Abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.
Kinini nefretini boşaltmaktı,çocuğun dayıya benzemesi bahaneydi bence....
Kinini nefretini boşaltmaktı,çocuğun dayıya benzemesi bahaneydi bence....
öncelikle kayınvalideniz ve görümceniz bozuk plak gibi aynı kelamları tekrar ediyorsa bu güç savaşının savunma mekanızması, yani " bak sen dahi olsan her şey bize ait bizim gibi" demenin şık yolu. ezelden beri annelerin oğullarına karşı özellikle bizim toplumun kadınlarının aşırı düşkünlükleri neticesinde bazan rolleri şaşırabiliyorlar, biraz hoşgörülü ol canını çok mu sıkıyorlar bunaldın mı laf da sokabilirsin ama bu hoş olmaz mesela gülerek " hımm evete tıpatıp oğlunuzdan hallice ya da hımm evet valla aynen oğlunuz ama inşallah karakteri aynen benzemesin" dersin ama bunlar da çok ağır olur, gerek yok. annesini kıskanmaya gelince, annesi sizinle yarış içinde, tevellütün getirisi saçmalamalar bunlar. takılmayın...Abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.
Ben dayıma benzerim.. Kuzenime de öz kardeşinden daha çok benzerim hatta..
Bizi kardeş sanırlar , kuzenimin kardeşini de ben sanırlar.. Çünkü o da benim anneme benziyo..
Demek ki konu sahibi gibi bi yengem olsa ayvayı yemiştik.. Ona göre zincirleme bir durum var hatta bizimkinde..
O değilde ben 10 dk pantolon mevzusunu düşünüyorum, gidip bir kahve içeyim kafam basmadı o kısmına.
şimdi olay şu; konu sahibinin eşi küçükken annesini çok kıskanıyormuş ve sanırım etek giymesin istiyormuş..kadıncağız da hep pantolan giyiyormuş..konu sahibi de diyor ki sizce bunlar ne yapmaya çaşıyor? yazarın vermek istediği mesaj ne diyor?
pantolon olayı bu..
bende küçükken anneme etek giydirmezmişim,açık bacak görüm mü dayanamaz saldırıp ısırırmışım :) adı üstünde çocukluk,takılmamak lazım..
şimdi olay şu; konu sahibinin eşi küçükken annesini çok kıskanıyormuş ve sanırım etek giymesin istiyormuş..kadıncağız da hep pantolan giyiyormuş..konu sahibi de diyor ki sizce bunlar ne yapmaya çaşıyor? yazarın vermek istediği mesaj ne diyor?
pantolon olayı bu..
bende küçükken anneme etek giydirmezmişim,açık bacak görüm mü dayanamaz saldırıp ısırırmışım :) adı üstünde çocukluk,takılmamak lazım..
pantolon olayı bu..
allah,böyle hastalıklı düşünceli insanları çevremizden uzak tutsun
konu sahibinin kendi çocuğu da kendi kardeşine benzeyebilir.o zaman diyecek mi çocuğum kardeşimden galiba diye
Ama çok terbiyesiz şekilde yaptı bu ve kendisi aldı tüm eleştirileri…ay akşamları açıyorlar ya böyle konuları tam tavan yapıyor olay eve gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?