Görümcemin bana hiç iş yaptırtmaması!!!

Dert ettiğiniz şeye bakın. Ben olsam canıma minnet bana ne der otururum. Sıkılıyorsanız alın elinize telefonu oyun falan oynayın. Cidden iş yaptırsalar dert, yaptırmasalar dert. "Kalk gelin iş yap" deseler hoşunuza mı gidecek?

Benim gorumcemde arada kahvaltıya yada yemeğe çağırır 1 kere bile hazır sofraya gidemedim yeri geliyo yemeği bile ben yapıyorum ne kadar geç gidersek gidelim . Senin gibi görümcem olsa öper başıma koyarım. Ne güzel çekil kenara ye iç keyfine bak hizmet etmek için can atmak nedir yaf

Salatayı erkekler de mi yemedi yani? Senin yaptıgını nerden biliyordu ki milley te yemedi? Aman sen de taktıgın seye bak, zıkkımın kökünü yesinler

Seni anliyorum canim. Haklisin da sana bir hayat tavsiyesi sana yapilani hissettirileni sen de ona yasat ki anlasin.
Senin evine gelince sen de dokundurma ona gidince evden tok git onun yeptiklarini ozellikle yeme. Ve artik sunu bunu yapayim deme direk gec içeri otur . Boyleleri bundan anlar eltim salagi bir iki hareket yapti kendince karsiligini 20 kati alinca yerine oturdu.

Kız ne kafana takıyorsun.
Otur hazır ye, misafir gibi hizmetini gör, teşekkür et git.
Canıma minnet valla

Ne meraklisini gittiginiz yerde is yapmaya ayol. Biraz misafir olun,gidin oturun koltuga,onunuze ne geliyorsa yiyin icin,kalkip evinize gelin yani cok mu zor?

Ben de kimseye evimde iş yaptırmam. Ne salata ne bulaşık.. Benim kendime göre bir düzenim var çünkü.. Atıyorum makineye bulaşıkları belli bir düzende diziyorum. İşte bardaklar nereye tabaklar nereye konulacak belli bir düzenim var. Görümceniz de öyle olabilir. Kesinlikle titizlik ya da iğrenmekle ilgisi yok.

Ne görümceymiş mübarek.. Benim bi görümce de öyle evin içindeyken o zamanlar misafirliğe gelirdi burnunu kapatırdı açın açın pencereleri of pofluyodu titiz ya kendi sanki biz deiliz eşim de ablam otoriter diyor belli belli diyorum bnde..

Bu insan milletine de cidden yaranılmaz. İş yaptırsa, misafirlikte iş yaptırıyorlar, görümcem otururken ben hizmetçi miyim diyorlar.
İş yaptırmayınca da benden tiksiniyorlar oluyor.

Gerçekten anlamak güç.

Ne güzel işte altında mana arayacağınıza, oturun ayağınıza hizmet ediliyormuş işte, rahatınıza bakın.

E düş gözlerinden teyzelerin ne olacak.
Is yapmayan gelın desinler ne olur.
Ya of, en hamarat en tatlı en becerikli gelın ben olucam mantıgı nedir anlamıyorum hıc.
Ben senin aksine bisey istediklerinde 'ben onu yapmayı bilmiyorum sorry' derdım.
Sorry ı de bilerek diyordum, o an kı ıtıcılıgıme iticilik katmak ıcın.

Sanki cok tatlı olsam her islerine kossam börekler acsam yaranacaktım, al bosandık.

Bak canım benim de 2 tane görümcem var. Hatta birisi arkadaşım. Beni eşimle o tanıştırdı. Ben de onlar eve gelince hiçbirinin mutfağıma girmesini istemiyorum. Benim bir düzenim var ve müdahil olunması hoşuma gitmiyor. Onlar da anlıyorlar bu durumu. Ve en fazla işte tabak getirip götürürler sofra kaldırırlar. Bir de böyle düşün. Belki görümce in de böyle bi fikri yada tarzı vardır.

sizinki yine iyi iş yaptirmiyormuş.
bizimkiler biz 2 gun kalip dondukten sonra kapi kollarini falan sokup makinaya atiyorlar

Amaann boşver ne takılıyorsun ne güzel iş yapmazsın oturur yer içer gidersin öyle istiyorlarsa canıma minnet biraz insanlık dışı düşünce oldu ama onlar öyle davranıyorsa sende keyfini çıkar hhıııhh

Evet anladım hadi salatayı anlayışla karsiliyorum yesin diye ama diğer şeyler mesela bezi elimden alıp ben silerim demesi...tamam yine içi rahat etmiyordur ama nezakaeticabi ben öyle diyemem aslında evime gelene

sizde onlara aynısını yapın yaptıklarını yemeyin ne hissedicekler bakalım ne manyak ınsanlar var ya

Benimkilerde aşırı titiz takıntılılar(öyle olduklarını sanıyorlar çünkü ciddi anlamda pisler tezgah üzerinde ilaç takma diş falan oluyo çöpün ağzı açık kenarında salata filan yapılıyor öyle temizlik anlayışları var ama başkasının da elinden yemezler garip) Görümcemler yokken ben yapıyorum kayınvalidemde yemek vs ama görümcemler varsa sofra kurma toplama veya bulaşıkla ilgileniyorum oda ayda yılda bir yaptırmazlar kendileri varken. Muhtemelen düzen meselesi ile de alakalı. Bu sene artık temiz iş yaptığım kanaatine varmış olacaklar ki yemek yaparken de yardım ettim. Biz oradayken kalıcı olduğumuzdan mecburen yemek yiyorum yememek gibi bir lüksüm yok malesef yoksa kaşık sürmezdim herhalde yemeğe 2.5sene oldu bana daha gelmediler ama bana gelseler bende düzenim bozulsun istemem çünkü dandik iş yapıyorlar sonra arkasından bi daha yapacaksam gerek yok yapmasınlar ben yaparım.

Bence boşverin sizde onun yaptıklarından yemeyin tokum filan diyip geçiştirin. Aynı muameleyi sana gelince yaparsın olur biter büyütme boşver.

Hadi salata yaptırmıyorlar başkasının elinden birşey yemiyorlar bulaşıkları makineye dizmene masayı silmene neden izin vermiyorlar? Hadi onlar pimpirikli salatanı yemediler tek onlar yok ki dimi sofrada kayınpederin eşin falanda mı yemedi de kaldı salata ya da anne abla salatadan almadınız hiç niye yemiyorsunuz ben yaptım diye mi der bi gülerdim şakayla karışık söylerdim ya da mutfakta niye bana yaptırmıyorsunuz derdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…