Ne güzel yazmışsınız... bende yurtdışında okudum universiteyi, ailemin durumu da çok çok iyi değildi. Çalışma imkanlarını değerlendirmeye çalıştım ama son sömester haricinde olmadı maalesef, sınıf arkadaşlarımdan bazıları ise 15 yaşından beri hem okuyup hem çalışıyorlardı düşünün. Haliyle dünyaya bakış açıları bizden çok farklı oluyor. Türk toplumunda ise çocuklar evlense bile hala aileden beklenti içindeler, ya da aileler aynı şekilde. Konu sahibinin durumunda zaten kendileri bir sürü şeyden feragat edip hayatlarına devam ediyorlar. Kaldı ki 10 bin tl sadece kurs masrafı, harçlığı, yol parası, giyimi ekstraları en az bir 10 binde onlar tutar. Görümcesinin çalışması gerekiyor kesinlikle. Part time bir markette falan bile olabilir sonuçta. Gerçi benim anladığım rahatına düşkünmüş.(En sinir olduğum insan tipidir ayrıca. Rahatına düşkün ama çalışmayı sevmez, başkasından bekler sürekli.) Konu açıldığında en uygun şekilde mümkün olmadığını belirtin, yoksa çok üzülürsünüz. Kolaylıklar diliyorum...