- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Bu goruncelerin hepsi mi kötü olur ya ahahah yaş farketmiyor adının gorumce olmasi yeterlieski konumdan mı devam etmem gerek bilmiyorum ama? bir an önce yorum almak istediğim için yeni bir konu da açtım.
kızlar çok çok üzgünüm. görümcemin içindeki bomba patladı.(( bu akşam nişanlımın kuzeninin düğününe gittik. kız kardeşim de geldi. biz bir ara nişanlımla dans ediyorduk. sonra oturduk, o ara görümcem lavaboya gitti. kız kardeşimin çok sevdiği yabancı bir parça çalmaya başladı. nişanlım da kız kardeşimi dansa kaldırdı. biz de k.validemle konuşuyorduk.
kız kardeşim gözleri dolu dolu masaya geldi, abla ben gidiyorum dedi. neden dedim, bu arada piste gözüm takıldı. nişanlım kardeşini dışarıya doğru götürüyor. anladım ters bir şey olduğunu.
k.validem ısrarla kardeşime ne olduğunu sordu. kız kardeşim ağlamaya başladı. X teyze kızınız kolumu sıkarak abisini rahat bırakmamı bizden bıktığını söyledi ve beni itti abisine sarılıp dans etmeye başladı dedi. k.validem ben ve masadakiler şok olduk. bana da gideceğini artık durmak istemediğini vs dedi. ben de nişanlım gelmeden kalkmak istemedim, ona saygısızlık olur lütfen beni bırakma nişanlım bizi bırakır dedim. o da neyse ki sözümü dinledi, bekledi.
nişanlım barut fıçısı gibi geldi. annesine kızınla konuş, böyle bir terbiyesizlik olmaz dedi. bu kız da aynı yaşta, ablasını kıskanıp saçma sapan davranıyor mu vs dedi. ben ne diyeceğimi bilemeden öyle oturdum. sonra istersen bizi bırak, kardeşim çok mahcup olmuş dedim. nişanlım da bizi eve bıraktı. k.validem, k.pederim, nişanlım hepsi özür dilediler. kardeşim de özür dilemesi gereken kişi siz değilsiniz, ama çok ayıp etti dedi.
kızlar hala şoktayım, bu kız içinde nasıl bir öfke biriktirmiş böyle?
şimdiden sonra nasıl davranacağım? nasıl yüz yüze bakacağız?
içinde biriktirmiş demek ki.Yok daha neler neden gelip ağabeyinin yanında kolunu sıksın rahat bırak desin diyebilsin ki ağabeyinin tepki vereceğini bile bile anlayamadım bana anlattıklarınız doğrusu pek gerçek gelmiyor daha önce de bir şey yapmamış ki sadece camdan baktı ağlıyordu sanırım gözünü siliyordu dediniz hani yapacak olan ağabeyi yokken yapar anlayamadım yani.
17 yaşında, kız kardeşimle aynı yaştalar
aileyle saygılı ve belli bir mesafede olan bir ilişkimiz var. bugüne kadar beni rahatsız eden hiç bir şey yaşatmadılar sağ olsunlar. ama bu akşam çok kötüydü çokgörümcem kız kardeşimden ve benden özür dilemeden bir konuşma yapmayı düşünmüyorum. çünkü baba bir kardeş olmamızı bile kardeşime söylemiş. sizde üveylik var demiş. çok şaşırdım ve çok üzüldüm.
canım ailenin bu mesajdan haberi yoktur. onlar sadece orda yaptığına göre konuşacaklardır. ama yarın bu mesajı nişanlıma ve k.valideme söyleyeceğim. üstünü kapatırsam bu konuyu sürekli dillendirebilir. annem için konuşur, işte o zaman o terbiyesizi boğarım ben.
