Görümcemin basit planı kendi başında patladı.

daha güzel bir cevap olamazdı valla ,kızdan özür dilemeniz de güzel olmuş ama bundan sonra ben olsam asla görüşmem eşimi de görüştürmem, her türlü şey olabilir,k.valideye bile giderken dikkat ederim film misali başka planlar bile olabilir...dikkat etmek lazım..yediğine içtiğine bile...

Arkadaslar , bu konuya inaniyor musunuz. Hadi gorumce ve konu sahibi yapti ama erkekler boyle sessiz kalabilir mi. Bence kalmaz olay cikar.
katılıyorum hatta konu sahibi eski kız arkadaşla helalleşmiş falan hala kocasını unutamamış seviyor o kız ...

Eşim ablasını aradi ve birdaha hayatimizda görmek istemiyoruz seni dedi enişteside aradi hem benden hem eşimden Özür diledi detaya girmiyorum bile sessiz kalmadi.

Gelin-gorumce tam birbirinizi bulmussunuz. Ikinizden de korkulur.
Ama benim konuda en cok dikkatimi ceken sey, nasil hic dusunmeden masum bir insani isletebildiginiz! Birbirinizle yaris yaparken niye insanlari kullaniyorsunuz, onlarin duygularini somuruyorsunuz? Oyuncak mi bu insanlar, sizin egolarinizi tatmin etmek icin mi varlar? Pes vallahi, yazik diyorum. Ah almissiniz. O kizin hakkina girmissiniz.

Madem bu kadar kinlisiniz birbirinize, cikin er meydaninda kavga edin bari, elalemi alet etmeden bildiginiz yoldan cozun sorununuzu. Cok sinirlendim acikasi. Bir de marifet gibi anlatmissiniz yaptiklarinizi. Siz o eski sevgiliden nasil ozur dileyeceginizi, helallik alacaginizi dusunun bence. Gorumceye cok guzel ders vermissiniz, bravo!

burda okadar gördük ki kafadan hikaye yazıp bizle dalga geçeni insanların işi gücü yok sıkıntıdan herseyi yapabilir hem sahte konu okuya okuya gercekmi kurgumu çözebiliyoruz dur bakalım buda çözülür

özür dilemiş helallik almış yazdı konu sahibi...

valla sorunlum ben bu konuda ne görümce ne de konu sahibi açısından baktım.. ortada hala unutamadığını söyleyen bir kız ve ikna yeteneği son derece iyi olan bir kadın var.. top gibi oynamışlar kızla, biri unutamadığı adamın karısının numarasını vermiş, diğeri eniştesinin.. madem ortada o kadar edepsiz bir görümce var, kızla konuşur hatta tutar kolundan getirir herkesin içinde ne yaptığını anlattırıp rezil edersin görümceyi.. evli bir adamın telefonunu vererek değil.. o kızı düşünsene şimdi, yazık ya..

Tamam iyi hoş da kızı görümcenizin eşiyle muhattap etmenize ne gerek vardı? Olan kıza olmuş, yazık. Siz bu oyunlarınızla çok insan harcamayın da.

Arkadaşlar bazılarınız yalan zannediyo konuyu saygı duyuyorum herkes herşeye inanmak zorunda değildir ama şunu söyliyim ucuz bir insan değilim böyle basitlik yapip yalan söylemem hiç bir konum yalan değil abartılı değil olduğu gibi anlatıyorum öyle ucuz numaralara başvurmam bunu bilmenizi isterim.

özür dilemiş helallik almış yazdı konu sahibi...

O cevabi simdi okudum. Kendi mesajimi yazdiktan sonra.
O zaman sadece o cumlemi geri alarak, yaptigim yorumum hala gecerlidir diyorum. Ayni fikirdeyim.

Evet ofişim rezil bir durum. Kızı çocuk gibi işletmişler resmen. Ben olsam konu sahibini de o görümceyi de arar bir güzel ağzıma geleni sayardım. E herkes sinirlenebilir di mi

Teşekkürler arkadaşım yorumun için duygularıma tercüman oldunuz yaşamayan bilemez anlaminda bir durum yaşadım.

ahahahahahahhahahahaha koptum yazık sonunda olan küçük enişteye olacak ahahahahha

Teşekkürler arkadaşım yorumun için duygularıma tercüman oldunuz yaşamayan bilemez anlaminda bir durum yaşadım.

hadi kızı bırakıp konuya geleyim madem;
konu sahibi böyle tiksindirici, iğrenç ve hayasız bir olay karşısında eşin sadece "şaşıp kalıyor" ise bu maç uzatmalara gider diyeyim ben sana..

[QUOTE="izguben, post: 36587038, member]burda okadar gördük ki kafadan hikaye yazıp bizle dalga geçeni insanların işi gücü yok sıin herseyi yapabilir hem sahte konu okuya okuya gercekmi kurgumu çözebiliyoruz dur bakalım buda çözülür [/QUOTE]

:)) benim icim rahat konum gerçek ve ne dusundugunuz umrumda bile degil

Görümceniz iyice zivanadan cikmis gerizekali...
Bu nasil bir hesaptir , insan nasil böyle birsey yapabilir , hem sana hem esine hemde o kiza karsi saygisizlik yapiyor ..

Allah akil versin , bence sende bu saaten sonra gorumcenle fazka muhatap olma..

Arkadaslar burda cevap yazmak yorum yapmak zor site kasiyo bazen hepinize o yüzden cevap veremiyorum.

Konu sahibi hanim, siz "yasamayan bilemez" meselesini bir de o kiza sorun isterseniz. Siz ne yasamissiniz ki, gelin-gorumce kavgasi. Kotu niyetli bir gorumce, isteyince ondan daha beter olabilen bir gelinsiniz. Esas basina olay gelen biri varsa, o da o kullandiginiz eski sevgili. Koskoca kadinin elinizde oyuncak oldugu, gururunun nasil kirilmis oldugu, boyle bir olaydan nasil bir insanlara guvensizlik, bir travma yasamis olacagi akliniza geliyor mu acaba? Size hic birsey olmaz, merak etmeyin. Siz insanlari harcamayin yeter.

Boyle ucuz numaralarla uste cikacaginiza, yaptiginiz hareketlerin ne sonuclara varabilecegini dusunun biraz Allah askina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…