Hahah haklısın canım bak.benimki normalde gerçekten çok iyi bi insan ama gel gör ki kardeşini benle paylasamadigini hissediyorum farkediyorum bunu bariz yani aslında ne gerek var ki ben de gorumce olacağım ama hiç bu kafada değilim yeter ki mutlu olsunlarHepsi kötü demeyelimde ben şöyle düşünüyorum;abileri yada erkek kardeşi her kimse yaşadıkları evde kız kardeşlerine yeterli Sevgi'yi ilgiyi göstermiyorlar haliyle abi nişanlanınca bana böle değer vermedi vs diye kıskançlık,hasetlik oluyor kendi görümcemden biliyorum;bana kardeşim karı bulur ama abla bulamaz dedinişanlıyken şimdi herkes kendi evinde işi düşerse arar kardeşini.
evetBalkonda aglayan kizdi di mi bu? Yanlis hatirlamiyorsam
Yil 2016 olmus bu tur seyler cok normalse kimbilir yillar gectikce neler gorucez konu sahibide bi zahmet yazsin yaslarini iyi siz geri kafayla yasamayin umarim evlatlarinizda simdi sizin yalnis gördükleriniz ne görüsünüz varsa ilerde yil bu kadar olmus bunlari yapalim cok normal der ve insallah sizde kafa dank edersiniz olayin yilla degil terbiyeyle oldugunu benim töremde ayiptir aile yasantimda yalnistir ha bide o kiz ergenlik cagina girmistir yalnis anlamayin ama günah ileri görüs diye terbiyenizden olmayin....
Kendi ergenliğimi düşündüm de, benim de geline karşı huysuz davranışlarım olurdu büyük ihtimalle. Bir süre alttan alınmak isterdim, sonra pişman olur ben yanaşırdım. Huyum hep böyleydi. Abimle aramıza girmeyeceğini kanıtlayana kadar huysuz davranırım.olaydan yarım saat kadar sonra mesaj atmaya başlamış. kardeşim ben de ablama çok düşkünüm ama nesenden, ne abinden kıskanmıyorum demiş. o da sizin anneleriniz ayrı, siz üveysiniz beni anlayamazsın demiş. nişanlımın da, ailesinin de haberi yok henüz. sabah nişanlım aradı, dedim yüz yüze konuşmamız gerek. akşam iş çıkışı buluşunca mesajı kendi telefonuma ilettim, göstereceğim. k.valideme ve k.pederime de söyleyeceğim. önlemini alsınlar, ben bu kızla muhatap olmak istemiyorum. özür dilemesi de pek anlam ifade etmiyor artık. gerçekten pişmanlık duyarsa bana da bunu davranışlarıyla hissederse zaman belki ilaç olur. kuru bir özür, merhaba merhabadan öteye beni geçirmez. ayy ergen vs gibi de gereksiz taviz veremem. her ergen bunu yapmaz, bu resmen bile bile can acıtmak. bedelini ödemeli ki başkalarına da benzer şekilde davranmasın.
İnşallah tıp kazanamaz, kazansa da dal olarak psikiyatri falan seçmez ileride. Önce kendini tedavi ettirsin sonra doktor olsun, Allah'ın ruh hastası ya.hedefleri var, tıp okumak istiyor. ama arkadaş çevresi pek yok. ben bunu hep içe kapanıklık olarak görüyordum. demek ki sebep sadece bu değilmiş. kız kardeşimle yalnız çıksak bile arar söylerdim, bahane bulur gelmezdi. en son cumartesi kahvaltıya çıkarken aradım, gelemem ders çalışacağım dedi. bu zamana kadar da bana özellikle ters gelen bir şeyi olmamıştı. sıcak kanlı değil, yapısı böyle deyip geçiyordum. ne derdi varsa var, ama insanların yaralarına tuz basmak zalimliktir. ben artık soğuk olurum,bu taktik de olmaz. içimden gelmez. gerekten pişmanlığını hissedersem, kinciliğim yoktur belki zamanla eski halime dönerim. ama kendimi hiç kasamam.
haklısınız içinde fesatlık varken özürdilese ne olur inşallah düzelirvalla canım artık bir şey diyemiyorum. kardeşime yazdığı mesajdan sonra özür dilemesi de yetmiyor. gerçekten pişman olduğunu hissetmem lazım. yoksa sokaktaki herhangi birinden kıymetsiz olacak gözümde.
kardesınızle nısanlınız arasında bı ılıskı olma ıhtımalı yok tur degıl mı.. gorumcenız bundan haberdarsa ve ancak boyle dısa vuruyorsa bır dusunun derım.. ben bır suphelendım..
cok sükür olmadı ama bence yanlısssNiye edemesin? Ne tur bir sakincasi var? Sizin bu konuda kotu bir tecrubeniz mi olustu?
