• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin hesabı bize kitlemesi.

Bende mi sorun var? Bende ailemle yemege cikar hesabin hepsini odeyebilirim buna laf edecek kocama da uyuz olurdum. Kadina kiza pavyonda para harcamiyor ailesine odedigi yemek parasina karismak da benim haddim degil
walla bence senin ödediğin ekarışmaya hakkı yok,
ama evden sorumlu olan erkeğin kazanncı, o kaznaçta tüme v haklının hakkı var,

yok canım görümce beni aradı eşimle telde hiç konuşmadılar yemekte görümcenin eşide vardı

bunda bu kadar takılacağınız bir şey yok, ne ayıp yorumlar var herkesin para para diye gözü dönmüş resmen. bakın eşinizin durumu el veriyor ki ödemiş, evet ben de sinir olurdum ama sesimi çıkarmazdım, ki bende ailemi ayda bir yemeğe götürür hesabı öderim, eşim de öderse sesimi çıkartmam. ki eşiniz rahatsız değil, ne fark eder demiş adam. bence uzatmayın bu konuyu. ayy bide parayı isteyin diyenler olmuş ne çirkin bir akıl töbee töbee

Gorumcenin atanma daveti verip ,balık restaurantina götürüp tatlısına kahvesine kadar geri kalmayıp yiyip içip hesap geldiğinde tabaktan başını kaldirmayip hesap odetmesi zaten çirkin bir davranisken bir de üstüne et al gel demek aç gözlüluktur bence. İnsan mahçup olur bi , telafi etmek ister,bu sefer elinizi bişeye sürdürmeyiz hersey bizden der . Bu hafta gitmesen başka hafta yine böyle bişey çıkacak. Ben lafta sokamam hayatta. Öyle seviye aynı olur . Gitmem en temizi. İlerde de 1 giderim 2 gitmem öyle alıştiririm.

Back
X