• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin tavrı

Etimek tatlısı yapacağınıza hiç bişey yapmayın en iyisi bence ya da dondurma alın mis gibi. Görümce basit olmaz mı derken bence haklı, ama ben yapayım da ya getireyim sen uğraşma deseymis keşke. Küçük bebek varken bir şeyler hazırlamak gerçekten zor. Ama Etimek tatlısı da misafire verilmez be kardeş :/

Insanlar bunu yazdı diye alinmissin biraz sakin olmalisin

Fikrini sormadım kimseye ne hazırlayacağımı sordu onu söyledim fikir beyan etmesi için karsılıklı bir konuşma gerekir sürekli eleştiride sürekli fikirlerini sivri dille söylüyor belkide artık tahammül edecek sabrım kalmamıştır insanlara saygı duymak gerekir yani bırını arayıp ne yapacaksın diye sorup oda basit buda kötü diyip telefonu kapatırsa ve bu her konuda bu şekilde devam ederse art niyet aramaya baslar insanda
Iletisimi kesin o halde.

Dua et de sadece laf sokuyor bizimkiler olsa ay hayır olmaz kesinlikle şunu yap diye ısrar ederlerdi 😅

Kendisi yapsın tatlısını, öyle saçmalık mı olur. Ben de görümceyim, yengem benden yaşça küçük. Onunla samimiyiz. Ama bir gün bile " bana şu tatlıdan yapar mısın" demedim, insanlardan bir şey istemeyi sevmiyorum. Elim tutuyor, kendi tatlımı yaparım.

Bende sizi anlayamıyorum bebeğimde sorun değil bana göre güzel bir tatlı küçümsenecek burun kıvrılacak bir tatlı değil siz seversiniz sevmezsiz ama misafırde umduğunu değil bulduğunu yer. Benim evimde bana gelen mısafıre ne hazırlayacağıma karışılması canımı sıktı arayıp fikir almadıysam ne yapayım diye sormadıysam beni arayıp ayy oda basit buda kolay onu mu yapacaksın bunu mu yapacaksın diye beğenilmemek bana göre tuaf siz demekki sormadığınız halde işinize karısan sizi küçümsemeye çalısan insanları sorun etmıyorsunuz brovo bende olabilirim umarım siz evde kendinizde mısafırınızede baklava açın açlıktan ölen cocuklarda dilimde illa tatlının çöpe mi gitmesi gerek bana göre burun kıvrılmasıda bir sorun birileri açlıktan ölüyorken fazla duyarlı yakalaşmış olabilirim ama sonucta bok koymadım kimsenin önüne bende. Tatlının basit olması size göre misafire çıkmaması demektir bana göre sorun değildir.neyse insanlar basitleşmiş artık tatlım basit olmuş bende bunu sorun etmeyım bari
Konu tatlidan devam ediyor ama sizin tahammulsuzlugunuz gorumcenizin hadsizligine ve saygısızlığına.
Keşke burdaki kadınlara verdiğiniz cevaplardaki tavriniz ve uslubunuzla gorumcenize haddini bildirseydiniz. Böylece sorun kökten cozulurdu. Tepkinizi burdakilere değil ona yönlendirin sorun kalmaz.

Evlilik başarı sanırsam. Görümce 40 yaşında bekar. Yani ne haddine fikir beyan etmek. Önce bi evlensin sonra söz hakkı olur! Ha bi de açlıktan ölen çocuklar var, konu sahibi lütfen yemek yeme. Çay içme. Ne de olsa açlıktan ölen çocuklar var. Kendi bebeklerini de besleme bari bu mantıkla....

Basit tatlı diye bir şey yok hanımlar. Şimdi siz her gelen misafire baklava mi açıyorsunuz .
Seninde sinirini bozmayacaksin. Gorumcelerin çoğu aynı. Yap yapacağını koy önüne. Yemek bile hazırlaman gereksiz. Ver çayını gitsin
Baklava acmiyoruz da ekmeği de sekerleyip vermiyoruz yani :/

Direk konuya gireyim görümcem 40 yasında bekar haftaya misafirim var 5 aylık bebeğim var onun için gelecekler görümcem bugun aradı ne yapacaksın hangi tatlıyı yapacaksın diye bende etimek tatlısı dedim basit kaçmaz mı o biraz dedi kızımla bu kadar yapıyorum hemde neden basit bir tatlı ki diye sordum cevap vermedi ama aşırı sinir oldum gerçi ilk olayımız değil hep böyle sivri dilli gıcık vermeyi sever sizinle de paylaşmak istedim
Bu bir yorum neden bukadar büyütüyorsunuz? Hayat çok kısa gerçekten. Ayrıca etimek tatlısıda güzel değil bilginize

Bana görede siz hadsizsiniz mesela hersey göreceli tabi bu hayatta ne boş insanlardan fikir almışım onu gördüm sayenizde demekki sizin kendinize bi saygınız yok herkes yaptığınız herseye laf edeblir sıkıntı yok basit insanlar basit şeylere alınmıyorlardır sizin daha ciddi alınganlık larınız vardır meselenin tatlı olmadığını anlamayacak insanlara neler anlatıyorum yazık gelecekten bence güzel bir tatlı zevkler renkler tartışılmaz bence mükemmel bir tatlı

Bana görede siz hadsizsiniz mesela hersey göreceli tabi bu hayatta ne boş insanlardan fikir almışım onu gördüm sayenizde demekki sizin kendinize bi saygınız yok herkes yaptığınız herseye laf edeblir sıkıntı yok basit insanlar basit şeylere alınmıyorlardır sizin daha ciddi alınganlık larınız vardır meselenin tatlı olmadığını anlamayacak insanlara neler anlatıyorum yazık gelecekten bence güzel bir tatlı zevkler renkler tartışılmaz bence mükemmel bir tatlı
Evet öğrenci evlerinin vazgeçilmezi. mikemmel bir seçim..

Tamam da gercekten biri bana etimek tatlisi yapsa bende memnun olmazdim gorumcenizde bisey dememis dogru demis cok basit bir tatli yani ben evdekilere bile yapmam yuzune bakmazlar bosuna kurulmayin yapamiyosaniz hazir alinda soyle sacma seyleri misafirin onune koymayin lutfen

Niye taviz veriyorsun görzmce kisisine. Ben ona karar verdim de. Bir ikac cevap berirsen terleyerek yerini bilir

Hepsi hemen hemen ayni görumcejlerin. Kiskanc ve kaynanacik oynama heveslisi.

Benşm bildiğim etimek tatlısı böyle bir şey niye misafirlik olmasın

Eklentiler

• images(1).webp
    images(1).webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 43
Direk konuya gireyim görümcem 40 yasında bekar haftaya misafirim var 5 aylık bebeğim var onun için gelecekler görümcem bugun aradı ne yapacaksın hangi tatlıyı yapacaksın diye bende etimek tatlısı dedim basit kaçmaz mı o biraz dedi kızımla bu kadar yapıyorum hemde neden basit bir tatlı ki diye sordum cevap vermedi ama aşırı sinir oldum gerçi ilk olayımız değil hep böyle sivri dilli gıcık vermeyi sever sizinle de paylaşmak istedim
Konuyu okurken gelinlerin her davetine tatlıyı ben yapayım diye atlayan ben görümce....

Back
X