- Konu Sahibi loveinnovember
-
Ben olsam bilenirdim.Ya aslında düz anlattım ama parayı yine buluruz da önceki takılardan falan kastım. Biz eylül ayı olmadığı için arafta kaldık harekete geçemiyoruz. Tarih almak kolay ama seçene dar olunca karar verilmiyor. İstesek temmuzda da yaparız 50 bin masraf ederiz şu haldeyken sadece. Ama işte görümcemin yerinde olsanız bize bilenir miydiniz mesela? Takılar bize gelmiş olacak kız da kalacak öylece.
Görümcenizi bilmiyorum ama ben fena bilenirdim açıkçasıYa aslında düz anlattım ama parayı yine buluruz da önceki takılardan falan kastım. Biz eylül ayı olmadığı için arafta kaldık harekete geçemiyoruz. Tarih almak kolay ama seçene dar olunca karar verilmiyor. İstesek temmuzda da yaparız 50 bin masraf ederiz şu haldeyken sadece. Ama işte görümcemin yerinde olsanız bize bilenir miydiniz mesela? Takılar bize gelmiş olacak kız da kalacak öylece.
Haklısınız maalesef psikolojik baskıyla büyüdüm. Şanssız, kadersiz denilerek ve nişanda da aynı lafları duydum. Elimde değil korkularım var.Kızmayın bana ama sizin bu negatifliginizle hayat çok zor olur. Nisanda da aynı negatifliginiz vardı yok kar, yok yağmur diye.
Bu hayatta inanın daha büyük dertler ve acılar oluyor. Siz kardan, yağmurdan bu kadar etkileniyorsaniz hayatta büyük dertler karşısında depresyonun birinden cikip diğerine mi kosacaksiniz?
Ben yazın evlendim ve güneşli bir günde evlenmemin inanın bana evliliğime en ufak bir katkısı olmadı. Bu gun evliliğimde mutluysam eşimle iyi anlaşabildiğim içindir. Yani bunun hava şartları ile bir ilgisi yok. Mutsuz olsaydım güneşli bir günde evlenmem benim evliligimi kurtaracak miydi?
Bosverin yağmuru,çamuru siz madem bu yıl istiyorsunuz bu yıl yapın. Başkalarına ve onların isteğine göre bu hayat yaşanmaz.
Bilenmenin Allah'ını yapardımYa aslında düz anlattım ama parayı yine buluruz da önceki takılardan falan kastım. Biz eylül ayı olmadığı için arafta kaldık harekete geçemiyoruz. Tarih almak kolay ama seçene dar olunca karar verilmiyor. İstesek temmuzda da yaparız 50 bin masraf ederiz şu haldeyken sadece. Ama işte görümcemin yerinde olsanız bize bilenir miydiniz mesela? Takılar bize gelmiş olacak kız da kalacak öylece.
Tahmin etmiştimGörümcenizi bilmiyorum ama ben fena bilenirdim açıkçası
İsteğiniz eylülde fln mı yapmaktı? Sonuçta bu kadar hazırlıksızsanız zaten 3 ayda olacak bişey de değilki. En önemlisi para yoksa 3 ayda para mı olacak elinizde nasıl olacaktı? Bana biraz sizin isteğiniz zor gibi geldi. İstediğiniz olmuyorsa, olabileceği istemeye ne dersiniz meselaHer türlü istediğim olmayacak işte :)
Ben de öyle yapardımBilenmenin Allah'ını yapardım
Rotasyonu değiştirmek zor oluyor benim için. O istediğim olmadığında yeni isteğimi oluşturmak içinİsteğiniz eylülde fln mı yapmaktı? Sonuçta bu kadar hazırlıksızsanız zaten 3 ayda olacak bişey de değilki. En önemlisi para yoksa 3 ayda para mı olacak elinizde nasıl olacaktı? Bana biraz sizin isteğiniz zor gibi geldi. İstediğiniz olmuyorsa, olabileceği istemeye ne dersiniz mesela
Bence de sonuçta seninle konuşma imkanı olmasa bile eşinle ile konuşma şansı bolca olmuştur diye düşünüyorum.beraber konuşup seninle paylaşabilirlerdi. Farklı bir durum yoksa kötü niyet sezdim.Bence öncesinden yapmaya çalışın. Ayrıca oturup beraber karar verselerdi eşiniz ve kız kardeşi böyle emrivaki gibi olmuş.
Hayatım boyunca bilenirim.Eee mantıklı düşünün biraz , görümceniz geçen yıl nişanlanmış ki hazırlığı da var , tarihi de almışlar .
Eeee siz daha 2 ay olmuşsunuz nişanlanalı, hazırlık yok, tarih yok , ortada hiç birsey yok, paldır küldür hemen düğün yapıyorsunuz.
Siz olsanız bilenmez misiniz?
Haklısınız maalesef psikolojik baskıyla büyüdüm. Şanssız, kadersiz denilerek ve nişanda da aynı lafları duydum. Elimde değil korkularım var.
Seneye neden olmaz ki?Hayatım boyunca bilenirim.
Öncesi istemiyorum zaten empati yapıyorum elbette. Ekim ayı için de olmaz diyorlar. Seneye de ben olmaz diyorum. Orta yol yok.
Zaten mesafeli ilişki yaşıyoruz 6 sene olmuş beklemek istemiyorum haliyle. Zor bir ilişki tipi yani nasıl anlatayım. Beklemek istememem yıldan dolayı değil mesafeden dolayı artık.Yani burada yapacak bir şey yok siz nasıl eylül ayını uygun görüp istiyorsanız onlarda kendileri için düşünüp istemişler ve erken davranmışlar.
Size de alternatif fikirler vermişler sinir olunacak bir şey yok.
Şahsen ben olsam bir sene daha bekarlık ve nişanlılığın tadını çıkarır her şeyimi sindire sindire hazırlardım.
Çok kafaya takılacak bir durum değil.
Hava olayına okey desem de sizinkine gelmezler deniyor. Yani ne yapabilirim ki diyorum ben de gelmeyen gelmesin.Seneye neden olmaz ki?
Kasım ayında da öyle cok soğuk olmuyor ki hava.
Anneme kabus gibi zaten kızı 28 yaşına gelmiş hala bekar ondan erkenden evlendirme peşinde
Yalnız ben bağımsız olarak istiyorum bu sene evlenmeyi ailemden dolayı değil ki nişanlımda nişan düğün arasını uzatmayız demişti. Sonradan görümcemin tarih alması olayı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?