- Konu Sahibi gelinciK8787
-
Çocuğun aklı ermiyor demişsiniz ama ne hikmetse benim karnıma bakıp hamileliğimi anlayıp bana ve doğacak çocuğuma sinir olabiliyor...
Ben etrafımda çok yaramaz çocuk gördüm ama parantez içinde belirtiyim yaramaz gıcık değil..Belkide ebeveynlerinde suç bilmiyorum bazen istediği olmasaydı, biraz ağlamayı öğrenseydi bu çocuk bu hale gelmeyecekti..Sonuçta bende kardeşime baktım bebekliğinde çok kızdım ama beni annesinden fazla severdi. Sevmek demek kimseyi tepene çıkarmak demek değildir. Ne her istediğini engelleyeceksin ne de her istediğini yapacaksın,, ara sıra bir engelle karşılaşmasını öğrenmeli,
Doktorlar psikiyatrlar hep söyler çocuk deyip geçmeyin herşeyi anlıyorlar diye.
Ama bu kadarını da anlamaları mümkün değil.
Yok plan yapacaklar da herkesi parmaklarında oynatacaklar da bunlar işin abartısı bence.
Konu sahibinin abartısı yani.
Bence çocugun davranışlarından çok, herkesin onun etrafında pervane olmasını kıskanmışsın :)
Hamilesin, kimbilir aklında belki de benim çocugumun peşinde de
böyle pervane olacaklar mı diye düşündüğünü düşünüyorum
En çok da eşin için.
Önceki konularınla baglantı kurarak yorum yaptım
ve yanılmadıgımı düşünüyorum :)
Herkes kendi ayranını savunma derdinde... Ben evladımın baskasının evini dagıtmasını o bi çocuk amaaa diye aptalca bi edayla seyretmektense evde oturmayı tercıh ediyorum.
Sizin gibi rahat genis insanlar yuzunden de misafir kabul etmek istemiyorum.
Sizin gibi insanların hadleri bildirilmemiş şımarık cocukları yuzunden insanlar sıkıntıya giriyor.
Bu ne bencillik yahu?
Belli ki psikolojiden haberiniz yok acıp bıraz okuyun.
Yaptıgının farkında degılse neden oksamıyor da saldırıyor dıyorum bır cevabınız var mı??
Çocuğun aklı ermiyor demişsiniz ama ne hikmetse benim karnıma bakıp hamileliğimi anlayıp bana ve doğacak çocuğuma sinir olabiliyor...Ben etrafımda çok yaramaz çocuk gördüm ama parantez içinde belirtiyim yaramaz gıcık değil..Belkide ebeveynlerinde suç bilmiyorum bazen istediği olmasaydı, biraz ağlamayı öğrenseydi bu çocuk bu hale gelmeyecekti..Sonuçta bende kardeşime baktım bebekliğinde çok kızdım ama beni annesinden fazla severdi. Sevmek demek kimseyi tepene çıkarmak demek değildir. Ne her istediğini engelleyeceksin ne de her istediğini yapacaksın,, ara sıra bir engelle karşılaşmasını öğrenmeli,
Merhaba hanımlar, bugün canım çok sıkkın.. Dün tatildi, tatili eşimin akrabalarında ev gezmesiyle geçirdik. gezmede Görümcem, eşi ve kayınvalidemde vardı. Görümcemi ve kaynanamı seviyorum bir kötülüklerini görmedim, ama görümcemin bir oğlu var 3 yaşlarında, çocuğu bir türlü sevemiyorum, herkesi parmağında oynatan, şımarığın teki. Birşey söylersin çığlık atar, ne desen tersine yapar herkesi etrafında fır döndürmeye bayılır.Evine gelir ne yapacağını, nereyi altüst edeceğini şaşırır. Aşırı derecede şımartılmış ve hayır kelimesinin anlamı öğretilmemiş. Bu çocuğu gördükçe sinirleniyorum, ama malesef eşimde aşırı düşkün ona, daha dün tüm vaktimizi onlarla geçirdik bugünde pikniğe gidilecekmiş bu yüzden beni işimden erken almaktan bahsetti ama hiç sevinemedim, çünkü çocuğun kaprislerini ve şımarıklığını gördükçe, herkesinde etrafında dolap olması mantığıma sığmıyor. Arkalarından bile olumsuz konuşsam eşimle tartışma konusu oluyor, mecburen yutacağımm
