Gorumcemin esi

Hepsine el uzatiyorum. Ama samimi olduklarimin yuzunu opuyorum ekstradan. Ben istemedigim halde gorumcemin esi elimden tutup yuzumu yuzune cekti zorla. Anlatamadim mi ben bunu acaba. Adam zorla yuzumden optu.
Hoş olmamış ama. Diğerlerini öptugunuz için öyle yapmış. Bencr herkesle sadece tokalaşın. Kadınları opebilirsiniz. Bu kadar tedbir yeterli.

Kadın uzanmadan erkek uzanmamalı , görgü kuralı böyle ancak sizin eniştenin bilerek yaptığını düşünmüyorum.

Bi' bayramlaşmadan görümcemi bana şikayet eder e nasıl geldiniz anlamadım.Hani çok az görüşüyordunuz ne ara tek siz kalıyorsunuz da şikayet edecek ortamı buluyor?

Diger kuzenle tokalastiginizi gorunce bende senin kardeşin sayılırım benimlede tokalasabilirsin anlamında uzatmış olma ihtimali daha yüksek. Niye bu acıdan düşünmüyorsunuz da tam tersi aklınıza geliyor. Başka birşey varsa sizi rahatsız eden bilemem ama tek bu meseleyse sizin yaklaşımınız kötü...

Hem diyorsunuz ki bir araya gelmiyoruz hem de sadece bana kötülüyor.. Elini sıkmak istiyorum o yaklaşıyor diye ne ima ediyorsunuz? Bu şekilde hoşlantı oluyorsa siz de demek ki diğer kuzenden hoşlanıyorsunuz. Ayrıca bir ortamda birinin elini sıkıyorsanız diğerine de aynısını yapın. Kendi öz akrabalarınıza ya da sadece o kuzen gelince farklı yaklaşırsınız. Hastalıklı düşüncelerinize de engel olursunuz.

Bence siz de problem var adam da değil. Aynı ortamda birine tokalaşıp yada sarılıp diğerine selamı zor veriyorsanız karşınızdaki insan da nasıl davranacağını bilemez. Siz ilk önce insanlarla nasıl selamlaşılır onu öğrenin!

Haksız ve ayrımcı birisiniz.
Diğer kuzen erkekse onunla samimi vedalaşıp eniştenizi ayırmanız çok ayıp.

Kafanızda bu kadar şeyi kurarken zorlanmiyor musunuz ya

Her tokalaşan sizden mı hoslaniyo.tobe yaa

Bi de bunun bekar versiyonu var şu bana baktı bu benimle evlenmek istedi şu bana güldü diyen

Ben evlenince bu tuhaf davranışlar geciyo sanıyodum meğer devam ediyormuş

Görümcenin eşi senin enişten. Hemen aklınıza aaa benden hoşlanıyor gelmesin.

Ben görümcemin eşiyle şakalaşır Güler söyler geçeriz hiçte aklıma ‘aaaa benle mi ilgileniyor’ gelmedi neden gelsin ki??? Kan bağı yok ama bi yakın akrabalık söz konusu. Bence saçma sapan düşünmeyin.

kadin herhangi bi hamlede bulunmuyorsa erkek elini uzatmaz hele opmeye yeltenmez. belki kuzenlerle samimi seninle degil.
ne demek herkese esit davranacak o mecburiyet nerden cikti.
benim hosuma gitmedi. kadinlar kotu niyeti hisseder.
kotu niyet yoksa onemli degil. ama ya varsa.
daha yeni yengesine asik koca yi okumadik mi. temkinli olun. opmeyinde el de sıkmayin. mecbur degilsiniz. adabi muaserete gore once kadin el uzatir

biri bana mesafeli duruyorsa hemcinsim de olsa bende oyle dururum. tepki verenler adabi muaseret kurallarina gore kadin elini uzatmadan erkek uzatmaz.
ayip olan nedir ne degildir once bi onu ogrenin.
adam samimi gormus yapmis karsisidaki istemedigini belli etmis neden israr ediyor.
Kadin hisseder ve hissettigi de yuzde 99 cikar

Elini sıkıyorum zaten. Ama zorla yuzune cekip zorla optu iki gun hem de. Bu normalmis gibi beni suclamis insanlar
Bayram diye belki daha bir samimi selamlasma olsun istemistir

Bence ustunde durmayin
Yani sadece bu selamlasmaya bakarak adamin sende gozu var diyemeyiz sana

Baska yanlis davranislari da var mi onu dusun?

