Görümcemin tavrı

İkimizi de tanımadan hangımızın hangımıze tahammül ettığını nasıl anlıyorsunuz acaba

Bu size göre güzel değil ama bana göre güzel bi tatlıdır Bitırmek zorunda da değilsiniz herkes herseyı sevmeye bilir siz kişisel olarak sevmıyorsunuz diye basit diyemezsını z eleştirmek çirkin bir üslüptur bana göre ki gelen insanları da tanıyorum bunuda yemeyim diycek insanlar değil hepsinin bu tatlıyı bayılarak yediğini gördüm ikimizi tanıyan herkes de bana hak verdi yorumunuz için teşekkür ederim

Ne var ki bu dediğinde? Kadınlar olarak fikir alışverişi yaparız, hafif kaçmaz mı falan diye söyleriz. Nasıl bir art niyet olabilir?
Fikrini sormadım kimseye ne hazırlayacağımı sordu onu söyledim fikir beyan etmesi için karsılıklı bir konuşma gerekir sürekli eleştiride sürekli fikirlerini sivri dille söylüyor belkide artık tahammül edecek sabrım kalmamıştır insanlara saygı duymak gerekir yani bırını arayıp ne yapacaksın diye sorup oda basit buda kötü diyip telefonu kapatırsa ve bu her konuda bu şekilde devam ederse art niyet aramaya baslar insanda

Size katılıyorum o tatlıyı ben evimde kendime yapıyorum misafirin önüne koymam. Bebeği öne sürüyor sanırım.akşamdan yap ver bebeği babası baksın 1 saat en fazla zaten akşamdan yapılırsa daha güzel olur.walla bende görümce değilim ama ortada bi sorun göremedim.bide açlıktan ölen çocuklar ne alaka ikide bir dilinde.

Basit, zor olmayan demek. Bu tatlı görece kolay bir tatlı. Bu benim kişisel yorumum değil, var olan durumdur. Niye çirkin üslup olsun yahu? Etimek tatlısı basit işte, yapım aşaması zor değil, bu kadar basit.

Siz sevdiklerini biliyormuşsunuz zaten, yapın gitsin o zaman.

Tatlının basit olmasını hakaret gibi algılıyor, sorun orada. Valla küçük bebekle o işler o kadar zor ki herkes altından kalkamıyor. Onu yadırgamıyorum.

Kimse tatlıyı tepsisiyle çöpe atmadı, niye açlıktan ölen çocuklar belirdi birdenbire mesela? Mevcut imkanlar dahilinde tarif değiştirmesini tavsiye etmiş görümce. Haddi değil, o ayrı.

Bende sizi anlayamıyorum bebeğimde sorun değil bana göre güzel bir tatlı küçümsenecek burun kıvrılacak bir tatlı değil siz seversiniz sevmezsiz ama misafırde umduğunu değil bulduğunu yer. Benim evimde bana gelen mısafıre ne hazırlayacağıma karışılması canımı sıktı arayıp fikir almadıysam ne yapayım diye sormadıysam beni arayıp ayy oda basit buda kolay onu mu yapacaksın bunu mu yapacaksın diye beğenilmemek bana göre tuaf siz demekki sormadığınız halde işinize karısan sizi küçümsemeye çalısan insanları sorun etmıyorsunuz brovo bende olabilirim umarım siz evde kendinizde mısafırınızede baklava açın açlıktan ölen cocuklarda dilimde illa tatlının çöpe mi gitmesi gerek bana göre burun kıvrılmasıda bir sorun birileri açlıktan ölüyorken fazla duyarlı yakalaşmış olabilirim ama sonucta bok koymadım kimsenin önüne bende. Tatlının basit olması size göre misafire çıkmaması demektir bana göre sorun değildir.neyse insanlar basitleşmiş artık tatlım basit olmuş bende bunu sorun etmeyım bari

Ben böyle uygun gördüm deyin geçin, bende sinir olurum böyle şeye kat kat baklava mı açmanız gerekirmiş

Öncelikle bunda tüm gün üzülecek kadar bir şey yok. ma muhtemelen kadın zibilyın kere aynı şeyi yaptığı için canınıza tak etmiş. Onun fikir bildirmek yerine tatlıyı ben yapayım demesi daha güzel olurdu. Misafirin ev sahibine “bu tatlı basit değil mi yhaaa” demesi saygısızlık

Tesekkur ederim anlasılabilmek ne güzel

Etimek tatlisi evet basit bir tatli ancak bebekli bir kadindanda daha fazlasi beklenmemeli, misafir gelirken birseyler getirmeli dogrusu budur.

Bu arada gicik vermek degil, gicik etmek, giciklik yapmak dogrusu.

Saglicakla buyutun

Bekar olup olmaması neyi değiştiriyor anlamadım
Ay konu sahibi adına ben açıklama yapayım görümcenin hiç bebek sorumluluğu almamış 7/24 bebek bakmamış hem bebek bakıp hem misafir ağırlamak zorunda kalmamış üstelik empati duygusundan da yoksun olduğunu vurgulamak istemiş sanırım konu sahibi

Etimek tatlısını severek yiyen bir ben varım herhalde biri yapsa da yesem 2 küçük bebe ile beğenilmeyen etimek tatlısına bile hasretim

Etimek tatlısını severek yiyen bir ben varım herhalde biri yapsa da yesem 2 küçük bebe ile beğenilmeyen etimek tatlısına bile hasretim
Sen ne zaman işe başlıyorsun ya, bu çocuklar büyümedi mi hala? Aynı şehirde olsak bir tepsi yapmıştım sana.

Çok basit bulduysa eline tatlı alsın gelsin malum misafir ya gelirken bir şey alınır bunu bilmiyor ama basit tatlıyı biliyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…