• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin düğününe gitmeli mi ??? siz olsanız ?

Eşin gitmene kırılmayacaksa ailenle birlikte gidebilirsin. Baktın eşin gitme diyor kınaya gidebilirsin.
yok onun bana kırılma vs bırseyı yok sen gıdersın modunda , zaten sunu da bılıyorum kus bıle olsa ıkız olduklarından hep ıcten ıce kardesını merak eder onemser cunku konusmadıkları donemde ara ara benden laf alır napıyor ne edıyor gıbısınden ;)

Bence kocanı da alıp gitmelisin. Bu görev sana düşüyor maalesef :) koca insanları ben mi barıştırmak zorundayım diye düşünme. İnsan ikizinin düğününe gitmez mi ya? Ben olsam adamın başının etini yerim.

bence beraber gitmelisiniz, böyle günde küslük mü olur? deve kini mi vardır nedir eşinde:KK57:

ben giderdim, banane ki onların kendi arasındaki sorundan.

Sonuçta eşimin kız kardeşi, eşim gitmiyorsa ben niye ve hangi sıfatla gideceğim? Hem de çocuğumu ve annemi de yanıma alıp? Bence bu eşimi takmadığımı gösterir ki daha kötü. Ne milletin ağzına laf veririm ne de kendi kendime ortaya düşerek gülünç duruma düşerim.

Düğüne katılmazsanız zaten dahada görüşmeye gerek yok iyice ipler kopar söz konusu kardeş isteseniz bile hayatınızdan çıkaramıyacağınız kişi oyüzden sonunu düşünüp hareket edin zaten sizin kişisel probleminiz yokmuş eşinizede kendisininde gitmeme ihtimalinin bile olmadığını hissettirin bu süreçte

Bence kocanı da alıp gitmelisin. Bu görev sana düşüyor maalesef :) koca insanları ben mi barıştırmak zorundayım diye düşünme. İnsan ikizinin düğününe gitmez mi ya? Ben olsam adamın başının etini yerim.
canım ben kocamın aile ilişkilerine karışmam, kendi ailemle olan mevzularıma da onu karıştırmam, o nedenle fikrimi düşüncemi söyler köşeme çekilirim...

özet geçeyim görümcem eşimin ikiz kız kardeşi, dönem dönem küser barışırlar sebebini bana pek anlatmazlar bende sormam açıkcası ama tahmınım parasal seyler ve esımın sorumsuz davranısları nedenıyle...
su an yıne kusler, bızde oyle pek örüşmeyiz mesafeli bir ilişkimiz var zaten iş güç vakitte olmuyor.
soruna gelirsek ekimde düğünü var o bizimkine geldi, takısını taktı, benim onunla bir sıkıntım yok hatta severimde kendisini ama eşim düğüne gitmeyi düşünmüyor.
birer gün arayla kına ve düğün olacak.
ben eşimin düşüncesini sohbet esnasında öğrendim, kardeşsiniz özel gunlerde küslük olmaz , gideriz falan dedim ama gitmem dersede gitmez bılıyorum.
eger o zamana kadar barısmazlarsa (sen barıstır demeyın koca insanlar kendileri halletsin hiç karışmadım karışmamda) düğüne gitmeli mi gitmemeli mi?
benim düşüncem o gelmezse kınaya gitmek sadece, eşşiz gitmek heleki düğün sahibi eşin kardeşi ise tuhaf geliyor bana.
ya da düğüne onsuz kızımı alıp gitmek, ailemde gelir buyuk ıhtımal cunku bırlıkte kalıyoruz kızıma baktıkları ıcın ve burada olurlar ama kafam karısık..
yanı hıcbırseyıne gıtmemezlıkte yapamam cunku benım bır sorunum yok, eşimlede aynı ortamda takılırlar küs iken ama konuşmazlar muhattap olmazlar bırbırlerı ile yanı oyle nefret söz konusu değil..
siz olsanız ne yapardınız?
Sen git hem kınaya hem düğüne senin sorunun yok ayıp eşinin ayıbı giyün süslen yengeye yakışır ohh mis

zaman zaman küserler demişsin. ekime daha 4 ay var belki barışık bi dönemine denk gelir. hele bi dur.

özet geçeyim görümcem eşimin ikiz kız kardeşi, dönem dönem küser barışırlar sebebini bana pek anlatmazlar bende sormam açıkcası ama tahmınım parasal seyler ve esımın sorumsuz davranısları nedenıyle...
su an yıne kusler, bızde oyle pek örüşmeyiz mesafeli bir ilişkimiz var zaten iş güç vakitte olmuyor.
soruna gelirsek ekimde düğünü var o bizimkine geldi, takısını taktı, benim onunla bir sıkıntım yok hatta severimde kendisini ama eşim düğüne gitmeyi düşünmüyor.
birer gün arayla kına ve düğün olacak.
ben eşimin düşüncesini sohbet esnasında öğrendim, kardeşsiniz özel gunlerde küslük olmaz , gideriz falan dedim ama gitmem dersede gitmez bılıyorum.
eger o zamana kadar barısmazlarsa (sen barıstır demeyın koca insanlar kendileri halletsin hiç karışmadım karışmamda) düğüne gitmeli mi gitmemeli mi?
benim düşüncem o gelmezse kınaya gitmek sadece, eşşiz gitmek heleki düğün sahibi eşin kardeşi ise tuhaf geliyor bana.
ya da düğüne onsuz kızımı alıp gitmek, ailemde gelir buyuk ıhtımal cunku bırlıkte kalıyoruz kızıma baktıkları ıcın ve burada olurlar ama kafam karısık..
yanı hıcbırseyıne gıtmemezlıkte yapamam cunku benım bır sorunum yok, eşimlede aynı ortamda takılırlar küs iken ama konuşmazlar muhattap olmazlar bırbırlerı ile yanı oyle nefret söz konusu değil..
siz olsanız ne yapardınız?
Gidin bence Boyle seylerin telafisi olmaz sonra barisirlar siz kotu olursunuz

Esin gelmese de kizini alip git. Esini de ikna et. Kardesiyle barismasi sart degil merasimde buunmasi yeterli. Dugune cenazeye ciddi anlamda bir husumet olmadikca gidilir ozellikle de o kisi sizinkine gelip gorevini yerine getirmisse.

Giderdim ben yavas yavasta esimi islerdim gel abiye bakalim sanada takim bakalim ikizin evleniyor diye buyuk bir olay yok ortada cunku.

demin konuştum sorun çözüldü,sordum ne karar verdin gelecek misin gelmeyecek misin diye? gideriz dedi, böylelikle benim üzerimden de yük kalktı elbise bakmaya devam edebilirim :KK66:
peki sizce ne takmalı ?

Bilezik :)
Gorumce size ne hediye yapti o da onemli tabi.
inci kolye takmıştı ama hakkını yıyemem kızım dogdu kıyafetler vs hep getırdı dukkanı vardı gercı ama getırmez getırmez, dogum gununde bıleklık yaptırmıs falan dusuncelı yanı o konularda, sadece bızım maddıyat sıkısık bu ara bende ya abartı olmayan bır bılezık yada kolye tarzı bısıler alırız dıye dusundum yada gunluk kullanacagı bır sette uygun olur cunku sade ve spor takılan bırı..

Back
X