görümcemin içindeki bomba patladı :((

Hayir, mesajlari okudum ve dedigim gibi cok cirkin fakat o yaslarda sözlerin tam ne kadar kirici oldugu insan tam anlayamiyor. Kardesin elbette cok üzülmüstür, kiyamam ama iste büyüklük sizde kalsin diyorum ben. Birinin ergen triplerine zaman harcamayin.

Sende bunu farkindasin sanirim. Akilli bir kiz'a benziyorsun. Haklisin sakin hic karisma. Nisanlin hal etsin. Bu arada bdv'de okuduklarimdan sonra kv'deyede sasirdim. "Kizim istedigini söyler" gibi bir tavirda takinabilirdi. Adaletliymis. Bak bu konuda sanslisin :)

Muhtemelen nişanlın güzel bir ayar vermiştir. Beklemede kal bir daha yaparsa böyle bir şey haddini bildirirsin

Canım o daha 17 yasında çocuk çokta olgunluk bekleme. Görümce olarak değil de ergenlıkte olan bi kız olarak görürsen hiç kafaya takmazsin

neysekı kayınpederın kayınvalıden ve nısanlın duzgun ınsanlarmıs
hesaba alma o kızı yokmus gıbı davran canını sıkma
cahıl bı kız bellı uzuldugune degmez senınde kardesınınde

O şuursuz görümceye takılacağınız yerde enişte baldızı niye dansa kaldırmış derde bak kaldıracak tabiki o artık ablasının kocası onunda abisi sizlerin kalbi bozulmuş ya 1 yıldır girmiyorum siteye ne acayip olmuş herkes pek bi müslüman olmuş Can'ım sana gelince bu manyak görümce değişmez nişanlını böyle kabul edeceksin o da zor gerçi allahtan nişanlın Adam çıkmış neyse o onun hakkından gelir yazık olan küçük kız kardeşine olmuş benim kız kardeşimde böyle çok arada kaldı gelinin kız kardeşi çok eziliyor böyle nedense sende abisinden gizli gizli ağzının payını ver oturt

bence sen ağırlığınca dur kızla hiç muhatap olma bundan sonra.haklıyken haksız durumuna düşme o saygısıza cevap verip.nişanlının ailesi zaten senden taraf.onlar verir ağızlarının payını

Arkadaslar 17 yasinda daha falan demisler de sizin kardesiniz de 17 yasinda. O nasil yasina gore belli bi olgunluga sahipse gorumceniz de sahiptir. Suursuz cocuk degil ki bu.. Bence soylemeniz lazim zaten mutlaka. Olgun ve seviyeli davranmaniz da cok yerinde olmus zaten boyle olmali ki taraflar saygiyi kaybetmesin. Mesaji umarim aile konusmadan yazmistir demissiniz ama aile uyardiktan sonra yazdiysa da ailenin yeterince sert cikmadigini dusunmeyin hemen. O hirsla daha cok can yakmak icin yapmis da olabilir.

Valla konu sahibi konuyla alakası olmadığı icin değinmedim ama bencede nisanlinla kardesinin dansı lüzumsuz.Her şey yerinde güzel.Senden özür dilerler içten içe iyi yaptı derler.Nasıl anlatsam bilemedim ki...

Ben konudaki tüm mesajları okudum. Şu üveylik meselesinde atılan mesajları filan da yani. Bence o mesajlara da bu kadar alınmayın. Çünkü şimdi yaş 17. Tam cahil, deli yaşlar. Kimi ergenler böyle oluyor. Her şeyi ben bilirimler, herkese kafa tutmalar, hatta kabadayılaşan, terbiyesizleşen tipler filan var. Ben lise günlerimi hatırladım mesela. O yaşta yaşıtlarım filan geldi aklıma. Cidden yani ota poka sinirlenmeler olsun, bir küçük dağları ben yarattım havaları olsun... Buna boşa atarlı ergen demedim ben ilk mesajımda. Ha yaşı bütün bu terbiyesizliğini hoş gördürür mü? Asla. O kızın kulakları çekilmeli, kızılmalı. Ama diyorum ki bu derece de kinlenip de kendinizi de üzmeyin. Demek ki sorunlu bir şey bu. İleride pişman olacaktır, "ben de neler yaptım ya, kendimi rezil etmişim herkese" diye düşünecektir diye düşünüyorum. Ailesi bu kadar mahçup olduysa buna da eninde sonunda doğrular dank eder sanırım.
Bir de şöyle bir durum var. Kimileri öz olmak için baba ve annenin ikisinin de aynı olması gerektiğini sanıyor. Teki ayrıysa üvey sanıyor. Geçen gün bununla ilgili konu açıldı. Kadının biri onca üyenin düzeltmesine rağmen ısrarla ebeveynin biri farklı olunca üvey olunur diye savudu durdu. Bir de çemkiriyordu hasbam. Cehalet işte. Tabii ki öz kardeşlersiniz siz. Görümcen de cahil ama her şeyi bildiğini sanan atarlı bir ergenekus. Size dediklerini ailesine bildirin, sonra bırakın onlar çaresine baksın. Onun dışında dediklerini sallayın geçsin yani. Bence gereğinden fazla ciddiye alıyorsunuz. Ben olsam manyak der geçerdim, hiç sinirimi bozmazdım elin sorunlu kızı için. Valla.