Emin olun oda büyüdüğünde sizi sevmeyecek ve size sinir olacaktır. biraz daha aklı ersin herşeyi anlayıp sizden uzaklaşır sizde rahatlarsınız merak etmeyin!!! daha 3 yaşında yazık kadınlar kulübüne bile konu olmuş yavrum..Merhaba hanımlar, bugün canım çok sıkkın.. Dün tatildi, tatili eşimin akrabalarında ev gezmesiyle geçirdik. gezmede Görümcem, eşi ve kayınvalidemde vardı. Görümcemi ve kaynanamı seviyorum bir kötülüklerini görmedim, ama görümcemin bir oğlu var 3 yaşlarında, çocuğu bir türlü sevemiyorum, herkesi parmağında oynatan, şımarığın teki. Birşey söylersin çığlık atar, ne desen tersine yapar herkesi etrafında fır döndürmeye bayılır.Evine gelir ne yapacağını, nereyi altüst edeceğini şaşırır. Aşırı derecede şımartılmış ve hayır kelimesinin anlamı öğretilmemiş. Bu çocuğu gördükçe sinirleniyorum, ama malesef eşimde aşırı düşkün ona, daha dün tüm vaktimizi onlarla geçirdik bugünde pikniğe gidilecekmiş bu yüzden beni işimden erken almaktan bahsetti ama hiç sevinemedim, çünkü çocuğun kaprislerini ve şımarıklığını gördükçe, herkesinde etrafında dolap olması mantığıma sığmıyor. Arkalarından bile olumsuz konuşsam eşimle tartışma konusu oluyor, mecburen yutacağımm
hayırı bilicek çocuk ama herşeyde değil
benimde etrafımda çok anne ve çocuk var
çocuk toprakla oynayacak hayır üstün pislenir
ama çocuk küfür eder karşısına geçer gülerler
çocuk anneye vurur karşına geçer güler
vurma olayını bende kızımda çok yaşadım
eliyle değilde daha çok kafama oyuncak geçiriyordu küçük hanım
bir hayır iki hayır bigün kafamın ortasına en sevdiği dinazorunu geçirince
dinazorun annene vurduğun için seni bırakıp gitti dedim sakladım
kıyamet koptu tabi
10-15 gün çıkarmadım ve birgün dinazoruna mektup yazdık bir daha anneye vurmucam özür dilerim diye :)))
dinazor geri geldi birdaha ne zaman vurmaya kalksa bak dinazor yine seni bırakır tehtdi işe yaradı :))
baştan önlem almak lazım yoksa başedilemez oluyorlar
ve tabi neye hayır diyeceğimizi iyi bilmemiz şart
hayırı bilicek çocuk ama herşeyde değil
benimde etrafımda çok anne ve çocuk var
çocuk toprakla oynayacak hayır üstün pislenir
ama çocuk küfür eder karşısına geçer gülerler
çocuk anneye vurur karşına geçer güler
vurma olayını bende kızımda çok yaşadım
eliyle değilde daha çok kafama oyuncak geçiriyordu küçük hanım
bir hayır iki hayır bigün kafamın ortasına en sevdiği dinazorunu geçirince
dinazorun annene vurduğun için seni bırakıp gitti dedim sakladım
kıyamet koptu tabi
10-15 gün çıkarmadım ve birgün dinazoruna mektup yazdık bir daha anneye vurmucam özür dilerim diye :)))
dinazor geri geldi birdaha ne zaman vurmaya kalksa bak dinazor yine seni bırakır tehtdi işe yaradı :))
baştan önlem almak lazım yoksa başedilemez oluyorlar
ve tabi neye hayır diyeceğimizi iyi bilmemiz şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?