Kızlar size danışmak istediğim birşey var. Benimkisi bir dert değil ama artk sinirlerimi bozmaya başladı. Sizlerden destek bekliyorm.
Eşim biz sevgiliyken ıspartadan arkadaşından bana sepet getirtmiş gül suyu sabunu vs. Güzel şık bir sepet annesine kardeşine de bişeyler getirtmiş. Görümcem benim sepeti çok beğenmiş. Sepeti de bana aldığını biliyorlar hepsi. Teyzesi geliyo tabi eşim teyzesine de gösteriyo haftasonu vericem falan derken bişeyler oluyo teyzesi eşime diyo ki 'çok güzel bana hediye etsene sen ona tekrar alırsn' falan eşimde tamam diyo kıramadığı için veriyor. Bunları bana anlattı üzülmüştüm tabi o zaman bana alınmış istemesi saçma gelmişti. Sonra evlendik görümcem le aramız çok iyidi birgün ağzından kaçırdı abim sana sepet getirmişti bende çok beğendim teyzeme dedim çok beğendim al çeyizime koyayım diye teyzemde abimde aldı bana verdi bende çeyizime koydum diye. Ben şok oldum hem sinir oldm hemde üzüldüm onada getirmiş ama benimki daha çeyizlikmiş. Bugün de kahvaltıdaydk kaynım ıspartada asker gelirken bana da görümceme de sepet getirmiş. Kaynanamda dedi kocanda sana almıştı çok güzeldi sahi onu ne yaptn bende dedim e onu kızın almış çeyizine kaldırmış. Görümcem atladı hemen yoook sen yanlış biliyorsn teyzem onu abimden istedi abimde teyzeme verdi dedi bende dedim teyzemde ona vermiş dedim görümcem hemen konuyu kapattı gitti odadan sonra geldi işte bana laf atıyo falan ama o kadar sinir oldm ki. Sizce ne yapmalıyım bana ait olan bir şeyi çeyizine kaldırması normal mi. Benim onda olduğunu bildiğim halde böyle yalanlaması baya sinirlerimi zıplattı eşim iste sepetini diyo bende üzerinden 8 sene geçmiş boşver kalsn dedim ama böyle yapınca almakta istedim sonuçta bana alınmış Bi hediye sizce ne yapmalıyım.