- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
canım aynı evin içinde yaşadığım zorlukların psikolojisi içinde buna razıyım artık zaten zamanla kendimi çekerim amaçlı bunu yaptırmayı düşünüyorum
zaten eşim ayrı evin tadını alınca illki zamanla gelmek bile istemeyecek
gece wc ye gitmek bile sornken artık başka bişey düşünemirum şuanki halimle
yeterki kendi düzenim olsun akşam da olsa evime gidebileyim zaten zamanla kendimi çekerim allahın izniyle
ama haber yok henüz demekki babamı aramadılar
[/B]
buna razıyım artık zaten zamanla kendimi çekerim amaçlı bunu yaptırmayı düşünüyorum
canım aynı evin içinde yaşadığım zorlukların psikolojisi içinde buna razıyım artık zaten zamanla kendimi çekerim amaçlı bunu yaptırmayı düşünüyorum
zaten eşim ayrı evin tadını alınca illki zamanla gelmek bile istemeyecek
gece wc ye gitmek bile sornken artık başka bişey düşünemirum şuanki halimle
benim derdimde bu zaten canım
kesinlikle bana baktıracaklar
ben ayrı eve çıkana kadar bebek hayallerimi ertelemeyi düşünürken üstüne bide görümcemin çocuna bakıcam
ya illaki bana değiyor işte ucu
kocam bi anlasa beni şu sıkıntılarımı neler hissettiğimi bi bilse ama anlamıyor bunun tek çaresi ayrı ev ama şuanda imkansızlaştırdı kendisi sabret dior başka bişe demiyor
allahım sesimi kime duyursam ailemde anlamıyor en iyi bu diyardan çekip gitmek
isteyen istediğini söylesin desin kul çizer ALLAH bozar demişler.. sen sesini ALLAHA duyurmayı dene cnm bnm ona sığın bak nasıl işler yoluna girecek..asla ola-maz dediğim birşey 4 ay içinde oldu ve herkesin ağzı sesi kapandı..Hala şoktayım sevinçten.. RABBİM daim etsin.. içten dua et ve inan bak nasıl herşey değişiyor..
kızlar yine çok sinirim bozuk gün geçmiyorki yeni bişe olmasın biliyosunuz aynı evin içinde yaşıyoruz eşimin ailesiyle görümcem evlendi
dün bize geldi "hemen çocuk yapıcam" dedi konusu açılınca.....bende çalışıyosun ama kim bakca biraz geçsin bence hemen yapma dedim cevap
"annem bakıcak buraya bırakıcam işe giderken siz bakarsnız"....başıma kaynar sular döküldü hiç cevap vermedim...kaynanam da bi sevindiki ama ben nolucammmmmmm
zaten ayrı ev diye diye kanser olup gidicem bide görümcemin bebeği eklenecek bu eve..görümcemden hamileyim haberi gelcek diye ödüm kopuyor midesi bulanıyomuş tahlil vermiş bende kara kara sonucu bekliorum .allahım milletin çocuğu olur derdi bana kalır ...hemen yapmasam da seneye yaparım annem bakar da dedi..yani eninde sonunda bu kız doğuracağı bebğini bize bırakacak bende kafayı yicem..nolur bana yol gösterin...işe girince belki b,raz hafifler sıkıntım ama yinede ben rasız oluyorum..hatta ayrı eve çıkma sürem uzarsa ve bebek büyürse yaramazlıkda yapar..sonra hoopp kaderiminoyunu çocuğun peşini topla.....allahım kurtarrr artık herşeyi düşünür oldum panik halindeyim sürekli..ben şimdi napayım
Arkadaslar iyi diyorsunuz da bu kız aynı evde yasıyor dıye nıye gorumcesının cocuguna bakmak zorunda olsun ki
Bence de mutlaka bir iş bulup ev ortamından sıyrılmalısın
Eşinle de cok ciddi konuş ruh saglıgım bozuluyor dıyebilirsin
Ayrı eve cıkmayacaksak bari bir işe gireyim sabahtan akşama hizmet etmekten evde bunalmaktan kurtulayım diyebilirsin
Görümcenin cocuguna da bakmak zorunda degılsin iş bulamasan bile anasına güvenerek doğuracaksa anası baksın
Anası olmayan ne yapıyor
Zaten annem bakacak dıye cocuk dogurmak nedir ya
kv nin evi orası tbi görümcenin çocuğuna bakacak diyenlerin yazılarını şaşkınlıkla okudum yüzüm kızardı hatta sinirden. ne kadar yüzeysel düşünülmüş bir durum. ben burada görümcenin bencilliğini esefle kınıyorum. orası kv nin evi tbi bakıcak deniliyor ama bu pratikte asla böyle olmaz. kızım şu bebeğe bi yemk yedrsene şuna bi bksana altını değiştrsene uytsana bilmem ne. şimdi buna da aman ne vr bunda altını bi değiştiriversen diyeblrsnz ama hiç de öyle olmuyor hadi1 tmm 2 tmm 3 tmm ama sonrası artık bir yük. brlikte otrmayı kbl ettiysenz buna da mecbrsnz demek ne demek ya evlenmiş gtmiş grümcenn çocuğunu gtrip aln bu evde bakacaksnz bakıcı mı tutayım demesi allah aşkına nekdr normal. başınıza gelse acaba bukdr anlayışla seve seve kabullenrmsnz.
eğer onlar anlayışlı insanlar olsaydı o görümce annecim gel bz çalışırken bzm evde dur hem çocuğuma bakarsn hmde bzde de kalmş olursn. hafta sonları da yine evine gidersn derdi.
en azından gelinciğimzle abim/krdeşim de biraz yanlız kalmış olurlardı.
ohh görümce hanım çalışsın çocuğunu bıraksn iş dnüşü gelsnler toplaşıp yemek yesnler o gelin koysun kaldrsn silsn süpürsün yemek yapsın birde çocuğu olsun hem çocuk hem bu işler birde kaynanın lafları kafayı yesin.
kmse bu durumu kolaylamasn o görümcenin bunu yapmaya hakkı yok! evladını düşünüyorsa annesni alır gtürr evine orda baktrtır bunun doğrusu budr. he yapmıyorlarsa anlayş göstermiyorlarsa yapack bişeyn yok arkdşm çalışmana izin varsa gt hemen bir iş bul. iş yoksa sabredeceksn mecburen onlar anlayış göstermiyorlarsa sakın bu durum için eşine huzursuzluk yansıtma. üzülen sen olursn herkes bldğini okur sen kocan arasınzın bozulduğuyla kalırsnz.
Ben yine anlamıyorum arkadaşlar daha görümcenin çocuğu dünyaya gelmemiş bile(doğmayan çocuğa kaftan biçiliyor),hadi varsayalım ki bebek dünyaya geldi tabiki annesine bıracak,konu sahibesi de o evde
yaşıyor eşinin yeğeni oluyor ,bakmak zorunda değil bu bir gerçek ama gerektiğinde yardımcı olabilir diye düşünüyorum..(niye gocunuluyorki o sonucta bebek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?