• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin tavrı

Gezgin1549

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
58
33
3
Direk konuya gireyim görümcem 40 yasında bekar haftaya misafirim var 5 aylık bebeğim var onun için gelecekler görümcem bugun aradı ne yapacaksın hangi tatlıyı yapacaksın diye bende etimek tatlısı dedim basit kaçmaz mı o biraz dedi kızımla bu kadar yapıyorum hemde neden basit bir tatlı ki diye sordum cevap vermedi ama aşırı sinir oldum gerçi ilk olayımız değil hep böyle sivri dilli gıcık vermeyi sever sizinle de paylaşmak istedim

Etimek tatlısını bende hiç sevmem ya,görümceyim,bana söylese bende öyle derdim heralde 😂 ama siz ne yapabiliyorsanız yapın kime ne misafir umduğunu değil bulduğunu yer

Kendi ablamla konuştum mesaj at bebekten yapamıycam sen tatlımı da yap getir diye dedi ama tüm gün sinirlerim bozuldu bu nasıl bi küçümsemek anlamıyorum yani cocuklar ölüyor açlıktan bizde tatlı küçümsüyoruz eşimde fark etti bugun canın sıkkın gibi dedi anlatmadım ona

Etimek tatlısını bende hiç sevmem ya,görümceyim,bana söylese bende öyle derdim heralde 😂 ama siz ne yapabiliyorsanız yapın kime ne misafir umduğunu değil bulduğunu yer
O sevmediği için değil ama sevmem başka bişey mi yapsak dese bu kadar sinir olmazdım yanş ya beni basit görüyor yada küçümsemek için yapıyor bunu

Bu erkek tarafının annesi ve kız kardeşleri neden böyle. Hep bir karışmalar hep bir memnuniyetsizlikler bunu yaşayan ilk siz değilsiniz en iyisi cevap vermemek geçiştirmek.
Kızımla ilgide zaten kendini annesi gibi görüyor sanırım ağlasa getırmez biri soru sorsa kızımla ilgili bana kendi cevap verır

Kızımla ilgide zaten kendini annesi gibi görüyor sanırım ağlasa getırmez biri soru sorsa kızımla ilgili bana kendi cevap verır
Bana da karışıldı o günden beridir sorularını geçiştiriyorum örneğin ne yemek yapmayı düşünüyorsun diye sorarlarsa evde ne varsa diyorum detay vermiyorum. Teyzem geldiğinde çağırmıştım o zaman da karıştılar artık çağırmıyorum. İlla bir kulp bulacaklar. Bir de sürekli kendi taraflarına benzetmiştirler Allah bilir kızınızı.

Evet bide bekar evlense rahat ederim belki esimede anlatıp anlatmamakta kararsızım görüşmek istemesem de mecbur görüşüyorum

Etimek vardı dolapta bir yerde yarın bende yapiim bari, bence hicbirsey basit değil, her malzemeyi hazirla, aşama aşama pişir ya da karıştır, tutarsa ne ala tutmazsa çöp.

Direk konuya gireyim görümcem 40 yasında bekar haftaya misafirim var 5 aylık bebeğim var onun için gelecekler görümcem bugun aradı ne yapacaksın hangi tatlıyı yapacaksın diye bende etimek tatlısı dedim basit kaçmaz mı o biraz dedi kızımla bu kadar yapıyorum hemde neden basit bir tatlı ki diye sordum cevap vermedi ama aşırı sinir oldum gerçi ilk olayımız değil hep böyle sivri dilli gıcık vermeyi sever sizinle de paylaşmak istedim
Yaptığınız tatlı basitmi dedi cok biliyosan daha agirini sen yap deseydin :) ayy benim görümcede yemeklerini çok yedik ama bi tatlıni yemek nasip olmadi demişti bende tatlıyıda sen yapta yiyelim çünkü hep kalabalık geliyorlar 15 kişiyi mangalli ağırlıyoruz bide yani bu görümceler cidden çok biliyorlar (lafim meclisten dışarı)

Böyle konularda Muhteşem Yüzyıl'daki Kanuni Sultan Süleyman gibi takılmak lazım. "Ben öyle uygun gördüm." deyin,nokta.Daha iyisini biliyorsa gelip kendisi yapsın.

Back
X