- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Başının gözünün sadakası olsun boşver, görümce yapmış bir çocukluk, herkes kimin ne mal olduğunu da biliyordur, üzerinde durma, bir sepet yüzünden gereksiz yere keyfin kaçmasın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yaşındaydı. Sevgiliydik ama aileler biliyordu söz aşamasındaydk. Eşim teyzesini çok sık görmediği için kıyamamış vermiş ama oda üzülmüştü8 yil once gorumceniz kac yasindaydi belliki cahilmiş. Ustelik sizde evli degilmissiniz sevgiliymissiniz. Esiniz size aldigi birseyi baskasina vermese hic sorun yasanmayacakmis asil nokta esinizde. Simdi istemek bence cok buyuk sacmalik
E belli işte işsiz olduğu. 8 senelik sepeti mesele etmesi de bundan.Abisi sürekli bişeyler aldığı için gezmeye götürdüğü için yapıyor zaten canm. İlk zamanlar bizle gelmek istiyordu neden benide çağırmıyolar dalan diyormuş arkamızdan kaynanamda onlar yeni evli senin ne işin var onlarla demiş
Haklısın. Sinirim geçince banada saçma geldiBaşının gözünün sadakası olsun boşver, görümce yapmış bir çocukluk, herkes kimin ne mal olduğunu da biliyordur, üzerinde durma, bir sepet yüzünden gereksiz yere keyfin kaçmasın...
Görümcem beni sevgili olduğumuzu bildiğinden beri bunları yapıyo her konuda kıyafet alıyorum aynısını alır sana yakışmadı bana daha güzel durdu vs. Sürekli böyle. Ben sepette değilim ama artk sinir olmaya olmadım inat için alsam mı dedim ama herke yok kendine bunu layk görüyorsa kalsn
Maneviyat açısından benim için önemliydi ozaman lar ama kendine bunu layk görüyorsa onda kalmalı diye düşündümO sepetlerden ben de aldım abartılacak bir şey yok içinde emin olun. 8 senede koku falan kalmaz zaten.
E belli işte işsiz olduğu. 8 senelik sepeti mesele etmesi de bundan.
Takmayın, istemeyin de. Zaten istesen de onu sana verirken "zaten içime sinmemişti" falan diye kötüleyerek verecek fesat.
Canm sepetinde değilim tabiki sürekli aynı şeyi yapması sinir etti beni ondan alsam mı diye düşündüm
Gerektiği zaman lafımı esirgemem bozarım ama bu konuyu çok önemsemedim sanırım. Tekrar aynı pişkinliği yapınca sinirlendim sadece o sinirle açtm konuyuSizde söyleyin yüzüne pat pat diye. Birisinin gidip aynı kiyafeti almasına karışmam. Ama pişkin pişkin yüzünüze konuşuyorsa cevabını verin. Altdan almaya gerek yok. İnanın o zaman millet daha cok çıkıyor saygı çizgilerden.
Ben 8 ay küçüğüm. Çeyizimde bana alınan herşeyi benden önce denemiş hatta gelinliğimi bile giymiş fotoğraf çekilmiş. Çeyiz serildikten sonra evime girip tek tek defile yapmış evimdeGörümce ile yaş farkı var mı aranızda?sanki yaşlarınız birbirine yakın ve o seni rakibi gibi görüyor.sana gelen şeyler onun gözünde çok değerli ve onlara sahip çıkması için mücadeleye giriyor.sana yönelik ilgiyi kıskanıyor.ve hayatında başka derdi de yok galiba,boşluktan böyle yapıyor,abisini ve diğer yakınlarını seninle paylaşamıyor
Hayır asla eşime bişey demedim görümcemi de tanıdığım için gerek duymadım benim olan herşey de gözü olduğu için çeyizinin süsü olsnBaşkasına alınmış hediyeyi beğenip bu benim olsun demek ağır görgüsüzlük, aç gözlülük, varoşluktur. Kıytırık bir sepeti istemesi ile kendisini nasıl iğrenç bir duruma düşürmüş farkında, bu yüzden yalanlıyor. Eşinize kızmayın bir sepet için çirkinleşmek istememiş, vermiştir. Bırakın kalsın.
Ben 8 ay küçüğüm. Çeyizimde bana alınan herşeyi benden önce denemiş hatta gelinliğimi bile giymiş fotoğraf çekilmiş. Çeyiz serildikten sonra evime girip tek tek defile yapmış evimdesinirlerim bozuldu eskiyi hatırlayınca
Yok zaten kullanılmaz bu saatten sonra.Hepsinin son kullanma tarihi geçmiştir. Sararmış çürümüştür çoktan. 8 senelik ürünleri cildinize sürmeyin zaten. Boşverin kalsın
Ahahah o aklıma gelmedi dur tekrar konuyu açarsa vurayım yüzünekız onların kullanım süresi dolmuştur 8 senede sen onu hala nasıl saklıyon diyemedin mi![]()
Ya inan bende düşündüm bunu bende görümce adayıyım kardeşim bana bişey aldığı zaman iyisini nişanlına ver diyorm her zaman ki onlar anlaşacak o mutlu olsn diye bu içinden gelen bişey yani. Benim aklıma bile gelmez banane ben alıcam da geline kötüsü kalsn demek ben elimde olanı veriyormAy okurken fenalık geçirdim, herkes küçükmüş o zamanlar cahilmiş yazmış ama biz de küçük olduk böyle şeyler hiç yapmadık. Cidden bazı şeyleri ya hiç görmemiş ya da görse bile başkasında olunca yine kıskanıyor. Ben olsam ciddi uzak dururum.