- 17 Haziran 2024
- 1.616
- 5.922
- 78
- Konu Sahibi Gezgin1549
-
4 ve 2 yaş.. Ekim sonu ücretsiz doğum izni hakkım komple bitiyor o zamana başlıyorumSen ne zaman işe başlıyorsun ya, bu çocuklar büyümedi mi hala? Aynı şehirde olsak bir tepsi yapmıştım sana.
4 ve 2 yaş.. Ekim sonu ücretsiz doğum izni hakkım komple bitiyor o zamana başlıyorumay çok incesin kalbim pıt pıt oldu
Iletisimi kesin o halde.Fikrini sormadım kimseye ne hazırlayacağımı sordu onu söyledim fikir beyan etmesi için karsılıklı bir konuşma gerekir sürekli eleştiride sürekli fikirlerini sivri dille söylüyor belkide artık tahammül edecek sabrım kalmamıştır insanlara saygı duymak gerekir yani bırını arayıp ne yapacaksın diye sorup oda basit buda kötü diyip telefonu kapatırsa ve bu her konuda bu şekilde devam ederse art niyet aramaya baslar insanda
Konu tatlidan devam ediyor ama sizin tahammulsuzlugunuz gorumcenizin hadsizligine ve saygısızlığına.Bende sizi anlayamıyorum bebeğimde sorun değil bana göre güzel bir tatlı küçümsenecek burun kıvrılacak bir tatlı değil siz seversiniz sevmezsiz ama misafırde umduğunu değil bulduğunu yer. Benim evimde bana gelen mısafıre ne hazırlayacağıma karışılması canımı sıktı arayıp fikir almadıysam ne yapayım diye sormadıysam beni arayıp ayy oda basit buda kolay onu mu yapacaksın bunu mu yapacaksın diye beğenilmemek bana göre tuaf siz demekki sormadığınız halde işinize karısan sizi küçümsemeye çalısan insanları sorun etmıyorsunuz brovo bende olabilirim umarım siz evde kendinizde mısafırınızede baklava açın açlıktan ölen cocuklarda dilimde illa tatlının çöpe mi gitmesi gerek bana göre burun kıvrılmasıda bir sorun birileri açlıktan ölüyorken fazla duyarlı yakalaşmış olabilirim ama sonucta bok koymadım kimsenin önüne bende. Tatlının basit olması size göre misafire çıkmaması demektir bana göre sorun değildir.neyse insanlar basitleşmiş artık tatlım basit olmuş bende bunu sorun etmeyım bari
Baklava acmiyoruz da ekmeği de sekerleyip vermiyoruz yani :/Basit tatlı diye bir şey yok hanımlar. Şimdi siz her gelen misafire baklava mi açıyorsunuz .
Seninde sinirini bozmayacaksin. Gorumcelerin çoğu aynı. Yap yapacağını koy önüne. Yemek bile hazırlaman gereksiz. Ver çayını gitsin
Çok bile.Baklava acmiyoruz da ekmeği de sekerleyip vermiyoruz yani :/
Bu bir yorum neden bukadar büyütüyorsunuz? Hayat çok kısa gerçekten. Ayrıca etimek tatlısıda güzel değil bilginizeDirek konuya gireyim görümcem 40 yasında bekar haftaya misafirim var 5 aylık bebeğim var onun için gelecekler görümcem bugun aradı ne yapacaksın hangi tatlıyı yapacaksın diye bende etimek tatlısı dedim basit kaçmaz mı o biraz dedi kızımla bu kadar yapıyorum hemde neden basit bir tatlı ki diye sordum cevap vermedi ama aşırı sinir oldum gerçi ilk olayımız değil hep böyle sivri dilli gıcık vermeyi sever sizinle de paylaşmak istedim
Iletisimi kesin o halde.
Bu bir yorum neden bukadar büyütüyorsunuz? Hayat çok kısa gerçekten. Ayrıca etimek tatlısıda güzel değil bilginize
Evet öğrenci evlerinin vazgeçilmezi. mikemmel bir seçim..Bana görede siz hadsizsiniz mesela hersey göreceli tabi bu hayatta ne boş insanlardan fikir almışım onu gördüm sayenizde demekki sizin kendinize bi saygınız yok herkes yaptığınız herseye laf edeblir sıkıntı yok basit insanlar basit şeylere alınmıyorlardır sizin daha ciddi alınganlık larınız vardır meselenin tatlı olmadığını anlamayacak insanlara neler anlatıyorum yazık gelecekten bence güzel bir tatlı zevkler renkler tartışılmaz bence mükemmel bir tatlı
Konuyu okurken gelinlerin her davetine tatlıyı ben yapayım diye atlayan ben görümce....Direk konuya gireyim görümcem 40 yasında bekar haftaya misafirim var 5 aylık bebeğim var onun için gelecekler görümcem bugun aradı ne yapacaksın hangi tatlıyı yapacaksın diye bende etimek tatlısı dedim basit kaçmaz mı o biraz dedi kızımla bu kadar yapıyorum hemde neden basit bir tatlı ki diye sordum cevap vermedi ama aşırı sinir oldum gerçi ilk olayımız değil hep böyle sivri dilli gıcık vermeyi sever sizinle de paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?