• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin Kızı...

Bende dayima asiri bagliyim , tamam senin dedigin gibi
Boyundan opmeler felan yok ama .. bitanemm o benim:)

Sen biraz abartiyor olabilirmisin. Gorumcenle veya Kaynananla konusursan..
suclu olursun bence konusma ... nisanlina soyle rahatsiz oldugunu cozumu o bulsun ...
baskasina yansitma bence.

Benim nişanlım dediğin dayısı değil mi ?
Nişanlını yiğeni için mi uyardın :o
Ne diyim Allah yardımcın olsun böyle bide elmiş gibi görümcemin kızı nişanlım diye ayırmışsın tuhafsın.
Sınır yok sizde.

Son düzenleyen: Moderatör:
eleştirebilirsiniz haklısınız el demiyorum ayırmıyorum aksine kızı severim ama hareketleri bana çok abartı geliyor. böyle bir şeyi bana anlatsalar ilk bende sizin gibi tepki verirdim ama anlamak için görmek gerekiyor :(

Kızı dayısından mı kıskandınız :53:

Ölçüsüz hareketlerin sebebi yaştan kaynaklanıyor olabilir.
Yaşınızı ve müstakbel eşinizin yeğeninin yaşını bilemiyorum. Ama olgunluk ne yazık ki yaşta olmuyor zaten, zaman ve biraz dert gerekli. Bazen de aynı olayı kendisinin yaşaması ve buna göre hareketlerine çeki düzen vermesi gerekli. Bunlar olmadan olgunlaşması mümkün değil.
Hareketlerinde ki ölçüsüzlük tamamen sevgiden ve art niyetsiz kaynaklanıyor olabilir. Dayısına karşı zaten bir art niyet taşıması mümkün değil. Benim kast ettiğim art niyet varsa, size yönelik olabilir. Ama bunu da düşünmüyorum açıkçası. Neden bilemiyorum.
Küçüklüğünden itibaren bu şekilde sevgi göstererek ve bu şekilde sevgi görerek büyüdüyse dayısıyla, bunu sürdürmeyi istiyor olabilir. Gerçi kendi müstakbel eşinin bu konuda ki tavrı, hareketlerine biraz ölçü katacaktır ister istemez. Ama henüz bunu yaşamadığı için bildiği şekilde hareket ediyor bence.
Siz olgunluğu elden bırakmayın ve onun cahilliğine verin. Ne kadar seviyor olsak da, büyüdükçe sevginin gösteriş şekillerine biraz ölçü katmak gerekir. Yakında kendi eş adayı da bu konuda kendisini uyaracaktır.
Siz daha iyisini bilirsiniz,
Selamlar

anneden abladan kıskanılınca,yeğenden kıskanılması garip gelmiyor artık bana:50:

Son düzenleme:
Yakın olan tüm aile bireylerine ensest yakıştırması yapılıyor bu forumda.
Ben bu anlayıştan iğreniyorum.
Geçin bunları ya herkese her bayana potansiyel tehdit olarak yaklaşmayın.
Kuzenler tehdit kardeşler tehdit yiğenler tehdit. Kıskanmanında sınırı olur yahu.
Yakında anneyle ilgili bişey çıkarırlarsa şaşırmam.
Herkes sapık zaten.
Bıktım bu konulardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben olsam bende kıskanırdım :26:

o onun dayısı bence siz abartıyosunuz dayılarına çok güçlü bi sevgiyle bağlı bi sürü insan var bence siz abartıyosunuz ve nişanlınızı bu konuda uyardığınızda oda size hiç bişey demedi merak ettim sonuçta o benim yeğenim abartıyosun deseydi belki sizde anlardınız gibime geliyo

yanlış anlaşılmasın ben kıskanıyorum demiyorum hareketleri bana fazla geliyor nişanlıma söylerken de bu şekilde söyledim . Art niyet taşıdığınıda düşünmüyorum böyle bişey olamaz zaten dayısı ama ne bileyim bu hareketler sürekli tekrarlanıyor bir değil iki değil her seferinde .. cevaplarınız içinde teşekkür ederim ayrı ayrı alıntı yapamıyorum

Ben nişanlının yerinde olsam biz sapıkmıyız ne demek istiyorsun sen diye olay çıkarmıştım.
Burdaki hanımların beyler çok dayanıklı.

Yakın olan tüm aile bireylerine ensest yakıştırması yapılıyor bu forumda.
Ben bu anlayıştan iğreniyorum.
Geçin bunları ya herkese her bayana potansiyel tehdit olarak yaklaşmayın.
Kuzenler tehdit kardeşler tehdit yiğenler tehdit. Kıskanmanında sınırı olur yahu.
Yakında anneyle ilgili bişey çıkarırlarsa şaşırmam.
Herkes sapık zaten.
Bıktım bu konulardan.

maalesef pıtırcığım.tüm dişiler tehdit addediliyor:50:

Dayi sevilir,
Bende cok severim dayilarimi ama gidip boynundan opmem,
kucukte degil nisanli kizmis bilemedim... :44:

arkadaşlar abartmayın dayı yeğen sonuçta dinimizçe uygun olmayan birşey

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X