GÖRÜMCEMİN HAMİLELİĞİME İLK TEPKİSİ

Bile isteye nazara gelsin die yapmamıstır
O heyecanla anlatmıstır herkese
Kvler malesef bu konuda baya bir bosboğaz oluyorlar kendimden biliyorum

çok teşekkürler yaşanılanlardan dolayı eşim de çok üzüldü. dün dayı olacağı haberini eşime görümcem vermiş eşim de hiç sevincini belli etmemiş. tıpkı onun bize yaptığı gibi. “aklıma kurduğu cümleler geldi. hiç sevincimi belli edemedim” dedi. ona da o anda nasıl kırıldığımızı söylemiş. yani kendi kardeşini bile çok üzdü sevincimizi yarım bıraktı. eşim o kadar kızmasına rağmen diyor ki bir çıngırak beğendim bir tane onlara bir tane bize ilk bebek hediyesi olarak alıcam. yani biz hala bile böyle davranıyoruz. Allah kimsenin içine kötülük vermesin

Yalandan dese ne olacak ki bence kızmayın elinde olduguny sanmıyorum bir şekilde acısını yaşıyor o da çok zor bir durum sizi suçlamıyor aslında ama işte

Canim benim sen bu iyi niyetliligini sakin kaybetme.Allah sabredenlerle beraberdir.gozun aydin cok cok tebrik ederim.saglikla dogsun,saglikla kucagina al insallah.Allah gorumcenide senin gibi sevindirsin ne diyelim.

yayılma mevzusu hiç elimde olmadı. bir anda herkes tebriğe aradı neye uğradığımı şaşırdım. özellikle arayıp tek tek söylemiş herkese. ama çok mutluydu gerçekten hiç duramıyordu yerinde 5 gün yine iyi sabretti .

Canim benim sen bu iyi niyetliligini sakin kaybetme.Allah sabredenlerle beraberdir.gozun aydin cok cok tebrik ederim.saglikla dogsun,saglikla kucagina al insallah.Allah gorumcenide senin gibi sevindirsin ne diyelim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah

Odami hamileymis yani

kayınvaliden haklı millete yaymak nedir diyorsun ama zaten etrafa herkese yayan kayınvalidem. bu konu çok ayrı. eksik okuduğunuz, anlamlandıramadığınız şeyler üzerinden yorum yapmamanızı tavsiye ederim.

bunun sorumlusu benim bebeğim mi? tüm bunlar söylediklerini haklı çıkarır mı?

kesinlikle yerde miyim gökte miyim hala bilemiyorum çok bekledim çok ağladım. inşallah yarın sağlıklı haberini alırım bebeğimin sizin gibi iyi insanların da duasına ihtiyacım var

Tekrar hayirla kucaginiza alin insallah.ama bebekler doguncada bu seferde cook kiyaslama yapacaklar,kendini hazirla canm.haydi saglikli dogumlar sana

çok talihsiz bir mesaj olmuş. çünkü o kadar bahsettiğim kişi eltim değil görümcem. okuduğunu anlamak, dil bilgisi şart tabi.

Tekrar hayirla kucaginiza alin insallah.ama bebekler doguncada bu seferde cook kiyaslama yapacaklar,kendini hazirla canm.haydi saglikli dogumlar sana
Amiin Allah razı olsun. mesajlardan iyi niyetinizi hissedebiliyorum. çok teşekkür ederim benim bebeğim sağlıklı olsun da önemli olan o. bir sürü kişi yok niye duyurdun yok hemen herkese söylenir mi gibi saçma sapan yorumlar yapmış. aile içini bilmeden niyetimi anlatmadan sorgulamak çok basit olabilir. ama ben tüm bu olayların için de bebeğimin sağlığıyla ilgili olan kısmı önemsedim kimse anlayamamış. üstelik zaten bebeğim iğnelerle oldu. bunu bildikleri için saklamak kolay değildi. herkes bir haber bekliyordu. güzel insanların duasına ihtiyacımız var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hamilelerin de sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini

Allah razı olsun canım benim. çok teşekkürler kalbine sağlık

merhaba canım. çok teşekkürler evet konuştuk ona kırıldığımı hatalı konuştuğunu söyledim o da o niyeti beslemediğini söyledi. sonra neyse boşver daha önemli konularımız var deyip geçiştirdim. bugün bebeklerden bahsediyoruz ben zaten hamile olduğunu duyunca kırgınlığımı belirttim. yoksa içimde kalacaktı üzülüp kırılmasın hassas dönemi diye. neyse ki Rabbim kısa zamanda onun da haberini verdi de tatlıya bağlayabildik

asla ayıp ettiğimi düşünmüyorum. ona olan hassas tavrımı annesi babası bile takdir etmişken size pek bişey düşmüyor açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…