Gorumcemle gerginlik

Bence bunu açıkça konuşun kendisiyle.
Bu söylemin yanlis böyle söylemen beni üzdü.
Bu durumu nerden bilebilirdim diye konuşun.
İçten içe size kızsa bile böyle şeyler söylememesi lazımdı.
Zaten nerden bilebilirdim bunu diye soyledim.

Delinin zoruna bak be siz nerden bileceksiniz kocasının bişey yemesine izin vermediğini, enişteyle Allah'ın günü dipdibe misiniz? Zoraki diyet sinir yapmış heralde, uzak durun biraz. Kocaya şarlayamaz ama sizi yir bitirir.

Bu ara cok fazla gorusmuyordum ayda bir bazen iki o sebeple bilmeme imkan yoktu diyette gibi davrandigini. Simdi daha fazla mesafe koycam.

Baştan uyarsaymış o zmn madem boğazına dur diyemiyor
Küsülecek bi konu değil ama can ciğer de olmayın

Ay çok saçma çocuk gibi o ne . Bence mesafe koyun aranıza biraz. İyi niyetli davranmışsınız siz çizginizi bozmadan uzaklaşın enyisi

"Benim yüzümden degilde, iradesizliginden olmasin o" diye cevap verebilirdiniz tabi, ama o zaman da ortaligi ☄☄☄☄ alirdi
Birincisi bosuna kavga etmim dedim ikincisi boyle anlarda aklima gelmiyor ki guzel cumleler benim.

Baştan uyarsaymış o zmn madem boğazına dur diyemiyor
Küsülecek bi konu değil ama can ciğer de olmayın
Guya soylemis bana o esinin artik bazi seyleri yemesine kizdigini ama benim haberim yok.

Ay çok saçma çocuk gibi o ne . Bence mesafe koyun aranıza biraz. İyi niyetli davranmışsınız siz çizginizi bozmadan uzaklaşın enyisi
Cok gorusmuyorduk bu ara benim ailevi meselelerim yuzunden ama oncesinde samimiydik. Simdi benim meseleler halloldu ama bu vesileyle mesafeye devam edicem.

Karbonhidrat krizine girmiş, gördüğü psikolojik şiddetin etkisinde kalmış tombiş.
Ciddiye alma boşver.

Linçlemeyin boşuna psikolojik şiddet görmeyen şişkoyum halden anlıyorum

Karbonhidrat krizine girmiş, gördüğü psikolojik şiddetin etkisinde kalmış tombiş.
Ciddiye alma boşver.

Linçlemeyin boşuna psikolojik şiddet görmeyen şişkoyum halden anlıyorum
Bana gosterdigi tepkiyi keske esinede gosterebilse. Kimse psikolojik siddet gormesin tabiki hatta kimse hic bir siddet turune maruz kalmasin.

Evet kadın söylemeliydi ama sizinde mesajınızı yanlış buldum almışsınız bitmiş neden tekrar soruyorsunuz ki

Evet kadın söylemeliydi ama sizinde mesajınızı yanlış buldum almışsınız bitmiş neden tekrar soruyorsunuz ki
Hic cevap vermedigi icin bir problem mi var diye yazdim meraktan yani. Zaten problem ilk bilgilendirme mesajimdan cikmis.

Bu görümcelerin mayası hep aynı yaa kendi görümcemi okudum resmen geçenlerde bizde hiç görmediği güzel bir tabak görmüş yenimi aldın dedi yok vardı dedim hmm bana bunları çıkarma Lütfünda bulunmadın demekki dedi ve trip.atti ağzım açık kaldı bı 15 saniye falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…