Ya kimseyle tokalaşmayın ya da herkesle tokalaşın. Adam sırf tokalaşmak istiyor diye size özel ilgisi olduğunu ima ediyorsunuz, ne kadar saçma bir düşünceye sahip olduğunuzun farkında mısınız acaba? Belli ki dinsel hassasiyetiniz var o yüzden yazıyorum, yaptığınız insanların günahını almak ve büyük saygısızlık ediyorsunuz. Burada anonim insanlarla dedikodusunu döndürmenize hiç girmiyorum bile.

Ya kimseyle tokalaşmayın ya da herkesle tokalaşın. Adam sırf tokalaşmak istiyor diye size özel ilgisi olduğunu ima ediyorsunuz, ne kadar saçma bir düşünceye sahip olduğunuzun farkında mısınız acaba? Belli ki dinsel hassasiyetiniz var o yüzden yazıyorum, yaptığınız insanların günahını almak ve büyük saygısızlık ediyorsunuz. Burada anonim insanlarla dedikodusunu döndürmenize hiç girmiyorum bile.

Şunu da söyleyeyim, herkesle tokalaşırsınız evet orada insan ayırmak yanlış olur. Tokalaşmak size ekstra bir samimiyet vermez, nezaket kuralıdır. Orada herkesle tokalaşıyorsanız insan ayırmazsınız. Ha adam samimi olup yanak öpmek istedi ve siz de istemiyor musunuz o zaman baktınız yanağı uzatıyor, tokalaşma pozisyonunda elinizi birkaç santim havaya kaldırarak engeli koymuş olursunuz ve tokalaşma süreci orada biter. Bu samimiyet istemediğinizi gösterir.

biri bana mesafeli duruyorsa hemcinsim de olsa bende oyle dururum. tepki verenler adabi muaseret kurallarina gore kadin elini uzatmadan erkek uzatmaz.
ayip olan nedir ne degildir once bi onu ogrenin.
adam samimi gormus yapmis karsisidaki istemedigini belli etmis neden israr ediyor.
Kadin hisseder ve hissettigi de yuzde 99 cikar
bence bu sefer kadın ıskalamış

Kessin senden hoslaniyor ama bak and ictim, kesin :KK53:

Boyle hastalikli bir dusunce nerden akliniza geliyor bilemiyorum? Adam sizin kuzenleri optugunuzu gorunce uzandi muhtemelen, zorla optu kismina katilmiyorum. Zorla degildir o, zorla olsa duramazdin :rolleyes:

Ay iyice kafayi yedik :KK71:

Gorumcemin esiyle merhaba merhaba iliskimiz var. Ayda yilda bir gorusuruz. Iki uc cumle nasilsin diye konusuruz o kadar.

Ben cok samimi olmadigim insanlarin sadece elini sikarim merhaba gorusuruz diye. Gecen esimin kuzenleri gorumcemler filan biraradaydik. Esimin erkek kuzeniyle tokalasiriz. Cok da severim kendi kuzenim gibi.

Gorumcemin esi o gun gordu bunu. Ayrilirken tokalasmak istedi benimle. Uzandi yuzume. Ben uzanmayinca kaldi oyle.

Bugun de bize geldiler sadece gorumcemle esi. Yine uzandi. Yine istedim. Ama zorladi resmen. Cok rahatsiz oldum.

Bir de firsatini bulunca gorumcemden sikayet eder arada laf soyler sadece benim duyacagim sekilde.

Rahatsiz olmakta haksiz miyim sizce. Tavrimi korumali miyim.

Adam kendisini sapik gibi hissetmistir. Yaninda baskasiyla tokalasinca acaba bende mi bir sey var diye dusunup denemistir tokalasmayi. Onca zaman yapmayip sizin toklasmanizi görüp yapmis cunku.

Ya da kimseyle tokalasmayip sadece onunla tokalasinca baska seyler dusundu..

Hersey olabilir elbette ama adami hemen sapik yerine koymayin baska bir hareketi yoksa eger.. Senelerce yuzyuze bakilacak insanlara coook dikkatli davranilmali.

Kesin sende gozu var. Ayrica bi optu drmissin bi izin vermedim demissin. Optu mu opmedi mi :rolleyes:.

Back
X