- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
- Konu Sahibi alonedark18
-
Dert ettiğiniz şeye bakın. Ben olsam canıma minnet bana ne der otururum. Sıkılıyorsanız alın elinize telefonu oyun falan oynayın. Cidden iş yaptırsalar dert, yaptırmasalar dert. "Kalk gelin iş yap" deseler hoşunuza mı gidecek?Gorumcem ve kv biraz pinpirikli tipler ..öyle herkesi de begenmezler..çoğunluk onlara göre pisdir titiz değildir...şimdi bu huylarinin bilincinde olaraktan anlatıyorum ...evlerine cagriyor gidiyoruz..sofra kurulcak diyelim ..tabak çanakla uğraşırken o , ben diyorum abla salata yapılacaksa ben yaparım diyorum..yokyokyok ben hallederim diyor...sanki benim elimden yemeye tiksiniyorumus gibi...buarada gayet temiz titizim kendimce ..malzemeleri görmüştüm bikeresinde de ellerimi yıkayıp hemen koyulmustum salataya o gün salata kaldı yenmedi kv falan yedi biraz ..görümcem hiç yemedi ...bulaşıkları toparluyorum makineye atmak için kolları sivarken otur otur ben halledicem diyor ,yapayım işte elime mi yapiscak abla diyorum , hani öyle bir istemiyor ki insan anlayıp oturuyor gerçekten...bugün masayı sildim ikinci kez silecektim bezi yıkamaya geldim mutfağa hemen aldı elimden ben yaparım dedi ...hicbirsey yapmadan oturmak da benim.icim.el vermiyor zaten bunaliyorum otur otur vakit geçmiyor..birde üstüne böyle olunca kendini parazit gibi kenarda oturan bişey gibi hissediyorum...teyzeleri ne falan yaptırır salata bilmem ne , kendimi pis hissediyorum öyle yapınca , benim elimden tiksiniyorumus gibi hissediyorum..ama asla pis değilim içim rahat bu konuda ..hiç gidesim gelmiyor böyle hissettirdikleri için
Gorumcem ve kv biraz pinpirikli tipler ..öyle herkesi de begenmezler..çoğunluk onlara göre pisdir titiz değildir...şimdi bu huylarinin bilincinde olaraktan anlatıyorum ...evlerine cagriyor gidiyoruz..sofra kurulcak diyelim ..tabak çanakla uğraşırken o , ben diyorum abla salata yapılacaksa ben yaparım diyorum..yokyokyok ben hallederim diyor...sanki benim elimden yemeye tiksiniyorumus gibi...buarada gayet temiz titizim kendimce ..malzemeleri görmüştüm bikeresinde de ellerimi yıkayıp hemen koyulmustum salataya o gün salata kaldı yenmedi kv falan yedi biraz ..görümcem hiç yemedi ...bulaşıkları toparluyorum makineye atmak için kolları sivarken otur otur ben halledicem diyor ,yapayım işte elime mi yapiscak abla diyorum , hani öyle bir istemiyor ki insan anlayıp oturuyor gerçekten...bugün masayı sildim ikinci kez silecektim bezi yıkamaya geldim mutfağa hemen aldı elimden ben yaparım dedi ...hicbirsey yapmadan oturmak da benim.icim.el vermiyor zaten bunaliyorum otur otur vakit geçmiyor..birde üstüne böyle olunca kendini parazit gibi kenarda oturan bişey gibi hissediyorum...teyzeleri ne falan yaptırır salata bilmem ne , kendimi pis hissediyorum öyle yapınca , benim elimden tiksiniyorumus gibi hissediyorum..ama asla pis değilim içim rahat bu konuda ..hiç gidesim gelmiyor böyle hissettirdikleri için
