görümcemin içindeki bomba patladı :((

Bu goruncelerin hepsi mi kötü olur ya ahahah yaş farketmiyor adının gorumce olmasi yeterli

içinde biriktirmiş demek ki.

Ayy sadece ilk sayfayi okudum. Tam bir manyakmis. :)) allah kolaylıklar versin. Kv ve kp Özür dilemis iyi olmuş. 17 yaşındaki kendi yetistirdikleri kız için tabii ki Özür dilemeliler. Ne biçim çocuk yetistirmisler.

Kız da kişilik bozukluğu var. Haberin Olsun. Nisanlin nasıl inşallah onda da böyle problemler yoktur.

Bence kız aşırı kıskanç veya hasetli. Size zarar vermeye çalışabilir. Sevdiğin bişeyi kırar vs.

Ayrıca abisine de aşık, seni bi şekilde hazmedebilmis ama kardeşini görünce çıldırmış. Tam bir manyak.

Olat sırasinda mi demiş yoksa sonra mesajla mi yazmış. Çünkü biri mesaj demiş. Nisanlin duymuş mu bu lafı. Yani bu laftan haberleri var mı?

Sen nisanlina da sakince konusarak ufaktan bir ayar ver. Daha küçük, psikolojisi bozuk vs diye düşünerek yumuşak davranması lar. Bence bu kızın bu kadar problemli olduğu biliniyor. Kardeşin de bu kızı engellesin canım. Kadresinin kalbini daha kırmasın.

Olat sırasinda mi demiş yoksa sonra mesajla mi yazmış. Çünkü biri mesaj demiş. Nisanlin duymuş mu bu lafı. Yani bu laftan haberleri var mı?
olaydan yarım saat kadar sonra mesaj atmaya başlamış. kardeşim ben de ablama çok düşkünüm ama nesenden, ne abinden kıskanmıyorum demiş. o da sizin anneleriniz ayrı, siz üveysiniz beni anlayamazsın demiş. nişanlımın da, ailesinin de haberi yok henüz. sabah nişanlım aradı, dedim yüz yüze konuşmamız gerek. akşam iş çıkışı buluşunca mesajı kendi telefonuma ilettim, göstereceğim. k.valideme ve k.pederime de söyleyeceğim. önlemini alsınlar, ben bu kızla muhatap olmak istemiyorum. özür dilemesi de pek anlam ifade etmiyor artık. gerçekten pişmanlık duyarsa bana da bunu davranışlarıyla hissederse zaman belki ilaç olur. kuru bir özür, merhaba merhabadan öteye beni geçirmez. ayy ergen vs gibi de gereksiz taviz veremem. her ergen bunu yapmaz, bu resmen bile bile can acıtmak. bedelini ödemeli ki başkalarına da benzer şekilde davranmasın.

kardeşim artık muhatap olmaz. artık selamlaşır mı, konuşur mu, yoksa konuşmaz mı kardeşime asla bu konuda baskı yapmam. mesajlarına yapıcı bir şekilde cevap vermiş olması bile olgunluktur. o da aynı yaşta, çekmek zorunda değil.

Ergenlikle ne alakası var yahu? Kimse ergen olmadı sanki. Kızkardeşiniz de yapsın o zaman ergenlik. Bence haddini bildirin. Daha önce de dediğiniz gibi annenize o senin torunun değil vs. laflar söylerse çok ağır olur. Önceden önleminizi alın.

Akşam da yaz. Bakalım nişanlının tepkisi ne olacak.

17 yaşında kendine ait bir arkadas cevresi hayalleri hedefleri olmadığı için böyle dengesiz.
hedefleri var, tıp okumak istiyor. ama arkadaş çevresi pek yok. ben bunu hep içe kapanıklık olarak görüyordum. demek ki sebep sadece bu değilmiş. kız kardeşimle yalnız çıksak bile arar söylerdim, bahane bulur gelmezdi. en son cumartesi kahvaltıya çıkarken aradım, gelemem ders çalışacağım dedi. bu zamana kadar da bana özellikle ters gelen bir şeyi olmamıştı. sıcak kanlı değil, yapısı böyle deyip geçiyordum. ne derdi varsa var, ama insanların yaralarına tuz basmak zalimliktir. ben artık soğuk olurum,bu taktik de olmaz. içimden gelmez. gerekten pişmanlığını hissedersem, kinciliğim yoktur belki zamanla eski halime dönerim. ama kendimi hiç kasamam.

Bu goruncelerin hepsi mi kötü olur ya ahahah yaş farketmiyor adının gorumce olmasi yeterli
Hepsi kötü demeyelimde ben şöyle düşünüyorum;abileri yada erkek kardeşi her kimse yaşadıkları evde kız kardeşlerine yeterli Sevgi'yi ilgiyi göstermiyorlar haliyle abi nişanlanınca bana böle değer vermedi vs diye kıskançlık,hasetlik oluyor kendi görümcemden biliyorum;bana kardeşim karı bulur ama abla bulamaz dedinişanlıyken şimdi herkes kendi evinde işi düşerse arar kardeşini.

nişanlımı ve büyük görümcemi de onlar yetiştirmiş. onlar gayet insancıllar. ben anne ve babasına suç bulamam, kızın yapısı bu.

Çok güzel olgun bi düşünce yapınız var,inş ailesi bu kız için bi önlem alır keza ben henüz kızını ezen bi kv rastlamadım,bisüre sonra size karşı korumaya geçeceğinden emin olun.

nişanlımı ve büyük görümcemi de onlar yetiştirmiş. onlar gayet insancıllar. ben anne ve babasına suç bulamam, kızın yapısı bu.

kızın mayası kötü. ergenlikle filan açıklanacak şey değil. ne cüret birinin kolunu sıkıp o lafı söylemek. bir de mesaj atıyor utanmadan. bu kız büyüdükçe daha da arsızlaşacak, evinize sokmamaya çalışın uzak durun bence. eşinizle aranızı bile bozar.

Diğer arkadaşın konu sahibine geniş gibi bir tabir kullanması ne kadar yanlışsa sizin bu yazınız da aynı derecede yanlış bence. Kimsenin hayat tarzını eleştiremezsiniz. O aileler diye tabir ettiğiniz benim aile yapımada giriyor. Bizde enişteyle kuzenle falan dans edilmez, sınırlı davranılır. Eniştemin yanında başım açık oturmam. Ama bu sizin yazdığınız gibi düşüncelerden kaynaklanmıyor, dinin mahrem kavramından kaynaklanıyor. Ben bu konuda hassasım ve böyle yaşıyorum. Birini eleştirirken dikkatli olalım. o bayan insanların yaşam şeklini eleştirip, bir de yafta yapıştırdı peki siz ne yaptınız bu yazınızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…