Görümcemin düğünüyle çakışan yıl ve düğün tarihi ayarlayamamak

Ben olsam bilenirdim.

Görümcenizi bilmiyorum ama ben fena bilenirdim açıkçası

Siz nişanlanalı daha 2 ay olmuş, görümcenizin hakkı ilk düğün kesinlikle. Ondan önceki tarihe almanız hoş olmaz, rol çalmak olur bunun adı, 2 ay sonra yapın sonbaharda mis gibi işte. Görümceniz işin içine girmese de nasıl yapacaktınız ki düğünü Allah aşkına, hazirana gireceğiz şurada ne hazırlık var ne başka bir şey çok geç kalmışsınız bir kere. Her türlü sonbahara kalırdı zaten sizin düğün. Ben yine de seneye bırakmanızdan yana kullanıyorum oyumu, hele bismillah iki ay olmuş neyin acelesi bu, hepimiz haldır huldur evlenme derdine düştük evlenince de neden acele ettim ki b.k mu vardı diye söylendik yani. Gerek yok inanın. Bekleyin seneye kadar

Haklısınız maalesef psikolojik baskıyla büyüdüm. Şanssız, kadersiz denilerek ve nişanda da aynı lafları duydum. Elimde değil korkularım var.

Bilenmenin Allah'ını yapardım

Her türlü istediğim olmayacak işte :)
İsteğiniz eylülde fln mı yapmaktı? Sonuçta bu kadar hazırlıksızsanız zaten 3 ayda olacak bişey de değilki. En önemlisi para yoksa 3 ayda para mı olacak elinizde nasıl olacaktı? Bana biraz sizin isteğiniz zor gibi geldi. İstediğiniz olmuyorsa, olabileceği istemeye ne dersiniz mesela

Eee mantıklı düşünün biraz , görümceniz geçen yıl nişanlanmış ki hazırlığı da var , tarihi de almışlar .
Eeee siz daha 2 ay olmuşsunuz nişanlanalı, hazırlık yok, tarih yok , ortada hiç birsey yok, paldır küldür hemen düğün yapıyorsunuz.

Siz olsanız bilenmez misiniz?

Rotasyonu değiştirmek zor oluyor benim için. O istediğim olmadığında yeni isteğimi oluşturmak için
Eylülde tabi ki isterdim martta yapmışım nişanı eylül iyi olurdu. Olmuyor işte diğer seçenekler de benim için zor oluyor en önemlisi de istediğim olmuyor bu süreçte hiç bir şekilde.

Bence öncesinden yapmaya çalışın. Ayrıca oturup beraber karar verselerdi eşiniz ve kız kardeşi böyle emrivaki gibi olmuş.
Bence de sonuçta seninle konuşma imkanı olmasa bile eşinle ile konuşma şansı bolca olmuştur diye düşünüyorum.beraber konuşup seninle paylaşabilirlerdi. Farklı bir durum yoksa kötü niyet sezdim.

Yani burada yapacak bir şey yok siz nasıl eylül ayını uygun görüp istiyorsanız onlarda kendileri için düşünüp istemişler ve erken davranmışlar.
Size de alternatif fikirler vermişler sinir olunacak bir şey yok.
Şahsen ben olsam bir sene daha bekarlık ve nişanlılığın tadını çıkarır her şeyimi sindire sindire hazırlardım.

Çok kafaya takılacak bir durum değil.

Hayatım boyunca bilenirim.
Öncesi istemiyorum zaten empati yapıyorum elbette. Ekim ayı için de olmaz diyorlar. Seneye de ben olmaz diyorum. Orta yol yok.

Haklısınız maalesef psikolojik baskıyla büyüdüm. Şanssız, kadersiz denilerek ve nişanda da aynı lafları duydum. Elimde değil korkularım var.

Size çok samimi yazıyorum ki anlayın eşim sizin gibi negatif biri olsaydı inanın hiç çekemezdim. Nişanlıniz simdi susuyorsa bir yerde patlar kendinize gelin diye yazıyorum kırmak için değil. Bu gun çoğumuz yani en azından ben negatif insanlardan koşarak uzaklaşıyorum. Kendinize bir iyilik yapın ve bir silkelenin.

Hayatım boyunca bilenirim.
Öncesi istemiyorum zaten empati yapıyorum elbette. Ekim ayı için de olmaz diyorlar. Seneye de ben olmaz diyorum. Orta yol yok.
Seneye neden olmaz ki?
Kasım ayında da öyle cok soğuk olmuyor ki hava. Kasımı da istemiyorsanız Nisan da yapın.
Havalarda ısınmaya başlıyor hem , cok sıcak da olmaz.

Zaten mesafeli ilişki yaşıyoruz 6 sene olmuş beklemek istemiyorum haliyle. Zor bir ilişki tipi yani nasıl anlatayım. Beklemek istememem yıldan dolayı değil mesafeden dolayı artık.

ama sizin isteme sebebinizde işten kurtulmak için

Ben agustosun basında yapardım direkt. 2 ay kosulu cok sacma, yaz&bahar dügünü seviyorum o yüzden asla kasıma kaydırmazdım acıkcası. Sene de ekletmezdim üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…