Gorumcem ve kv biraz pinpirikli tipler ..öyle herkesi de begenmezler..çoğunluk onlara göre pisdir titiz değildir...şimdi bu huylarinin bilincinde olaraktan anlatıyorum ...evlerine cagriyor gidiyoruz..sofra kurulcak diyelim ..tabak çanakla uğraşırken o , ben diyorum abla salata yapılacaksa ben yaparım diyorum..yokyokyok ben hallederim diyor...sanki benim elimden yemeye tiksiniyorumus gibi...buarada gayet temiz titizim kendimce ..malzemeleri görmüştüm bikeresinde de ellerimi yıkayıp hemen koyulmustum salataya o gün salata kaldı yenmedi kv falan yedi biraz ..görümcem hiç yemedi ...bulaşıkları toparluyorum makineye atmak için kolları sivarken otur otur ben halledicem diyor ,yapayım işte elime mi yapiscak abla diyorum , hani öyle bir istemiyor ki insan anlayıp oturuyor gerçekten...bugün masayı sildim ikinci kez silecektim bezi yıkamaya geldim mutfağa hemen aldı elimden ben yaparım dedi ...hicbirsey yapmadan oturmak da benim.icim.el vermiyor zaten bunaliyorum otur otur vakit geçmiyor..birde üstüne böyle olunca kendini parazit gibi kenarda oturan bişey gibi hissediyorum...teyzeleri ne falan yaptırır salata bilmem ne , kendimi pis hissediyorum öyle yapınca , benim elimden tiksiniyorumus gibi hissediyorum..ama asla pis değilim içim rahat bu konuda ..hiç gidesim gelmiyor böyle hissettirdikleri için
Nasıl yani? Dışarıda da mı yemek yemiyorsunuz.Sadece annesinin elinden yemek yiyen biri olarak bir başkasının elinden bende yemek yemem. Belki huyları budur, zira böyle insanlar var. Oraya gittiğinizde oturun hiçbirşey yapmayın sizde.
E düş gözlerinden teyzelerin ne olacak.Birtek bana ozel değil ..başkasının yaptığı salatayı ekmek bana bana yediklerini görmedim hiç illa kendileri yapacaklar annesiyle anca öyle iştahla yerler ...ben aslında otururum ben için hava hoş ama o an evde mutlaka başka büyükler oluyor teyzeler falan oluyor onlara durumu aciklayamiyorum iş yapmayan yardım etmeyen gelin moduna düşünüyorum hissediyorum bunu
Güvendiğim yerler dışında hayır yemek yemiyorum.Nasıl yani? Dışarıda da mı yemek yemiyorsunuz.
Amaann boşver ne takılıyorsunGorumcem ve kv biraz pinpirikli tipler ..öyle herkesi de begenmezler..çoğunluk onlara göre pisdir titiz değildir...şimdi bu huylarinin bilincinde olaraktan anlatıyorum ...evlerine cagriyor gidiyoruz..sofra kurulcak diyelim ..tabak çanakla uğraşırken o , ben diyorum abla salata yapılacaksa ben yaparım diyorum..yokyokyok ben hallederim diyor...sanki benim elimden yemeye tiksiniyorumus gibi...buarada gayet temiz titizim kendimce ..malzemeleri görmüştüm bikeresinde de ellerimi yıkayıp hemen koyulmustum salataya o gün salata kaldı yenmedi kv falan yedi biraz ..görümcem hiç yemedi ...bulaşıkları toparluyorum makineye atmak için kolları sivarken otur otur ben halledicem diyor ,yapayım işte elime mi yapiscak abla diyorum , hani öyle bir istemiyor ki insan anlayıp oturuyor gerçekten...bugün masayı sildim ikinci kez silecektim bezi yıkamaya geldim mutfağa hemen aldı elimden ben yaparım dedi ...hicbirsey yapmadan oturmak da benim.icim.el vermiyor zaten bunaliyorum otur otur vakit geçmiyor..birde üstüne böyle olunca kendini parazit gibi kenarda oturan bişey gibi hissediyorum...teyzeleri ne falan yaptırır salata bilmem ne , kendimi pis hissediyorum öyle yapınca , benim elimden tiksiniyorumus gibi hissediyorum..ama asla pis değilim içim rahat bu konuda ..hiç gidesim gelmiyor böyle hissettirdikleri için
Evet anladım hadi salatayı anlayışla karsiliyorum yesin diye ama diğer şeyler mesela bezi elimden alıp ben silerim demesi...tamam yine içi rahat etmiyordur ama nezakaeticabi ben öyle diyemem aslında evime geleneBen de başkasının yaptığı salatayı yiyemem. Benden pay biçin. Kv görümce olunca insan yanlış anlayabiliyor. Ama ben Annem Bana çocukken portakal soyup getirdiğinde bile yiyemezdim. Bu bir sorun ve bununla gurur duymuyorum ama Farklı bir elin yiyeceğim yemekleri ellediğini düşünmek iştahımı direk kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?