Ciddi misiniz, şaka mı yapıyorsunuz?kardesınızle nısanlınız arasında bı ılıskı olma ıhtımalı yok tur degıl mı.. gorumcenız bundan haberdarsa ve ancak boyle dısa vuruyorsa bır dusunun derım.. ben bır suphelendım..
HAYIR!kardesınızle nısanlınız arasında bı ılıskı olma ıhtımalı yok tur degıl mı.. gorumcenız bundan haberdarsa ve ancak boyle dısa vuruyorsa bır dusunun derım.. ben bır suphelendım..
sağol canım. sorun kıskanması değil, kıskanabilir. sorun bu duygusunun aklının önüne geçmesi ve insanları yaralaması.merhaba bende 17 yaşında bir kızım benimde abim var bir önceki konunuzu okudum abi kardeş ilişkisi biraz karışık bir durumdur mesela benim abimle çok yılışık samimi bir ilişkimiz yok şakacı ama mesafe bilen bir ilişkimiz var abim beni acayip kıskanır erkek arkadaş kelimesini bile duysa deliye döner ama sevgilisi felan olsa ben kendimi biraz devre dışı bırakılmış gibi hissederim ve içten içe birazcık kıskanırım ama duygularımı anlatarak dış vururum hal ve hareketlerimle değil burada kız kardeşiniz ile aynı yaşta olduğunu söylemişssiniz aslında bende kıskanırdım yerinde olsam ama bu hal ve hareketlerde asla bulunmazdım çünkü karşımdaki insanın hiçbir suçu yok ve karşımdaki insana karşı çok büyük ayıp ve bu hareket beni karşımdaki insanın karşısında küçük düşürür .bence abisinin kardeşi ile konuşmasında yararı var görümceniz bazı şeyleri düşünerek beyninde abartmış ve içine atmış abi kardeş duygu ve düşüncelerini karşılıklı iletişim ile güzel bir şekilde halledebilirler inşAllah bu sorun hallolur Allah yardımcınız olsun inşAllah nişanlınızla çok mulu olursunuz :)))))
genel olarak olayları uzatmayı zaten sevmiyorum. ama sonuç da alınsın isterim ki tekrar aynı sorun karşımıza çıkmasın. kız kendisi kaybetti. uzak durmak en iyisi görünüyor. teşekkür ederim canım desteğin içinKonunun tatliya baglanmasi guzel. Bence o kizin yaptiklarini aileye mal etme. Onlar da anlasilan ellerinden geleni yapiyorlar. Tavsiyem bu konuyu kapatin, uzadikca tadi kacar. Gorumceyle de gerekmedikce bir araya gelmezsiniz, olur biter.
nişanlımla buluştuk ve konuştuk. kardeşime yazdığı mesajları da gösterdim. nişanlım çok üzüldü. ben muhatap olmak istemediğimi, ama bu konunun da asla üzerinin örtülmemesi gerektiğini söyledim. ailesiyle de konuşup gereğinin yapılacağı konusunda bana söz verdi. onu hiç savunmadı, yaptığını hiç bir mantığa sığdıramıyorum dedi. ben de kıskanmasını anlıyorum, düğünde yaptığını bile sineye çekebilirdim ama beni ve ailemi kimse bu şekilde üzmeye yeltenemez, yeltenirse de cevabını alır dedim. sana ve ailene olan saygımdan susuyorum, ama sanılmasın ki sineye çekiyorum. kolay kolay eskisi gibi olamam, bu konuda da asla en ufak bir baskı hissedersem herkesten soğurum dedim. ne benden ne ailemden böyle bir baskı olmaz, merak etme dedi. ayrıca kendisi gerçekten özür dilemeyi düşünmeden zorla getirip özür falan da diletmeye de kalkmayın, istemiyorum dedim. konu şimdilik böyle kapandı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?