görümcemin içindeki bomba patladı :((

Herkes dağılıp evlerine gittikten sonra yazdı sandım. Umarım Nişanlınız ve ailesi küçüktür yapmış bir hata diyerek üzerini kapatmazlar. Düşünceleri ergence değil sinsice

Sizin anneniz ve kardeşinizin annesi farklı mı?
Olabilir, ne olmuş? Baba bir kardeşler üvey sayılmaz bile.

Herkes dağılıp evlerine gittikten sonra yazdı sandım. Umarım Nişanlınız ve ailesi küçüktür yapmış bir hata diyerek üzerini kapatmazlar. Düşünceleri ergence değil sinsice
mesajdan henüz haberleri yok. düğünde yaptığına bile k.validem çok şaşırdı ve üzüldü. defalarca hem kardeşimden hem benden özür diledi. bu tavrı bana gereken tepkiyi verirler dedirtiyor. inşallah beni yanıltmazlar, yoksa nişanlım dahil hepsinden buz gibi soğurum.

Sizin anneniz ve kardeşinizin annesi farklı mı?
Olabilir, ne olmuş? Baba bir kardeşler üvey sayılmaz bile.
evet biyolojik annem yabancı uyruklu ve bebekken beni ve babamı terketmiş. beni şimdiki annem büyüttü. biyolojik annemden de iki kız kardeşim var. kendilerini bu sene ilk olarak gördüm.

nişanlının ailesi düzgün insanlarmış en önemliside bu görümcende bu duruma alışıcak yapıcak bişey yok ama kardeşinden ve senden kesinlikle özür dilemeli

Konu sahibi siz ne güzel kalpli bir insansınız. Kardeşinizden ve annenizden bahsetme şekliniz beni çok etkiledi. İyi ki balkonda ağlama hadisesini nişanlınıza anlatmamışsınız. Abarttığınızı düşünebilirdi. Kardeşi de sinsileşebilirdi siz durumun farkında olduğunuz için. Şimdi kardeş kendiliğinden patlamış, nişanlınız da durumu çok net görmüş. Ben eminim ki nişanlınızın ailesi kızlarıyla konuşacaklardır. Bir daha böyle bir şey yapmaya cesaret edemez.

nişanlının ailesi düzgün insanlarmış en önemliside bu görümcende bu duruma alışıcak yapıcak bişey yok ama kardeşinden ve senden kesinlikle özür dilemeli
valla canım artık bir şey diyemiyorum. kardeşime yazdığı mesajdan sonra özür dilemesi de yetmiyor. gerçekten pişman olduğunu hissetmem lazım. yoksa sokaktaki herhangi birinden kıymetsiz olacak gözümde.

Benim anlamadığım şu, nişanlınız niye sizin kız kardeşinizle dans ediyor ki? Sizin kız kardeşinizle dans edeceğine kendi kız kardeşiyle dans etsin. Sizin görümce gece boyu ilgisiz kalmış anlaşılan bir de üstüne abisinin sizin kız kardeşinizle dans ettiğini görünce patlamış. Açıkçası ben de abimi baldızıyla dans ederken görsem hoşlanmam hadi kendi nişanlısıyla dans etse neyse. Baldıza gelene kadar kendi kız kardeşiyle dans etmeliydi nişanlınız.

iyi ki dememişim. yoksa kızı ben tahrik etmiş gibi görünecektim. bunu hem kk kızlarına hem anneme borçluyum. inşallah adalet terazileri hassastır.

hı hı evet haklısın.

Hatirladım. Tabi ki yuzune bakmayacaksın. O yokmuş gibi o bir hiçmiş gibi davranacaksın. Artık yaninda gezdirme.. yaptığı gerçekten terbiyesizlik.

Kiz'in yaptigi güzel degil, hatta cok,cirkince fakat kiz daha 17 yasinda. Görümcen ile arkadas olacaksin yada kardesin onun ile arkadas olacak diye bir kural yok. Mesafeni koruyun, ikinizde. Gereksiz tartismalara girme. Nisanlina bu olayi anlatirsin ve o hal eder, ama fazlada üzerine gitmesin. Kardesi ile arasi bozulmasin, ama yaptigi yalnis oldugunu da anlatsin.

O yaslarda hem hormon var, hem insan daha dramatik oluyor. Ben yas'a bagliyorum yani. Umarim ilerde bu yaptiklarindan utanir ve gercekten özür diler. Ama dedigim gibi, sakin tartismayi büyütmeyin, bu olay nisanlin ile aranizi bozmasin.

canım ilk mesaja göre yorum yazmışsın. ben de kardeşime attığı zalimce mesajları okumadan önce aynen senin gibi düşünüyordum. kardeşime de öyle telkinde bulunuyordum. ama kız bildiğin kötü biriymiş. artık haddi bildirilsin istiyorum, elbette bunu yapacak olan ya da yapması gereken ailesi. ben hiiiiç uğraşamam, muhatap olmak bile değerli hissettirecek çünkü.

evet biyolojik annem yabancı uyruklu ve bebekken beni ve babamı terketmiş. beni şimdiki annem büyüttü. biyolojik annemden de iki kız kardeşim var. kendilerini bu sene ilk olarak gördüm.
Eğer bebek olunca anneannesi bile değilsin derse, o zaman görün curcunayı....
(Her zaman yardıma hazırırız, valla basarız istediğin yeri )

Şaka bir yana, gerçekten o üveysiniz mesajını görene kadar halledilir diyordum. Bu mesajı mutlaka söyleyin.
ben de öyle diyordum. o ana kadar kardeşime de senin kadar açık yürekli değil, içinde yaşamış, içinde gereğinden fazla büyütmüş patladı diyordum. ama o mesaj çok çirkin. kardeşimin bana sen benim ablamsın üvey değilsin deyip ağlaması, sakın anneme söyleme annem çok üzülür sen onun kızısın benden çok sana düşkün demesi yürek parçaladı

Saçmalamıs yani kıskançlığın daniskası..yuh diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…