olaydan yarım saat kadar sonra mesaj atmaya başlamış. kardeşim ben de ablama çok düşkünüm ama nesenden, ne abinden kıskanmıyorum demiş. o da sizin anneleriniz ayrı, siz üveysiniz beni anlayamazsın demiş. nişanlımın da, ailesinin de haberi yok henüz. sabah nişanlım aradı, dedim yüz yüze konuşmamız gerek. akşam iş çıkışı buluşunca mesajı kendi telefonuma ilettim, göstereceğim. k.valideme ve k.pederime de söyleyeceğim. önlemini alsınlar, ben bu kızla muhatap olmak istemiyorum. özür dilemesi de pek anlam ifade etmiyor artık. gerçekten pişmanlık duyarsa bana da bunu davranışlarıyla hissederse zaman belki ilaç olur. kuru bir özür, merhaba merhabadan öteye beni geçirmez. ayy ergen vs gibi de gereksiz taviz veremem. her ergen bunu yapmaz, bu resmen bile bile can acıtmak. bedelini ödemeli ki başkalarına da benzer şekilde davranmasın.Olat sırasinda mi demiş yoksa sonra mesajla mi yazmış. Çünkü biri mesaj demiş. Nisanlin duymuş mu bu lafı. Yani bu laftan haberleri var mı?
kardeşim artık muhatap olmaz. artık selamlaşır mı, konuşur mu, yoksa konuşmaz mı kardeşime asla bu konuda baskı yapmam. mesajlarına yapıcı bir şekilde cevap vermiş olması bile olgunluktur. o da aynı yaşta, çekmek zorunda değil.Sen nisanlina da sakince konusarak ufaktan bir ayar ver. Daha küçük, psikolojisi bozuk vs diye düşünerek yumuşak davranması lar. Bence bu kızın bu kadar problemli olduğu biliniyor. Kardeşin de bu kızı engellesin canım. Kadresinin kalbini daha kırmasın.
olaydan yarım saat kadar sonra mesaj atmaya başlamış. kardeşim ben de ablama çok düşkünüm ama nesenden, ne abinden kıskanmıyorum demiş. o da sizin anneleriniz ayrı, siz üveysiniz beni anlayamazsın demiş. nişanlımın da, ailesinin de haberi yok henüz. sabah nişanlım aradı, dedim yüz yüze konuşmamız gerek. akşam iş çıkışı buluşunca mesajı kendi telefonuma ilettim, göstereceğim. k.valideme ve k.pederime de söyleyeceğim. önlemini alsınlar, ben bu kızla muhatap olmak istemiyorum. özür dilemesi de pek anlam ifade etmiyor artık. gerçekten pişmanlık duyarsa bana da bunu davranışlarıyla hissederse zaman belki ilaç olur. kuru bir özür, merhaba merhabadan öteye beni geçirmez. ayy ergen vs gibi de gereksiz taviz veremem. her ergen bunu yapmaz, bu resmen bile bile can acıtmak. bedelini ödemeli ki başkalarına da benzer şekilde davranmasın.
Akşam da yaz. Bakalım nişanlının tepkisi ne olacak.olaydan yarım saat kadar sonra mesaj atmaya başlamış. kardeşim ben de ablama çok düşkünüm ama nesenden, ne abinden kıskanmıyorum demiş. o da sizin anneleriniz ayrı, siz üveysiniz beni anlayamazsın demiş. nişanlımın da, ailesinin de haberi yok henüz. sabah nişanlım aradı, dedim yüz yüze konuşmamız gerek. akşam iş çıkışı buluşunca mesajı kendi telefonuma ilettim, göstereceğim. k.valideme ve k.pederime de söyleyeceğim. önlemini alsınlar, ben bu kızla muhatap olmak istemiyorum. özür dilemesi de pek anlam ifade etmiyor artık. gerçekten pişmanlık duyarsa bana da bunu davranışlarıyla hissederse zaman belki ilaç olur. kuru bir özür, merhaba merhabadan öteye beni geçirmez. ayy ergen vs gibi de gereksiz taviz veremem. her ergen bunu yapmaz, bu resmen bile bile can acıtmak. bedelini ödemeli ki başkalarına da benzer şekilde davranmasın.
hedefleri var, tıp okumak istiyor. ama arkadaş çevresi pek yok. ben bunu hep içe kapanıklık olarak görüyordum. demek ki sebep sadece bu değilmiş. kız kardeşimle yalnız çıksak bile arar söylerdim, bahane bulur gelmezdi. en son cumartesi kahvaltıya çıkarken aradım, gelemem ders çalışacağım dedi. bu zamana kadar da bana özellikle ters gelen bir şeyi olmamıştı. sıcak kanlı değil, yapısı böyle deyip geçiyordum. ne derdi varsa var, ama insanların yaralarına tuz basmak zalimliktir. ben artık soğuk olurum,bu taktik de olmaz. içimden gelmez. gerekten pişmanlığını hissedersem, kinciliğim yoktur belki zamanla eski halime dönerim. ama kendimi hiç kasamam.17 yaşında kendine ait bir arkadas cevresi hayalleri hedefleri olmadığı için böyle dengesiz.
