Ölçüsüz hareketlerin sebebi yaştan kaynaklanıyor olabilir.
Yaşınızı ve müstakbel eşinizin yeğeninin yaşını bilemiyorum. Ama olgunluk ne yazık ki yaşta olmuyor zaten, zaman ve biraz dert gerekli. Bazen de aynı olayı kendisinin yaşaması ve buna göre hareketlerine çeki düzen vermesi gerekli. Bunlar olmadan olgunlaşması mümkün değil.
Hareketlerinde ki ölçüsüzlük tamamen sevgiden ve art niyetsiz kaynaklanıyor olabilir. Dayısına karşı zaten bir art niyet taşıması mümkün değil. Benim kast ettiğim art niyet varsa, size yönelik olabilir. Ama bunu da düşünmüyorum açıkçası. Neden bilemiyorum.
Küçüklüğünden itibaren bu şekilde sevgi göstererek ve bu şekilde sevgi görerek büyüdüyse dayısıyla, bunu sürdürmeyi istiyor olabilir. Gerçi kendi müstakbel eşinin bu konuda ki tavrı, hareketlerine biraz ölçü katacaktır ister istemez. Ama henüz bunu yaşamadığı için bildiği şekilde hareket ediyor bence.
Siz olgunluğu elden bırakmayın ve onun cahilliğine verin. Ne kadar seviyor olsak da, büyüdükçe sevginin gösteriş şekillerine biraz ölçü katmak gerekir. Yakında kendi eş adayı da bu konuda kendisini uyaracaktır.
Siz daha iyisini bilirsiniz,
Selamlar