görümcemin içindeki bomba patladı :((

Abisinin sen olmasan başkası ile evlenebileceğini hala anlayamamış bir görümcen var . Böyle bir konu da nişanlınla kavga etmemelisin .Konuşarak problemi çözmeyi denemelisiniz .
Ayrıca bizim memlekette dans etmeye zina diyen bile çıktı .Bazı yorumlar beni şaşırtmıyor da herkesin hayat görüşü farklı , çevresi yaşayaşı farklı . Kimse kimsenin yaşadığını yaşamak yaptığını yapmak zorunda değildir .

Ben 17 yaşındayken ergen değildim yaa, şimdikiler niye böyle?

Yaşlı da değilim hee, daha 24 yaşındayım. Ama gençler hızla değişiyor sanırım.

O yaşta insan olgunlaşmaz mı biraz, ne kadar kıskansan da itip kakmak nedir

Hahah haklısın canım bak.benimki normalde gerçekten çok iyi bi insan ama gel gör ki kardeşini benle paylasamadigini hissediyorum farkediyorum bunu bariz yani aslında ne gerek var ki ben de gorumce olacağım ama hiç bu kafada değilim yeter ki mutlu olsunlar

Siz kadın erkek ayrı otobuse ,minibuse binsin diyenlerle aynı kafadasiniz sanırım, düşünceleriniz çok pis ,çok mide bulandırıcı .

Ayrıca 17 değil 25 - 26 yasında olsa ne olacak? Ne kötülük var ? Yapmak isteyen baldizindan önce başka şeylere yönelir zaten merak etme .

Bizim kafadakiler sizinkilerle aynı dusunmedigi için o yönden bakmiyoruz birbirimize ,o yuzden ayip birsey gormuyoruz ,çok ciddiyim doktora gidin ...

bu yaşta görümceklik mi yapıyor
ben senin yerinde olsam bu kızı tenhana sıkıştırırım

Kendi ergenliğimi düşündüm de, benim de geline karşı huysuz davranışlarım olurdu büyük ihtimalle. Bir süre alttan alınmak isterdim, sonra pişman olur ben yanaşırdım. Huyum hep böyleydi. Abimle aramıza girmeyeceğini kanıtlayana kadar huysuz davranırım.
Ama gelinin kız kardeşinin tutup kolunu sıkmaymış, rahat bırakın abimiymiş, siz üveysinizmiş, kesinlikle demezdim. He bir kavga olur iki kız arasında, o zaman bıktım senden diyebilirdim o sinirle. Ben seni ablamdan kıskanmıyorum dese ''Sen beni tam olarak anlayamazsın, çünkü senin kardeşin abla, benimki abi, ikisine verilen tepkiler farklı olur'' derim.
Ergenlikse bizimki de ergenlikti, huysuzluğumuz olsa da terbiyesizliğimiz olmadı çok şükür.

İnşallah tıp kazanamaz, kazansa da dal olarak psikiyatri falan seçmez ileride. Önce kendini tedavi ettirsin sonra doktor olsun, Allah'ın ruh hastası ya.

merhaba bende 17 yaşında bir kızım benimde abim var bir önceki konunuzu okudum abi kardeş ilişkisi biraz karışık bir durumdur mesela benim abimle çok yılışık samimi bir ilişkimiz yok şakacı ama mesafe bilen bir ilişkimiz var abim beni acayip kıskanır erkek arkadaş kelimesini bile duysa deliye döner ama sevgilisi felan olsa ben kendimi biraz devre dışı bırakılmış gibi hissederim ve içten içe birazcık kıskanırım ama duygularımı anlatarak dış vururum hal ve hareketlerimle değil burada kız kardeşiniz ile aynı yaşta olduğunu söylemişssiniz aslında bende kıskanırdım yerinde olsam ama bu hal ve hareketlerde asla bulunmazdım çünkü karşımdaki insanın hiçbir suçu yok ve karşımdaki insana karşı çok büyük ayıp ve bu hareket beni karşımdaki insanın karşısında küçük düşürür .bence abisinin kardeşi ile konuşmasında yararı var görümceniz bazı şeyleri düşünerek beyninde abartmış ve içine atmış abi kardeş duygu ve düşüncelerini karşılıklı iletişim ile güzel bir şekilde halledebilirler inşAllah bu sorun hallolur Allah yardımcınız olsun inşAllah nişanlınızla çok mulu olursunuz :)))))

