- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Onu da yaptım ama en başından böyle bı durum olduğundan yardım etmiyor tablosu bana dank diye oturdu malesef benim derdim.hamaratlik değil kaç senelik gelinimNe güzel işte titiz kayınvaliden var. Ama el ne der ? gelin oturuyor iş yapmıyor der dimi ?iyisi mi bütün akrabaları yemeğe davet et, çağIr, hamaratlığını görsünler
Ben anladım sizi iş yaptirmamalrini herkes sever ama sizi dusurdukleri durum uzucu.. benim kuzenim var acayip titiz yaptırmaz hiç bana ben de sinir oluyodum. Şimdi dalga geçiyorum senin evinde hiç rahat edilmiyo diyeGorumcem ve kv biraz pinpirikli tipler ..öyle herkesi de begenmezler..çoğunluk onlara göre pisdir titiz değildir...şimdi bu huylarinin bilincinde olaraktan anlatıyorum ...evlerine cagriyor gidiyoruz..sofra kurulcak diyelim ..tabak çanakla uğraşırken o , ben diyorum abla salata yapılacaksa ben yaparım diyorum..yokyokyok ben hallederim diyor...sanki benim elimden yemeye tiksiniyorumus gibi...buarada gayet temiz titizim kendimce ..malzemeleri görmüştüm bikeresinde de ellerimi yıkayıp hemen koyulmustum salataya o gün salata kaldı yenmedi kv falan yedi biraz ..görümcem hiç yemedi ...bulaşıkları toparluyorum makineye atmak için kolları sivarken otur otur ben halledicem diyor ,yapayım işte elime mi yapiscak abla diyorum , hani öyle bir istemiyor ki insan anlayıp oturuyor gerçekten...bugün masayı sildim ikinci kez silecektim bezi yıkamaya geldim mutfağa hemen aldı elimden ben yaparım dedi ...hicbirsey yapmadan oturmak da benim.icim.el vermiyor zaten bunaliyorum otur otur vakit geçmiyor..birde üstüne böyle olunca kendini parazit gibi kenarda oturan bişey gibi hissediyorum...teyzeleri ne falan yaptırır salata bilmem ne , kendimi pis hissediyorum öyle yapınca , benim elimden tiksiniyorumus gibi hissediyorum..ama asla pis değilim içim rahat bu konuda ..hiç gidesim gelmiyor böyle hissettirdikleri için
Birtek bana ozel değil ..başkasının yaptığı salatayı ekmek bana bana yediklerini görmedim hiç illa kendileri yapacaklar annesiyle anca öyle iştahla yerler ...ben aslında otururum ben için hava hoş ama o an evde mutlaka başka büyükler oluyor teyzeler falan oluyor onlara durumu aciklayamiyorum iş yapmayan yardım etmeyen gelin moduna düşünüyorum hissediyorum bunu
Aynen ayıp yaptıkları aman boşver kendileri yapıp kendileri yesinEvet sorun bende değil ki onlar hariç başka misafirlerim yaptıklarını yer yutar heryerde söylenir elimin lezseti .asla pis bir insanda değilim ama gerçekten insan onlar öyle yapınca kendini pis hissediyor
Peki size gelince yaptıklarınızı yiyorlar mı?Gorumcem ve kv biraz pinpirikli tipler ..öyle herkesi de begenmezler..çoğunluk onlara göre pisdir titiz değildir...şimdi bu huylarinin bilincinde olaraktan anlatıyorum ...evlerine cagriyor gidiyoruz..sofra kurulcak diyelim ..tabak çanakla uğraşırken o , ben diyorum abla salata yapılacaksa ben yaparım diyorum..yokyokyok ben hallederim diyor...sanki benim elimden yemeye tiksiniyorumus gibi...buarada gayet temiz titizim kendimce ..malzemeleri görmüştüm bikeresinde de ellerimi yıkayıp hemen koyulmustum salataya o gün salata kaldı yenmedi kv falan yedi biraz ..görümcem hiç yemedi ...bulaşıkları toparluyorum makineye atmak için kolları sivarken otur otur ben halledicem diyor ,yapayım işte elime mi yapiscak abla diyorum , hani öyle bir istemiyor ki insan anlayıp oturuyor gerçekten...bugün masayı sildim ikinci kez silecektim bezi yıkamaya geldim mutfağa hemen aldı elimden ben yaparım dedi ...hicbirsey yapmadan oturmak da benim.icim.el vermiyor zaten bunaliyorum otur otur vakit geçmiyor..birde üstüne böyle olunca kendini parazit gibi kenarda oturan bişey gibi hissediyorum...teyzeleri ne falan yaptırır salata bilmem ne , kendimi pis hissediyorum öyle yapınca , benim elimden tiksiniyorumus gibi hissediyorum..ama asla pis değilim içim rahat bu konuda ..hiç gidesim gelmiyor böyle hissettirdikleri için
E tam yeri geliyormuş işte. Desenize, evet çok yoruldular ama yardım etmemi istemiyorlar, sanırım benim yaptıklarım içlerine sinmiyor, deyip çekilin kenara.Aslında böyle yapmak zorunda kalıyorum ama oradaki kişilere karşı mahcup hissediyorum tüh sende calisiyon yoruluyon falan diyolar gorumceme haliyle gözler bana dönüyor bende bişey diyemiyorum o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?