- 28 Mayıs 2025
- 938
- 830
- 18
- 25
- Konu Sahibi Gezgin1549
Allah sabır versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne var ki bu dediğinde? Kadınlar olarak fikir alışverişi yaparız, hafif kaçmaz mı falan diye söyleriz. Nasıl bir art niyet olabilir?Direk konuya gireyim görümcem 40 yasında bekar haftaya misafirim var 5 aylık bebeğim var onun için gelecekler görümcem bugun aradı ne yapacaksın hangi tatlıyı yapacaksın diye bende etimek tatlısı dedim basit kaçmaz mı o biraz dedi kızımla bu kadar yapıyorum hemde neden basit bir tatlı ki diye sordum cevap vermedi ama aşırı sinir oldum gerçi ilk olayımız değil hep böyle sivri dilli gıcık vermeyi sever sizinle de paylaşmak istedim
Eşinizin fark edeceği kadar canınızı sıkacak ne var bunda mesela?Kendi ablamla konuştum mesaj at bebekten yapamıycam sen tatlımı da yap getir diye dedi ama tüm gün sinirlerim bozuldu bu nasıl bi küçümsemek anlamıyorum yani cocuklar ölüyor açlıktan bizde tatlı küçümsüyoruz eşimde fark etti bugun canın sıkkın gibi dedi anlatmadım ona
Neden kucumsenecek bir sey olsun ki.. Ellerinize saglik. Siz caniniz ne istiyorsa, ne yapmak istiyorsa onu yapin. Eger genel olarak tavri boyle, enerjisi asagi cekiyorsa siz de caninizi sikarak ona istedigini vermis oluyorsunuz. Mumkun olan en mesefali durusunuzu takinin ona karsi bence. Misafirinize yapacaginiz yemegin hesabini ona vermeyeceksiniz herhalde. Ve cok haklisiniz, Allah a sukurler olsun, dunyada hic kimse mahrum olmasin. Kucumsemek ne demek..Kendi ablamla konuştum mesaj at bebekten yapamıycam sen tatlımı da yap getir diye dedi ama tüm gün sinirlerim bozuldu bu nasıl bi küçümsemek anlamıyorum yani cocuklar ölüyor açlıktan bizde tatlı küçümsüyoruz eşimde fark etti bugun canın sıkkın gibi dedi anlatmadım ona
Neden insanlarin dertlerini kucumsuyorsunuz? Siz yaninda misiniz? Bir gun bir laf bir gun iki laf sok derken nice yuvalar yikiyor o gorumceler.Eşinizin fark edeceği kadar canınızı sıkacak ne var bunda mesela?
Dünyanın bir yerinde açlıktan insanlar ölüyor ne dertler çekiliyor, bir yerinde görümcenin basit bir lafıyla tüm gün sinirler bozuluyor. Dertsizlik bu olsa gerek maşallah.
Dert?Neden insanlarin dertlerini kucumsuyorsunuz? Siz yaninda misiniz? Bir gun bir laf bir gun iki laf sok derken nice yuvalar yikiyor o gorumceler.
Dert?
Ortada bir dert yokki küçümseyeyim.
Neyseki konu sahibinin "derdini" yuva yıkan görümceye bağlayacak sizin anlayışlı üyeler var.
Neden hafıf kaçıyor onu anlayamadım ben etimek tatlısı neden hafif ve basit bir tatlı mesela siz evinize gelenin statülerine göre mi ağırlıyorsunuz yoksa önemli olan düşünüp emek verip gelenler için bişeyler hazırlamak mı önemli olanNe var ki bu dediğinde? Kadınlar olarak fikir alışverişi yaparız, hafif kaçmaz mı falan diye söyleriz. Nasıl bir art niyet olabilir?
Bende onu diyorum dünyanın bir yerinde insanlar cocuklar açlıktan ölüyorken tatlı mı küçümsüyoruz o basit bu hafıf diye size göre dertsizlik bana göre bir dert kusura bakmayın derdim sizi memnun edemedi siizn daha ciddi dertleriniz vardır belli kiEşinizin fark edeceği kadar canınızı sıkacak ne var bunda mesela?
Dünyanın bir yerinde açlıktan insanlar ölüyor ne dertler çekiliyor, bir yerinde görümcenin basit bir lafıyla tüm gün sinirler bozuluyor. Dertsizlik bu olsa gerek maşallah.
Neden kötü bir tatlı mı bana göre emek verilen bir tatlı bir eve gittiğim zaman buda bunu mu yapmış basit diye düşünmedim hiç bir zaman ne yapmış olursa olsun verdiği bir emek var ayrıca Güler yüzlü hoş sohbetli beni evinde ağırlaması daha önemlidir benim için belki de görümcem le aynı yerden bakmıyoruz o yüzden canımı sıktı açlıktan çocukların öldüğü bir dünyada yemeklere tatlılara buda basit mi demek bence basit bir hareketGörümcen olsam “Sen başka bir şey hazırla, tatlı da benden olsun.” der, kendim yapar getirirdim. Etimeğe gönlüm razı olmazdı ajsjjs.
Tatlıyı kendisinden istiycem bakalım basit olmayan ne yapacakmış bende çok merak ediyorumkendisi baklava mı açacakmış gereksiz
Komsum dese emin olun onunkinde batar dı emek vereceğim bişeyın basit görülmesi fikrini kabul edemedim sanırımYav bişey dememiş basit kaçmaz mı demiş
Bu kadarını komşun bile der
Ama görümce olunca batıyor
Konu açacak mesele değil be ya
Sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz, evet açlıktan ölen çocuklar da var maalesef ama bu o tatlının güzel olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Gittiğim evde onu yaptı diye kimseyi kınamam, herkesin maddi manevi şartları bir olmuyor ama severek de yemem hani. Tabağıma konursa mecbur bitirmeye çalışırım. Görümce de beş aylık bebeği olan yeni bir anneden bunu beklemektense az düşünceli olup kendisi yapmalıydı. Yapamıyorsa da hiç konuşmamalı.Neden kötü bir tatlı mı bana göre emek verilen bir tatlı bir eve gittiğim zaman buda bunu mu yapmış basit diye düşünmedim hiç bir zaman ne yapmış olursa olsun verdiği bir emek var ayrıca Güler yüzlü hoş sohbetli beni evinde ağırlaması daha önemlidir benim için belki de görümcem le aynı yerden bakmıyoruz o yüzden canımı sıktı açlıktan çocukların öldüğü bir dünyada yemeklere tatlılara buda basit mi demek bence basit bir hareket
Görümceniz nasıl size tahammül ediyorKomsum dese emin olun onunkinde batar dı emek vereceğim bişeyın basit görülmesi fikrini kabul edemedim sanırım
Çok yorucusunuzTatlıyı kendisinden istiycem bakalım basit olmayan ne yapacakmış bende çok merak ediyorum