valla canım artık bir şey diyemiyorum. kardeşime yazdığı mesajdan sonra özür dilemesi de yetmiyor. gerçekten pişman olduğunu hissetmem lazım. yoksa sokaktaki herhangi birinden kıymetsiz olacak gözümde.
haklısınız içinde fesatlık varken özürdilese ne olur inşallah düzelir

kardesınızle nısanlınız arasında bı ılıskı olma ıhtımalı yok tur degıl mı.. gorumcenız bundan haberdarsa ve ancak boyle dısa vuruyorsa bır dusunun derım.. ben bır suphelendım..

kardesınızle nısanlınız arasında bı ılıskı olma ıhtımalı yok tur degıl mı.. gorumcenız bundan haberdarsa ve ancak boyle dısa vuruyorsa bır dusunun derım.. ben bır suphelendım..
Ciddi misiniz, şaka mı yapıyorsunuz?

nişanlımla buluştuk ve konuştuk. kardeşime yazdığı mesajları da gösterdim. nişanlım çok üzüldü. ben muhatap olmak istemediğimi, ama bu konunun da asla üzerinin örtülmemesi gerektiğini söyledim. ailesiyle de konuşup gereğinin yapılacağı konusunda bana söz verdi. onu hiç savunmadı, yaptığını hiç bir mantığa sığdıramıyorum dedi. ben de kıskanmasını anlıyorum, düğünde yaptığını bile sineye çekebilirdim ama beni ve ailemi kimse bu şekilde üzmeye yeltenemez, yeltenirse de cevabını alır dedim. sana ve ailene olan saygımdan susuyorum, ama sanılmasın ki sineye çekiyorum. kolay kolay eskisi gibi olamam, bu konuda da asla en ufak bir baskı hissedersem herkesten soğurum dedim. ne benden ne ailemden böyle bir baskı olmaz, merak etme dedi. ayrıca kendisi gerçekten özür dilemeyi düşünmeden zorla getirip özür falan da diletmeye de kalkmayın, istemiyorum dedim. konu şimdilik böyle kapandı kızlar

sağol canım. sorun kıskanması değil, kıskanabilir. sorun bu duygusunun aklının önüne geçmesi ve insanları yaralaması.

Konunun tatliya baglanmasi guzel. Bence o kizin yaptiklarini aileye mal etme. Onlar da anlasilan ellerinden geleni yapiyorlar. Tavsiyem bu konuyu kapatin, uzadikca tadi kacar. Gorumceyle de gerekmedikce bir araya gelmezsiniz, olur biter.

Konunun tatliya baglanmasi guzel. Bence o kizin yaptiklarini aileye mal etme. Onlar da anlasilan ellerinden geleni yapiyorlar. Tavsiyem bu konuyu kapatin, uzadikca tadi kacar. Gorumceyle de gerekmedikce bir araya gelmezsiniz, olur biter.
genel olarak olayları uzatmayı zaten sevmiyorum. ama sonuç da alınsın isterim ki tekrar aynı sorun karşımıza çıkmasın. kız kendisi kaybetti. uzak durmak en iyisi görünüyor. teşekkür ederim canım desteğin için

Bence güzel bir konuşma olmuş. Nisanlin ve ailesi düzgün inasanlara benziyor. Sende fevri değilsin. Gayet aklı başında tepkiler veriyorsun. Görümce işte problemli, amw sen zaten şu şekilde mesafe koydun artik. Esin firsat verirse sizle ugrasir. Ama o firsat da hic verilmeyecek gibi.
Hadi bakalım geçmiş olsun. Sen yine de her zaman tetikte ol gorumcene karşı kumaşından belli etti bir kere artık güvenilmez ve inanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…