Arkadaşların dediği gibi, belli ki ergenliği doruklarda yaşıyor, kafası da pek çalışmıyor arkadaşın. Kendinizi üzmeyin; bu olayı da ilettikten sonra gerisi ailesinin sorumluluğu. Siz en fazla iletişim kurmayıverirsiniz :)

Bencd görümcenizden korkmanıza gerek yok. Çok da sinsi değilmiş ki aptallık edip foyasını ortaya erken çıkarmış, ikili davranmamış.

Kv kp ve nişanlınız mahcup olup özür diledi ise siz koza karşı mesafenizi koruyun ve çok da takılmayın.

Kıskanmış ve bunu aptalca belli etmiş. Belli etmeyip ikili oynayan ve herkesin içinde size iyi davranıp yalnızkrn kötü olandan korkarım ben. Bu herkesn içinde rengini suçunu belli etmiş:)

kız kardeşim kalkıp gitmek istediğinde buna sebep nişanlımın kardeşiyse yani bir nevi neden benim yüzümdense
arkasından kalkardım kiiii nişanlım ve ailesi ayağını denk alsın diye....
o kızla da siz ne yaparsanız yapın boş, ailesi konuşması gereken tavır uygulaması gereken

Eşinizin ailesi gereken olgunluğu göstermiş buda güzel. İnsanın içinde ki o hırs nelere mal oluyor
Siz sakın büyütmeyin o konuyu açtırmayın.
Ama sınırınızı koruyun artık

o nasıl bi düşüncedir asıl ben size şok oldum yaa
dans ettiyse ne olacak
dans ettiği insan nişanlısının kardeşi yani bi yerde kendi kardeşi sayılır
nasıl zihniyette insansınız siz ya
dervişin fikri neyse zikri odur derler demek ki siz eniştenizle dans etseniz aklınıza başka şeyler gelecek tövbe yarabbim sabah sabah sinirlerim oynadı yaa

Belli ki aşırı sevgi besliyor abiye lütfen alttan alın yapmaması gerekir fakat yapmış cahilliğinden,
Eminim anne ve babası gerekeni söylemiş ve artık geride duracak,
Oda sizi tanıdıkça benimseyecek ve bu yaptığı yanlışın farkında olacak hatta utanacak,
Siz size yakışanı yapın,yaptığı yanlışın üstünü kapatarak nişanlınıza belirterek daha ergen işte olur böyle şeyler dersiniz ve konu kapanır.

Yok daha neler neden gelip ağabeyinin yanında kolunu sıksın rahat bırak desin diyebilsin ki ağabeyinin tepki vereceğini bile bile anlayamadım bana anlattıklarınız doğrusu pek gerçek gelmiyor daha önce de bir şey yapmamış ki sadece camdan baktı ağlıyordu sanırım gözünü siliyordu dediniz hani yapacak olan ağabeyi yokken yapar anlayamadım yani.

17 yaşındaki koca kız, kız kardeşinizin kolunu sıkıyor, bıktım sizden diyor. siz üveysiniz diye aile içinize dil uzatıyor.
açık konuşayım ben olsam bu kızı evime sokmam. daha bu yaşta böyle azgınsa yaşı büyüdükçe daha kötü olur bu, evinizin huzurunu kaçırır, eşinizle aranızı bozar. eşşek gibi özür dilemedikçe asla konuşmayın, yüzüne bakmayın, bir yere de çağırmayın, nişanlınızla gezin tozun çatlasın patlasın küçük terbiyesiz. özür dilese de mesafe koyun, içinin alacası çıkmış ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…