• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin eşime düşkünlüğü

Herşeye normal normal diye diye sonumuz ne olacak bilmiyorum. Cok haklısınız. Modern olacağız derken çok abartıyorlar. Birde karşı düşüneni linçliyorlar

ya bu normal değil modernlikle hiç alakalı değil
bence birbirlerinin bağımsız iki birey olduğunu kabullenememe ve buna bağlı olarak büyüyememek, olgunlaşamamak tamamen.
günde 6 kere ben annemi aramam, bağımlı bağımlı psikopat gibi
kaldı ki eşimi aramıyorum
bi kişisel alan olmalı yahu.

evet kötü değil elbette kardeşi ama gereksiz ve saçma, biri 35 biri 36 yaşında yani.
vıcık vıcık.
eşimde suç yok, görümcemin vıcıklığı.

eşinizde neden suç yok

bir kere yeter bu ne demedi ise rahatsızlık duymuyor demek ki

eşimi ablası günde 5 kere ararsa tepki veriri demek ki sizinki rahatsız olmuyor sesi çıkmıyor

görümceniz vıcıksa eşiniz az dur der ,

görümceniz ve eşiniz bu durumdan rahatsız değil demek ki

siz rahatsızsanız da muhatabı eşiniz

bu arada cidden yıllardır nedir bu her gün günde bilmem kaç kere ne konuşuyorsunuz demediniz mi

yani bana göre çok uç her gün konuşmak bile ki günde bir kaç kez konuşulacak bir de düzenli her akşam görüntülü konuşulacak

lakin tüm kabahat görümcede ise de suçlu eşiniz zira bu gidişata dur diyebilecek tek kişi o

yine size zamanından ayırması gereken, sizin muhatabınız da eşiniz

Ense ısırmak,mıncıklamak abartılı davranışlar bana göre.Çok vıcık vıcık yakın temastan hoşlanmadığım için bana tuhaf gelir ama eşinizin yetiştiği ortamı bilemeyiz,böyle bir ortamda büyüdüyse ona normal geliyor ki tepki vermiyor.
Aralarında ki ilişkiye sizin karışmanız hoş olmaz.

biraz dindar bir aile denilebilir. kayınvalidem namazında niyazında bir kadındır.
kapalı bir aile.

yanlış anlaşılmak istemem, kardeşler birbirini sevmesi normal.
ben vıcıklığını sevmiyorum.

Kardesi elbette sevecek gorecek opecek ama koskoca adami da karisinin yaninda mincik mincik etmek zaten usluba ters. Yani ne bileyim ben olsam kardesim utanmasin karisinin yaninda der o hareketleri yapmam. Adam evlenmis coluga cocuga karismis bebek gibi ne bu tavirlar? Ha kiskanmaya gelince elbette ki ablasindan da kiskanmam yani , ablasi ne gibi bir tehlike arz etti gozunuzde onu anlamadim?

biraz dindar bir aile denilebilir. kayınvalidem namazında niyazında bir kadındır.
kapalı bir aile.

yanlış anlaşılmak istemem, kardeşler birbirini sevmesi normal.
ben vıcıklığını sevmiyorum.
Sen sevme abla kardeş seviyor
Seni ilgilendirmiyor bence
Evlenince insan kocasına tasma takmaya kalkmamalı

Herşeye normal normal diye diye sonumuz ne olacak bilmiyorum. Cok haklısınız. Modern olacağız derken çok abartıyorlar. Birde karşı düşüneni linçliyorlar

Aslında bunun modern olup olmamakla da alakası yok. Sadece kendini bilmekle alakası var.

Kardeşimi severken eşine mi soracağım mantığı bana göre yanlış!

Sana kimse kardeşini sevme demiyor. Ama bunu gelinin gözüne soka soka yapıyorsan ve gelin bunda art niyet aramaya başladıysa hatalısın.

Yoksa sağlıklı hiçbir kadın kardeşler birbirini seviyor diye tribe girmez.

Kardesi elbette sevecek gorecek opecek ama koskoca adami da karisinin yaninda mincik mincik etmek zaten usluba ters. Yani ne bileyim ben olsam kardesim utanmasin karisinin yaninda der o hareketleri yapmam. Adam evlenmis coluga cocuga karismis bebek gibi ne bu tavirlar? Ha kiskanmaya gelince elbette ki ablasindan da kiskanmam yani , ablasi ne gibi bir tehlike arz etti gozunuzde onu anlamadim?

tehlike değil tabi ki ablasıdır bunun tehlikesi mi olur.

sadece gıcık oluyorum.
he belki de hatalıyım saçma düşünüyorum.
zaten bu yüzden açtım konuyu. belki bana bir farkındalık olur diye.
belki ben yanlış düşünüyorumdur diye.

