Görümcemin oğlu tıpkı eşimmiş

başka bir gün de şöyle bir konu açılırsa artık şaşırmayacağım.

"kayınvalidem eşimi bebekken emzirirken, bebek ısırıyormuş"

ne demek bu arkadaşlar???

neyse ben kaçar iyi akşamlar

Kv ve görümce de en az konu sahibi kadar kıskanç bence. Tamam benziyor olabilir ama ikide bir "tıpkı dayısı" demeleri sinir bozucu. Dışlıyorlar sanki konu sahibini. Karşılıklı kıskançlık var.

biz 40 kişi ailenin dna sını çözmeye uğraşıyoruz konu sahibi çözmüş olacakki buraya uğramaya gerek görmemiş.
bana ilk okuduğumda sanki konusahibinin çocuğunun olmadığı ve bu çocuğunda benzetilmesinden hoşlanmadığı geldi aklıma?

allah,böyle hastalıklı düşünceli insanları çevremizden uzak tutsun

konu sahibinin kendi çocuğu da kendi kardeşine benzeyebilir.o zaman diyecek mi çocuğum kardeşimden galiba diye

Yok hayatım, olması gereken o zaten, kendi cocugu olunca , ya anneye ya teyzeye ya da dayıya benzer.. Hatta benzetikce zevkten dört köse oluruz buna anneanne ve dede de dahil olabilir ama hala, amca ve digerleri naynn..

kızımı aynı kv deme ve kaynıma benzetirler ki bana ne fenalıklar yaptı kvdem... Yinede hiç bir zaman takmadım. Eğer sorun edecek olsaydım eşimden çocuk yapmazdım annesine benzemesin diye.
hatta akrabaları gıcık etmeye çalışıp densizce aynı kvden dediklerinde. Benzeyecek tabi babaannesi, ayrıca çokta güzel hatun diyorum apışıp kalıyorlar.

Son düzenleme:
Dua et kızın yok kadiş,
Benimki 4-6 yaşları arasında benim kuaföre gitmeme bile izin vermiyordu.
Saçımı fönletince kendinden güzel oluyomuşum,gitmemeliymişim.
Çocuk işte.

Sen daha dur ilerde nasıl karışacaklar varya çocuklar

Benim koskoca kız bile neler söylüyor bazen bana

offf bu konu yüzünden masamdan ayrılacağım,

ayrılamayorum gülmekten.

ilahi çok yaşayın

tıpkı yengesi mi diyecekler?

ne alaka yahu?

Kv ve görümce de en az konu sahibi kadar kıskanç bence. Tamam benziyor olabilir ama ikide bir "tıpkı dayısı" demeleri sinir bozucu. Dışlıyorlar sanki konu sahibini. Karşılıklı kıskançlık var.

Bu ne kadar çirkin bir laftır böyle benim oğlumu ben kayınpederime çok benzetirim ve bunu ilk olarak da ben söyledim oğlum aynı dedesine benziyor diye. Şimdi ben bu lafa göre kendi kendimi ele vermiş mi oldum :)) Tövbe yarabbim allahım sen böyle insanları ıslah et yarabbim.

Ay valla okumaya yetişemedim. 6. yı okuyorum 7. sayfa açılıyor. 7. yi okuyorum 8,9 forum yıkılıyo valla:):):)

Belki konu sahibinin bebek sahibi olamama gibi bir sorunu vardır. Ve bunu kayın validesinin onun canını acıtmak için söylediğini düşünüyordur.

Ama yine de asla çocuk dayısından heralde diye bir söz hiç kimseye yakışmaz ayıptır ya.

öle şey söylenirmi ne kadar ayıp
ayrca erkek çocuğu dayıya benzeyebilir ne var bnda , bnm görümcemin oğluda eşime benzio gerçi bnden baska kmse benzetmiyo ama ben ısrarla benzetiorum o yzdende daha bi çok seviorum çocuğu :)) bnce sen görümceni falan sevmiyosun o yzden benzetmelerini istemiyosun

ayrıca ablamın oğluda abime benzio ama yengem bundan hiç gocunmuyo aynı dayısı şu sıpaya bak dio poposuna bi şaplak atıo :)) sen çok takmışsın bu durumu buarada kız çocukta halaya benzer derler kızın olursa görümcene benzeyebilir yani bu kadar tepki gösteriyosun ya kesin benzer diyim ben sana

ayyy yerlere yattım yaa
ısırma olayına çok güldüm kusura bakma.
Ayrıca Benim kızımda öperken ısırıverir.

Konu sahibinin eşi annesini etek giyiyor diye kıskanıyor muymuş..???:44::44:

Bence topic başlığı bu olmalıydı..

Küçükken kızarmış,kaç yaşında kadına kızacak değil ya,kaç yaşında kadın da elit model look katılacak değil ya ...
Ya da ne bileyim karısı dayısından mı çocuk diyen bir adam, yaşlı annesinin bacaklarını kıskanıp pantolon giymesini diretebilir belki.
Kafam çok karıştı kendi cümlemde boğuldum

iyi de çocuk konu sahibinin çocuğu değil ki..ne diyeceklerdi peki? burnu ağzı aynı dayısı ama kulaklar yengesine mi benziyor diyeceklerdi? bunun neresinde dışlama ben bulamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…