Hepsi kötü demeyelimde ben şöyle düşünüyorum;abileri yada erkek kardeşi her kimse yaşadıkları evde kız kardeşlerine yeterli Sevgi'yi ilgiyi göstermiyorlar haliyle abi nişanlanınca bana böle değer vermedi vs diye kıskançlık,hasetlik oluyor kendi görümcemden biliyorum;bana kardeşim karı bulur ama abla bulamaz dediBu goruncelerin hepsi mi kötü olur ya ahahah yaş farketmiyor adının gorumce olmasi yeterli
yazıcam canım, teşekkür ederimAkşam da yaz. Bakalım nişanlının tepkisi ne olacak.
nişanlımı ve büyük görümcemi de onlar yetiştirmiş. onlar gayet insancıllar. ben anne ve babasına suç bulamam, kızın yapısı bu.Ayy sadece ilk sayfayi okudum. Tam bir manyakmis. :)) allah kolaylıklar versin. Kv ve kp Özür dilemis iyi olmuş. 17 yaşındaki kendi yetistirdikleri kız için tabii ki Özür dilemeliler. Ne biçim çocuk yetistirmisler.
Kız da kişilik bozukluğu var. Haberin Olsun. Nisanlin nasıl inşallah onda da böyle problemler yoktur.
Bence kız aşırı kıskanç veya hasetli. Size zarar vermeye çalışabilir. Sevdiğin bişeyi kırar vs.
Ayrıca abisine de aşık, seni bi şekilde hazmedebilmis ama kardeşini görünce çıldırmış. Tam bir manyak.
Çok güzel olgun bi düşünce yapınız var,inş ailesi bu kız için bi önlem alır keza ben henüz kızını ezen bi kv rastlamadım,bisüre sonra size karşı korumaya geçeceğinden emin olun.olaydan yarım saat kadar sonra mesaj atmaya başlamış. kardeşim ben de ablama çok düşkünüm ama nesenden, ne abinden kıskanmıyorum demiş. o da sizin anneleriniz ayrı, siz üveysiniz beni anlayamazsın demiş. nişanlımın da, ailesinin de haberi yok henüz. sabah nişanlım aradı, dedim yüz yüze konuşmamız gerek. akşam iş çıkışı buluşunca mesajı kendi telefonuma ilettim, göstereceğim. k.valideme ve k.pederime de söyleyeceğim. önlemini alsınlar, ben bu kızla muhatap olmak istemiyorum. özür dilemesi de pek anlam ifade etmiyor artık. gerçekten pişmanlık duyarsa bana da bunu davranışlarıyla hissederse zaman belki ilaç olur. kuru bir özür, merhaba merhabadan öteye beni geçirmez. ayy ergen vs gibi de gereksiz taviz veremem. her ergen bunu yapmaz, bu resmen bile bile can acıtmak. bedelini ödemeli ki başkalarına da benzer şekilde davranmasın.
nişanlımı ve büyük görümcemi de onlar yetiştirmiş. onlar gayet insancıllar. ben anne ve babasına suç bulamam, kızın yapısı bu.
Diğer arkadaşın konu sahibine geniş gibi bir tabir kullanması ne kadar yanlışsa sizin bu yazınız da aynı derecede yanlış bence. Kimsenin hayat tarzını eleştiremezsiniz. O aileler diye tabir ettiğiniz benim aile yapımada giriyor. Bizde enişteyle kuzenle falan dans edilmez, sınırlı davranılır. Eniştemin yanında başım açık oturmam. Ama bu sizin yazdığınız gibi düşüncelerden kaynaklanmıyor, dinin mahrem kavramından kaynaklanıyor. Ben bu konuda hassasım ve böyle yaşıyorum. Birini eleştirirken dikkatli olalım. o bayan insanların yaşam şeklini eleştirip, bir de yafta yapıştırdı peki siz ne yaptınız bu yazınızda?O tür ailelerde millet kızlı erkekli birbirine dayanamıyor, böyle dans mans diye bir araya gelindiğinde akraba makraba dinlenmeyip her şeyin gerçekleşme potansiyeli var demek. Zihniyet işte. Sorun sizde değil ama, bu zihinli insanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?