- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
1978 doğumlu sanirim 40 veya 41 yaşlarındaGörümce kaç yaşında . Çocuksu geldi bana . Terbiyesizin çocuğu lafı dışında takılmazdim. Ama terbiyesiz lafına mutlaka cevap verirdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1978 doğumlu sanirim 40 veya 41 yaşlarındaGörümce kaç yaşında . Çocuksu geldi bana . Terbiyesizin çocuğu lafı dışında takılmazdim. Ama terbiyesiz lafına mutlaka cevap verirdim.
Psikolojik evrimini tamamlanmamış daha. Zeka yaşı 0-61978 doğumlu sanirim 40 veya 41 yaşlarında
Sevgi kelimeleri yok başka yerde... Öyle sevdiğinde bebegime bu tarz laflar soylenmesini istemiyorum diyin. Eger tartismaya girerse hic oralı olmayin. Herkesin bello bir seviyesi vardir ve bello bor seviyede kalip kendini gelistiremeyen insanlar icin ne yapsanız nafile. Karsilastirmasinin kötü niyetki olduğunu düşünmüyorum sizin rahatsiz oldugunuzun farkinda degil yegenini merak ediyor, tepkilerini merak ediyor olabilir. Ama sevmediginiz kötü sevme kelimelerine duyarsiz kalmayın derim.Merhaba sevgili kk. hemen konuya geçiyorum.
Dun esim işe gideceği için kendine çorba ısıtıyordu. O esnada ablası aradı. Bende bebeğimle mutfakta eşimin yanında duruyorum onlar sohbet ediyor ablasına anlatıyor iste yemek ısıtıyorum işe gideceğim vs. Konu konuyu açtı neyse gorumcem baskasının bebeğiyle bizimkini kıyaslamaya başladı dediki; Bebiş napiyor? Kuzenlerinin çocuğu onun sesini duyup heyecanlanıp tepki gösteriyormuş acaba sizinkide gosterirmi diye zırvaladı.
Eşimde bebis iyi dedi gecistirdi adam ise yetişecek 30 dakika sonra evden çıkacak ablası hala ahiret soruları sormaya devam ediyor
Ablası telefonu hoporlere ver benim sesimi duysun tepki gösterip heyecanlanacak mi acaba dedi esimde hoporlere verdi
Ablasi seslenmeye başladı edepsizin çocuğu edepsiz terbiyesiz minik yumurta şeklinde
Tabi bana o esnada gelenler geliyor ama bisey demiyorum ya sabir ya şafi ya vedud diyorum içimden.
Bizim kız tepki vermedi tabiki 5 aylik bebek ne anlasin hoporlerden gelen sesten etraftaki şeylerle ilgilendi haliyle. Esim bir yandan da kendine çorba koyuyordu bizim bebekte ona pur dikkat etti. Görumcem diyorki "eeee napiyor heyecanladimi hiç tepki vermiyor" dedi eşimde abla ben kendime yemek koyuyorum ona bakıyor simdi dikkatini o çekti dedi hay esim oyle demez olaydı birden çıldırdı mahsus bana tepki vermesin diye mi kendine çorba koydun dikkatini dağıtmak için mi dedi aglar bir ses tonuyla tak dedi telefonu kapattı.
Biz esimle salak gibi birbirimize baka kaldık. Az önce biz ne yaşadık ya dedik.
Gerçekten iyice kıl kaptım. Acaba benmi abartıyorum gözümde büyütüyorum baştan beri gıcık olduğum için mi her dediği yaptığı gözüme batıyor artik kendimi sorgular oldum.
Valla bana bir akil verin haksızsam haksızsın diyin bileyim.
Kadin sürekli benim bebeğimle kuzenlerinin çocuğunu kıyasliyor güya seviyor gibi yapıp hakaret mi ediyor napiyor ben anlamadım.
Terbiyesizin çocuğu ne demek ya? Esime söyledim cahil ne dediğini bilmiyor diyor kendimi zor tutuyorum yuz goz olmamak için.
Cevaplarınızı bekliyorum sorularınız olursa geç cevaplayabilirim bebegim pek durmuyor çünkü.
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
tİyi ya gerzoların basi hala sıfatlı nukleer atık, oturuyoruz napalım dese keske konu sahıbı
Ben o kadinin hitabetinin aynısını kullanırsa ve o kadın bozulursa ne bozuluyosun ki sende aynısını diyosun benim cocuguma.yanlis biseyse sen niye kullaniyosun ki aaa alınacağını bilemedim.deyip susturabilecegini ezebileceğini düşünuyorumİyi ya gerzoların basi hala sıfatlı nukleer atık, oturuyoruz napalım dese keske konu sahıbı
Yuh bunlarda şaşırmışBenim kaynanam görümcemin kızını köpek oğlu köpek, eşşek oğlu eşşek diye seviyordu. Görümcelerim de gülüyordu bende hiç gülmedim aksine şaşkın şaşkın baktım. Bana dedi ki senin olsun görürsün falan onu da böyle sevecekmiş falan da filan da.
Ben doğru bulmuyorum karşıyım vs dedim görümcem e ciddi değil ki şaka yapıyor falan dedi dedm çocuk şakadan anlar mı daha 1 yaşında.
