiçbir şey yapmayınca da oturmanıza laf ediyorlar mı? Etmiyorlarsa sorun yok bence.
Açık açık sorun.Bir daha teklif etmeyeceğim sen bilirsin deyin ve gerçekten rahatınıza bakın sonrasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…