ya bu normal değil modernlikle hiç alakalı değil
bence birbirlerinin bağımsız iki birey olduğunu kabullenememe ve buna bağlı olarak büyüyememek, olgunlaşamamak tamamen.
günde 6 kere ben annemi aramam, bağımlı bağımlı psikopat gibi
kaldı ki eşimi aramıyorum
bi kişisel alan olmalı yahu.
Aynen öyle. Benim kvde sürekli görüntülü arardı ilk evlendiğimiz zaman . Bir kere öğleden sonra mis gibi hazırlanıp yataga gectim dahada yeni evliyiz Max 2 ay falan oldu kv görüntülü aradi. Eşim kapattı tekrar aradı. Tabi tüm şevk gitti . Özel alan olmalı ya

herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım ama içimin içimi yediği bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme mıncıklama.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında doğru düzgün ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden. eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
bende inadına onun yanında asla tartışmama ve eşime daha yakın davranma kararı aldım.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
Zihniyetiniz çok ama çok çirkin... iki kardeşin birbirine olan sevgisinden baska anlamlar çıkarıyosunuz yazık

bende kardeşimi büyüttüm annemle babama der hep ablamın emeği sizden çok fazla. inşallah ilerde gelinin de gözüne batmaz bizim aramızdaki ilişki
Ben de kardeşimi büyüttüm ama bunun rövanşını cimdikleyerek ısırarak almıyorum.Artik koca bir adam,ve sınırlarına saygıyı herkes hakeder,kendi dogurdugunuz bile.
Ben bunu lisedeki çocuğuma yapmam.

Konu sahibi abartmış biraz,gorumcenin ki ileri gitmek,ayarsizlik,başka bir şey olamaz,fakat karşı çıkacağız diye de herşeyin ipini koparmayalim yani...

Aslında bunun modern olup olmamakla da alakası yok. Sadece kendini bilmekle alakası var.

Kardeşimi severken eşine mi soracağım mantığı bana göre yanlış!

Sana kimse kardeşini sevme demiyor. Ama bunu gelinin gözüne soka soka yapıyorsan ve gelin bunda art niyet aramaya başladıysa hatalısın.

Yoksa sağlıklı hiçbir kadın kardeşler birbirini seviyor diye tribe girmez.
Aynen öyle kadın bir tuhaflık sezmese konu açmaz kendine dert etmez

tehlike değil tabi ki ablasıdır bunun tehlikesi mi olur.

sadece gıcık oluyorum.
he belki de hatalıyım saçma düşünüyorum.
zaten bu yüzden açtım konuyu. belki bana bir farkındalık olur diye.
belki ben yanlış düşünüyorumdur diye.
Davranisi hos degil onda haklisin ; sevmek var sevmek var. Adami utandira utandira sacma sapan hareketlerle esinin yaninda sevmek de koru korune cahillik yada gicikligina yapilan bir eylem gibi geldi bana.
Hic umursama derim.
Deşelersen bu sefer sen ablama ne ima ediosun aramizi mi bozuosun drr sen kotu olursun..

Bence de bu rahatsız edici ve sizi de etkileyen bir konu. Eşinizle beraber vakit geçirirken 10.kez aradığında tüm keyfiniz kaçıyordur. İş biraz da eşinizde bitiyor. Gereksiz aramalarına cevap vermemeli
Aynen öyle bı duş demeli. Helede görüntülu arama. İnsan her an müsait olmuyor

Günde 5 defa ne konuşulur ki eşimi annemi bile hiç aramamışımdır günde 5 defa. Ne bileyim anlamsız buluyorum. Ha bu arada esiniz rahatsiz olmuyor demek ki. Ben rahatsız olurdum bana birisi boyle sevgisini gosterse. Esiniz bu sekilde alismis siz bisey derseniz çok yanlış anlaşılırsınız gibime geldi.

herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım ama içimin içimi yediği bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme mıncıklama.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında doğru düzgün ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden. eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
bende inadına onun yanında asla tartışmama ve eşime daha yakın davranma kararı aldım.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
2 insanın birbiri ile ilişkisinden rahatsız olmanız tuhaf bence.

Midem bulandi ya erkek kardesim var sarilip opmek bile abarti hele isirmak kac yasinda kadin ya bende cok severim ama sacma sapan hareketler yapmam kardesime normal diyenler bence siz normal degilsiniz bende rahatsiz olurdum

Aynen öyle bı duş demeli. Helede görüntülu arama. İnsan her an müsait olmuyor
Yani evli insanlar belki musait degiller? Bunu dusunmek cok mu zor dimi? Ama bilerek yapiyor bence. Ah ben olsam laf cakardim. Mesela actirmazdim aradiginda hususi..
Sonra bir araya gelince ne oldu acmadiniz gece merak ettim falan derse de "musait bir durumda degildik canim" der afallatirdim. Densize bak hele yaa..

Back
X