Kadının çok net sorunları var. Bir defa laftan anlayan birisi olsa eşiniz yemek yiyip çıkma hazırlığı yaptığı esnada uzatmaz aksine kısa keser hadi kardeşim sonra konuşuruz der kapatırdı. Sevme şekline yorum bile yapamıyorum. Mesafe çok güzel bir şey ya. Yaşasın mesafeMerhaba sevgili kk. hemen konuya geçiyorum.
Dun esim işe gideceği için kendine çorba ısıtıyordu. O esnada ablası aradı. Bende bebeğimle mutfakta eşimin yanında duruyorum onlar sohbet ediyor ablasına anlatıyor iste yemek ısıtıyorum işe gideceğim vs. Konu konuyu açtı neyse gorumcem baskasının bebeğiyle bizimkini kıyaslamaya başladı dediki; Bebiş napiyor? Kuzenlerinin çocuğu onun sesini duyup heyecanlanıp tepki gösteriyormuş acaba sizinkide gosterirmi diye zırvaladı.
Eşimde bebis iyi dedi gecistirdi adam ise yetişecek 30 dakika sonra evden çıkacak ablası hala ahiret soruları sormaya devam ediyor
Ablası telefonu hoporlere ver benim sesimi duysun tepki gösterip heyecanlanacak mi acaba dedi esimde hoporlere verdi
Ablasi seslenmeye başladı edepsizin çocuğu edepsiz terbiyesiz minik yumurta şeklinde
Tabi bana o esnada gelenler geliyor ama bisey demiyorum ya sabir ya şafi ya vedud diyorum içimden.
Bizim kız tepki vermedi tabiki 5 aylik bebek ne anlasin hoporlerden gelen sesten etraftaki şeylerle ilgilendi haliyle. Esim bir yandan da kendine çorba koyuyordu bizim bebekte ona pur dikkat etti. Görumcem diyorki "eeee napiyor heyecanladimi hiç tepki vermiyor" dedi eşimde abla ben kendime yemek koyuyorum ona bakıyor simdi dikkatini o çekti dedi hay esim oyle demez olaydı birden çıldırdı mahsus bana tepki vermesin diye mi kendine çorba koydun dikkatini dağıtmak için mi dedi aglar bir ses tonuyla tak dedi telefonu kapattı.
Biz esimle salak gibi birbirimize baka kaldık. Az önce biz ne yaşadık ya dedik.
Gerçekten iyice kıl kaptım. Acaba benmi abartıyorum gözümde büyütüyorum baştan beri gıcık olduğum için mi her dediği yaptığı gözüme batıyor artik kendimi sorgular oldum.
Valla bana bir akil verin haksızsam haksızsın diyin bileyim.
Kadin sürekli benim bebeğimle kuzenlerinin çocuğunu kıyasliyor güya seviyor gibi yapıp hakaret mi ediyor napiyor ben anlamadım.
Terbiyesizin çocuğu ne demek ya? Esime söyledim cahil ne dediğini bilmiyor diyor kendimi zor tutuyorum yuz goz olmamak için.
Cevaplarınızı bekliyorum sorularınız olursa geç cevaplayabilirim bebegim pek durmuyor çünkü.
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Bekar mi. Şok oldum yaa bu yaşta bu sensizlik. Yapacak bişey yok. Bizim ailede terbiyesiz yok dersin geçersin.bu yaştan sonra edep ogrenilmez1978 doğumlu sanirim 40 veya 41 yaşlarında
Ben onunla muhatap olsam neler dicemde sırf yuz goz olmamak için konuşmak istemiyorum ama sanirim artik kendimi tutamayacağım sabrimin sonundayimKeşke bebeğinize böyle kelimeler kullanmasına sessiz kalmasaydınız, bebeğimize böyle şeyler söylenmesini istemiyoruz deyip kapatsaydınız. Bir dahakine cesaret bulamazdı. Şimdi bulabilir.
Bekar canim evlenmeyi dusunmuyor surekli eşimden ilgi bekler böyle beni deli ediyorBekar mi. Şok oldum yaa bu yaşta bu sensizlik. Yapacak bişey yok. Bizim ailede terbiyesiz yok dersin geçersin.bu yaştan sonra edep ogrenilmez
Anlar aglayarak esime beddua ede ede ortami terk eder.Laf arasında edepsizin kardeşi naber deseniz anlar mı acaba diyeceğim ama anlamaz gibi
yoo cahil falan değil gayette ne demek istediğini biliyor. Sizin kardeşiniz olsa eşiniz cahil ne dediğini bilmiyor mu derdi. Ne saçma. Ya eşiniz versin ağzının payını ya siz. Bence kendinizi zor tutmayın, salın gitsin ahlaksız karıya.Terbiyesizin çocuğu ne demek ya? Esime söyledim cahil ne dediğini bilmiyor diyor kendimi zor tutuyorum yuz goz olmamak için.
Onunla evlenmeyi düşünen var mı ki o düşünmüyor acabaBekar canim evlenmeyi dusunmuyor surekli eşimden ilgi bekler böyle beni deli ediyor
Hep böyle saçma sapan konusur nisanliyken otobüste karsilasmistik bende aaaaa abla naber demiştim beni tanımazdan gelip kafasını çevirmişti otobüsten inmişti ben o gunden sonra konuşmayı kestim kendisiyle