görümcemin içindeki bomba patladı :((

Siz dalga mı geçiyorsunuz?
Günümüzde aile ilişkileri haremlik selamlık açısından yürümüyor bu sizi delirtiyorsa, ama fesat düşüncelerinizi insanların konularından uzak tutun.

Konuya yorum yazamadım ya görünce sinirlendim kusura bakma konu sahibesi. :) Görümcen çok ağır bir ergenlik geçiriyor sanırım. Allah yardımcın olsun. Umarım ilerde düzelir. Ama sizden özür dilemesi şart bence, daha doğrusu kardeşinizde. Evde haddini bildirmişlerdir umarım.

17 yaşa küçük diyemem ama ergenlik döneminde olduğu için karakteriyle cebelleştiği yaşlar, o yüzden siz konunun üstünde durmayın, bu konuda görev ailesine düşünüyor.
en son yazdıklarımı okudunuz mu? ben de mesajla kardeşimle üvey olduğumuzu söyleyip, bel altı vuruşuna kadar aynen sizin gibi düşünüyordum. artık öyle düşünmüyorum.

Ayyyy ben de saf saf ''Yazıktır yahu, abisi evden gidiyor, ben de abim giderken ağlamıştım'' falan diyordum, bak sen sinsi bacaksıza seeen Çok tehlikeli bu kız ha, hiç samimi olma, iyi davran ama mesafeli davran, kız kardeşinle de mümkün mertebe bir araya getirme...
Düğününde de gelinliğine dikkat et vallahi, Allah korusun

ağır ergenlik diyemiyorum artık. bile bile can da acıtmış. kardeşimle baba bir kardeş olduğumuzu siz üveysiniz deyip mesajla yüzüne vurmuş. artık bu kıza ben sadece zalim ve kötü diyorum. allah ıslah etsin.

Hele de bu mesajdan sonra o kiza saglam bir ders vermezlerse siz onlara verin derim. O seytan kardesinizden ozur dileyecek baska yolu yok. O an yapip arkadan pisman olsa eh neyse denebilir ama bu mesaj yaptigi seyin ne kadar bilincli oldugunu gosteriyor. Ayrica cok tersten vurmus, boyle birsey kabul edilemez.

değil mi? affedilecek şey var, affedilmeyecek şey var. kardeşim o mesajı bana söyleyene kadar, herkes duygularını farklı yaşar, farklı dışa vurur. sen olgun olmaya çalış diyordum. sonra kardeşim mesajı gösterdi. yine de olgun davranmış hiç cevap yazmamış.

ben de üzülmüştüm ona. salondaki davranışını bile öfke biriktirmiş ve patlattı diye yorumladım. ama kardeşime olaydan sonra siz üveysiniz gibi mesaj yazması terbiyesiz dedirtiyor.
Mesajı bilmiyordum ben
Başlık çok uygun olmuş görümceniz içindeki bombayı patlatmış
İçe kapanık falan değil bildiğin sinsi. Sade sizi değil kardeşinizide kıskanıyor acıtmak İstemiş.
Mesajı annesine babasına abisine herkese gösterin
Kardeşinizden sizden özür dilemeden de yüzüne bakmayın
Sonrada mesafe koyun. Bırakın avm ye falan götürmeyi çok kızdım
Valla kusura bakmayın sizi sakinleştiremeyeceğim
Ezdirmeyin kardeşinizi

Bu olaydan sonra mı oldu ?
olaydan yarım saat sonra kardeşimi mesajla taciz etmiş. kardeşim de bak ben de ablama çok düşkünüm ama ne seni, ne abini ablamdan kıskanmadım hiç demiş. o da sizin babanız bir anneleriniz ayrı siz üveysiniz beni anlayamazsın yazmış. bu ne yaa? bu kötülük resmen!

Valla o benim kardesim deyip arka alirlarsa bu da benim kardesim dersiniz. Kardesiniz o kizdan daha mi degersiz?

Konu sahibinin de dans konusunda dini açıdan bakmadığı çok belli. Banlanan hanımefendi de gereksiz yorumunu kendine saklayabilirdi.
Hepiniz cehennemde yanacaksınız vari vaazlar vermek, ay günah, ay haram, ay ne demek dans ettiler diye insanları yargılamak de kendisinin haddi değil.
Ona dini açıdan baktı diye saygı duyuluyor da, bakmayanlara niye duyulmuyor anlamıyorum..

Yok artık bu nasıl hadsizlik ya. Söyledin değil mi bunları nişanlına? Çok üzüldüm. Kardeş kavramını bile öğrenememiş. Bu sözde affedilecek bir söz değil.

17 yaş hiçte küçük değil. Evlenip çocuğu olan var ne ergenliği ne çocukluğu. Bel altı vurmaya çalışmış resmen. Siz genede sakin olmaya çalışın . Yolladığı mesajları gösterirsiniz nişanlınıza , annesine ve kardeşinizden özür dilemesi gerekir. Olaydan sonra böyle kin dolu mesaj attığına göre ailesi fazla tepki gösterememiş gibi geldi.

Yok artık bu nasıl hadsizlik ya. Söyledin değil mi bunları nişanlına? Çok üzüldüm. Kardeş kavramını bile öğrenememiş. Bu sözde affedilecek bir söz değil.
şu an çok ama çok sinirliyim. o yüzden söylemedim, ağzımdan pişman olabileceğim sözler çıkabilir. ama yarın sadece nişanlıma değil, ailesine de söyleyeceğim. her şeyde bir hayır var, bu şekilde hem nişanlımın, hem ailenin adalet terazisi nasıl işliyor onu görürüm. ben de ona göre tavrımı belirlerim.

o mesajları ailesiyle konuşmadan atmış sanırım. çünkü nişanlım henüz bizi eve getirmişti. salona geri dönmemişti. o kalabalıkta da ailesi kıza neyi nasıl konuşur ki? inşallah konuşmadan öncedir diyeyim ya da.

Ama mutlaka söyle, haddini bildirsinler ona. Ergenlik falan değil bu, bildiğim kötü birisi bence o.

Ama mutlaka söyle, haddini bildirsinler ona. Ergenlik falan değil bu, bildiğim kötü birisi bence o.
böyle bir şeyi saklamam. çünkü benim hayatımın gerçeği bu. üstünü kapatırsam, yarın öbür gün bebeğimiz olunca anneme sen o bebeğin hiç bir şeyi değilsin de diyebilir. o zaman işte bende film kopar. bunların önüne geçmek için önlemi almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…