Görümcemin bana hiç iş yaptırtmaması!!!

Bazi insanlar baskasinin yaptigini yiyemez kişisel algilamayin, ha herkesin elinden yiyip bir tek size yapiyorsa kişisel alin tabi ama yerinizde olsam yine de umurumda olmaz otururum kenarda yer içer kalkarim ki ben oyle yapiyorum kvnin evinde iş yapmam sadece kendi kullandigim tabagi, bardagi kaldiririm mutfaga o kadar.
Otur diyorlarsa oturun yani hamaratlik gostermeye calisip her işe atlayanlara ben de sinir oluyorum.

hastalık derecesinde titiz olabilirler. Bazı insanlar böyledir sizinle alakası yok. Kişisel algılamayın bence.

Senin evine gelip bişey yeyip içmedi mi ? Cagir bigun yemeğe anlarsın tiksiniyo mu yoksa iş yaptırmak mi istemiyo . Bende evime gelene iş yaptırmak istemem

Boşverin, iyi tarafından bakın, herşeyi size yaptırıp sizi köle gibi çalıştırabilirlerdi. Siz alınmayın. Bence takıntılı insanlar. Hadi diyelim ki takıntıları yüzünden sizden iğreniyorlar da salata yaptırmıyorlar, bulaşıkları makineye koymanıza izin vermemeleri garip çünkü zaten yıkanacak. Benim de bazı takıntılarım vardır, başkaların yaptıklarını yerim, eğer çok ısrar edelerse izin veririm yapmalarına ama bazı şeyleri ben kendim yapmak isterim, kendi yöntemimle yapmak isterim. Bir de benim bulaşık makinesi takıntım var. eşime bile elletmem, benim özel bir yerleştirme şeklim var; başkası yardım olsun diye yerleştirdi mi çok sinir olurum. Arkasından ben tekrar yerleştiririm. Takıntı işte :)
Hatta başkasının evinde misafirsem, o kişi bulaşık makinesini yerleştirirken bakmamaya çalışırım; ya da izin verirse ben yerleştiririrm. Kayınvalidemin evinde de yaparım bunu, eğer o yerleştirdiyse arkasından ben "düzeltirim" tutamam kendimi. Umarım alınmıyordur :) hatta görümcem berbattır bu konuda resmen atıveriyor makineye, yerleştirme falan yok

Son düzenleme:
bende evime gelen olduğu zaman mutfağa bile sokmam ama oturmaya geldikleri için iş yapmaya gelmedikleri için :) onlara bunu da ifade ederim ki yanlış anlamasınlar :) anlamazlar da ..
bazı şeylere de takılmamak lazım .. istemiyorsa yapma sende ..
keşke yapsaydım , sende yoruldun gibi deyip oturabilirsin ..
veya başka işler yapabilirsin :)

Ohhh ne güzel... Yapmayın oh. Oturun bakın rahatınıza.

Bence hiç dertlenme ,seninle ilgili değildir. Sen kendine göre titiz biri olabilirsin ama görümcen takıntılı demekki ,mesela ben de kimseye bişey yaptırmam tek bir eltim hariç ,ama evlerinde yer içerim ,evimde başka birisi dokunduğunda da onlar gidince herşeyi temizlerim .

Dün burda görümce ve kv çok iş yaptırıyor onlar oturuyor diye yakınan bi arkadaş vardı..kızlar alemsiniz ..

Bence sizi gelin olmak psikolojisine fazlasıyla sokmuşlar.Gelin olmak köle olmak değil ki.Her gittiğin yerde iş yapmak zorunda değilsin.Bence kendine tatil ver görümcene git keyfine bak.Biri bişey derse cevap hazır zor kullanarak mı yardım edeyim yardım istemedi dersin olur biter.
Salata konusunda bazı insanlar yeşillikleri sirkeli suda falan bekletir hassastır.Ondan yememiş olabilir.Alıngan olmayın canım yemezse yemesin aaaa hiçte dert edemem.Bir gün salata yemedi diye kimse ölmez

Haha keşke benim görümcem de en azndan ben iş yaparken bende yardım edeyim mi diyebilecek kadar insan evladı olsaydı gel gelelim sizin konunuza eğer bundan rahatsizsanz yani gerçekten sizin pis olduğunuzu düşündüğü icin yapmamanizi istiyorsa ben birdaha gidişimde eldivenle giderdim teklif ettiğimde yapma derse korkma ay eldivenle geldim elim değmez yersinz rahat rahat derdim

Bazı insan işine karışılmasını sevmez bende öyleyim. Bi defa teklif et istemezlerse ısrar etme

Valla kendi temizliğinden eminsen , senle alakalı değil o zaman .Onlar fazla titiz .Boşver ne güzel işte .Ye iç keyfine bak ya .Herşey gelsin önüne .Valla hiçte umrumda olmazdı

Demek ki hastalık derecesinde titizler. Sadece sana değil herkese böylelerdir. Neden merakliydiniz ki iş yapmaya. Yapmayın olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…