- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Siz dalga mı geçiyorsunuz?Valla cnm basta sok oldum ne diye nisanlın kardesinle dans ediyor cok ayip bir sey bence hic dogru degil ne olursa olsun dogru degil...sonra görûmcenle dans etmedigi icin kiskanmis olmasi gerek ama davranisi yanis ben olsam görmemezlikten gelirim cunku sizdede hata var kiz kardesiniz yerini bilecek nisanliniz yerini bilecek ok.ben olsam cok kizardim bu tür seylere demek ki sizin iciniz baya bi genis size gore bu tur seylrr normal ..górümcenle bence konus özür dilerse ama artik fazla samimi olma ...
en son yazdıklarımı okudunuz mu? ben de mesajla kardeşimle üvey olduğumuzu söyleyip, bel altı vuruşuna kadar aynen sizin gibi düşünüyordum. artık öyle düşünmüyorum.17 yaşa küçük diyemem ama ergenlik döneminde olduğu için karakteriyle cebelleştiği yaşlar, o yüzden siz konunun üstünde durmayın, bu konuda görev ailesine düşünüyor.
en son yazdıklarımı okudunuz mu? ben de mesajla kardeşimle üvey olduğumuzu söyleyip, bel altı vuruşuna kadar aynen sizin gibi düşünüyordum. artık öyle düşünmüyorum.
ağır ergenlik diyemiyorum artık. bile bile can da acıtmış. kardeşimle baba bir kardeş olduğumuzu siz üveysiniz deyip mesajla yüzüne vurmuş. artık bu kıza ben sadece zalim ve kötü diyorum. allah ıslah etsin.Konuya yorum yazamadım ya görünce sinirlendim kusura bakma konu sahibesi. :) Görümcen çok ağır bir ergenlik geçiriyor sanırım. Allah yardımcın olsun. Umarım ilerde düzelir. Ama sizden özür dilemesi şart bence, daha doğrusu kardeşinizde. Evde haddini bildirmişlerdir umarım.
artık aile arasında neler konuşuluyor bilmiyorum. inşallah sonuç tatlıya bağlanır. ben iki kız akran, arkadaşlık ederler diye çok mutluydum. kız kardeşim de bana çok düşkündür. bir de kız kardeşime şöyle yazmış az önce dedi bana. kardeşim ona ben de ablama çok düşkünüm, ama ne senden ne abinden kıskanmıyorum demiş kardeşim. o da sizde üveylik var, sen beni anlayamazsın demiş. kız kardeşimle baba bir kardeşiz. o yüzden sürekli ağlıyormuş kardeşim, o mesajı da yeni gösterdi.bel altı vuruşlar var çok çirkin. bu kadarını ummuyordum
değil mi? affedilecek şey var, affedilmeyecek şey var. kardeşim o mesajı bana söyleyene kadar, herkes duygularını farklı yaşar, farklı dışa vurur. sen olgun olmaya çalış diyordum. sonra kardeşim mesajı gösterdi. yine de olgun davranmış hiç cevap yazmamış.Hele de bu mesajdan sonra o kiza saglam bir ders vermezlerse siz onlara verin derim. O seytan kardesinizden ozur dileyecek baska yolu yok. O an yapip arkadan pisman olsa eh neyse denebilir ama bu mesaj yaptigi seyin ne kadar bilincli oldugunu gosteriyor. Ayrica cok tersten vurmus, boyle birsey kabul edilemez.
Mesajı bilmiyordum benben de üzülmüştüm ona. salondaki davranışını bile öfke biriktirmiş ve patlattı diye yorumladım. ama kardeşime olaydan sonra siz üveysiniz gibi mesaj yazması terbiyesiz dedirtiyor.
Aaa okumadım. işler değişti.en son yazdıklarımı okudunuz mu? ben de mesajla kardeşimle üvey olduğumuzu söyleyip, bel altı vuruşuna kadar aynen sizin gibi düşünüyordum. artık öyle düşünmüyorum.
olaydan yarım saat sonra kardeşimi mesajla taciz etmiş. kardeşim de bak ben de ablama çok düşkünüm ama ne seni, ne abini ablamdan kıskanmadım hiç demiş. o da sizin babanız bir anneleriniz ayrı siz üveysiniz beni anlayamazsın yazmış. bu ne yaa? bu kötülük resmen!Bu olaydan sonra mı oldu ?
değil mi? affedilecek şey var, affedilmeyecek şey var. kardeşim o mesajı bana söyleyene kadar, herkes duygularını farklı yaşar, farklı dışa vurur. sen olgun olmaya çalış diyordum. sonra kardeşim mesajı gösterdi. yine de olgun davranmış hiç cevap yazmamış.
Konu sahibinin de dans konusunda dini açıdan bakmadığı çok belli. Banlanan hanımefendi de gereksiz yorumunu kendine saklayabilirdi.O tür aile derken?
Kimse kimsenin hayatı için böyle basit yorumlar yapmamalı. Çok çirkin cümleleriniz.
Benim hassasiyetlerim vardır dans etmem ama edene de lafımız yoktur.
Saygı lütfen. Yorum yapan arkadaş olaya dini açıdan bakıyor.
olaydan yarım saat sonra kardeşimi mesajla taciz etmiş. kardeşim de bak ben de ablama çok düşkünüm ama ne seni, ne abini ablamdan kıskanmadım hiç demiş. o da sizin babanız bir anneleriniz ayrı siz üveysiniz beni anlayamazsın yazmış. bu ne yaa? bu kötülük resmen!
şu an çok ama çok sinirliyim. o yüzden söylemedim, ağzımdan pişman olabileceğim sözler çıkabilir. ama yarın sadece nişanlıma değil, ailesine de söyleyeceğim. her şeyde bir hayır var, bu şekilde hem nişanlımın, hem ailenin adalet terazisi nasıl işliyor onu görürüm. ben de ona göre tavrımı belirlerim.Yok artık bu nasıl hadsizlik ya. Söyledin değil mi bunları nişanlına? Çok üzüldüm. Kardeş kavramını bile öğrenememiş. Bu sözde affedilecek bir söz değil.
o mesajları ailesiyle konuşmadan atmış sanırım. çünkü nişanlım henüz bizi eve getirmişti. salona geri dönmemişti. o kalabalıkta da ailesi kıza neyi nasıl konuşur ki? inşallah konuşmadan öncedir diyeyim ya da.17 yaş hiçte küçük değil. Evlenip çocuğu olan var ne ergenliği ne çocukluğu. Bel altı vurmaya çalışmış resmen. Siz genede sakin olmaya çalışın . Yolladığı mesajları gösterirsiniz nişanlınıza , annesine ve kardeşinizden özür dilemesi gerekir. Olaydan sonra böyle kin dolu mesaj attığına göre ailesi fazla tepki gösterememiş gibi geldi.
şu an çok ama çok sinirliyim. o yüzden söylemedim, ağzımdan pişman olabileceğim sözler çıkabilir. ama yarın sadece nişanlıma değil, ailesine de söyleyeceğim. her şeyde bir hayır var, bu şekilde hem nişanlımın, hem ailenin adalet terazisi nasıl işliyor onu görürüm. ben de ona göre tavrımı belirlerim.
böyle bir şeyi saklamam. çünkü benim hayatımın gerçeği bu. üstünü kapatırsam, yarın öbür gün bebeğimiz olunca anneme sen o bebeğin hiç bir şeyi değilsin de diyebilir. o zaman işte bende film kopar. bunların önüne geçmek için önlemi almak lazım.Ama mutlaka söyle, haddini bildirsinler ona. Ergenlik falan değil bu, bildiğim kötü birisi bence o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?