Zaten nerden bilebilirdim bunu diye soyledim.Bence bunu açıkça konuşun kendisiyle.
Bu söylemin yanlis böyle söylemen beni üzdü.
Bu durumu nerden bilebilirdim diye konuşun.
İçten içe size kızsa bile böyle şeyler söylememesi lazımdı.
Delinin zoruna bak be siz nerden bileceksiniz kocasının bişey yemesine izin vermediğini, enişteyle Allah'ın günü dipdibe misiniz? Zoraki diyet sinir yapmış heralde, uzak durun biraz. Kocaya şarlayamaz ama sizi yir bitirir.Merhaba. Yasadigim sacma gerginligi anlatmak istiyorum. Gorumcemle ve kayinvalidemle evlerimiz yakin. Cok sık gelip gitmesekte birsey ihtiyacimiz oldugunda birbirimizden isteyebilecek yakinliktayiz. Bunu soyleme sebebim ben disari bir yere giderken gorumcemle karsilastik aa oraya mi gidiyorsun bana da x ( bir yiyecek) alir misin zahmet olmazsa ama evde olamicam aksama kadar annemlere birakir misin diye rica etti bende kabul ettim. Aldim dondum kayinvalideme biraktim ona da mesaj attim. Hic cevap yazmadi normalde tesekkur eder ama bu sefer ses yok.
Ertesi gun mesaj attim iste x nasildi begendin mi diye. Cevabina sok oldum yazmis iste tesekkur ederim ama keske mesaj atmasaydin esim gordu kavga ettik biliyorsun ben diyetteyim benim yememe izin vermiyordu senin yuzunden birbirimize girdik. Bende dedim nerden bilebilirdim bu durumu ne kadar tuhafsiniz. Iste tuhaflik degil bilmen gerekirdi ben ondan gizli aliyorum yinede tesekkurler dedi. Bende onemli degil dedim ama sinir oldum bir daha birsey isterse zaten almam ama nasil davranmam lazim bir daha gordugumde.
Bu ara cok fazla gorusmuyordum ayda bir bazen iki o sebeple bilmeme imkan yoktu diyette gibi davrandigini. Simdi daha fazla mesafe koycam.Delinin zoruna bak be siz nerden bileceksiniz kocasının bişey yemesine izin vermediğini, enişteyle Allah'ın günü dipdibe misiniz? Zoraki diyet sinir yapmış heralde, uzak durun biraz. Kocaya şarlayamaz ama sizi yir bitirir.
Bir tek bana sacma gelmedigine sevindim ya. Sanki sorun bendeymis gibi cikisinca buraya kostum bende.Bu ne ya anaokulu çocuğu gibi
Bir daha uzak dur aman
Akıl yaşından şüphe ettim ben kendisinin. Ben olsam ben de neye uğradığımı şaşırırdımBir tek bana sacma gelmedigine sevindim ya. Sanki sorun bendeymis gibi cikisinca buraya kostum bende.
Normalde zekidir ama konu esi olunca aptallasiyor sanirim.Akıl yaşından şüphe ettim ben kendisinin. Ben olsam ben de neye uğradığımı şaşırırdım
Zaten sok oldum oyle yazinca tahmin edemedim boyle birseyi cunku. Birde senin yuzunden kavga ettik dedi ya cok sinirim bozuldu.
Baştan uyarsaymış o zmn madem boğazına dur diyemiyorMerhaba. Yasadigim sacma gerginligi anlatmak istiyorum. Gorumcemle ve kayinvalidemle evlerimiz yakin. Cok sık gelip gitmesekte birsey ihtiyacimiz oldugunda birbirimizden isteyebilecek yakinliktayiz. Bunu soyleme sebebim ben disari bir yere giderken gorumcemle karsilastik aa oraya mi gidiyorsun bana da x ( bir yiyecek) alir misin zahmet olmazsa ama evde olamicam aksama kadar annemlere birakir misin diye rica etti bende kabul ettim. Aldim dondum kayinvalideme biraktim ona da mesaj attim. Hic cevap yazmadi normalde tesekkur eder ama bu sefer ses yok.
Ertesi gun mesaj attim iste x nasildi begendin mi diye. Cevabina sok oldum yazmis iste tesekkur ederim ama keske mesaj atmasaydin esim gordu kavga ettik biliyorsun ben diyetteyim benim yememe izin vermiyordu senin yuzunden birbirimize girdik. Bende dedim nerden bilebilirdim bu durumu ne kadar tuhafsiniz. Iste tuhaflik degil bilmen gerekirdi ben ondan gizli aliyorum yinede tesekkurler dedi. Bende onemli degil dedim ama sinir oldum bir daha birsey isterse zaten almam ama nasil davranmam lazim bir daha gordugumde.
Ay çok saçma çocuk gibi o ne . Bence mesafe koyun aranıza biraz. İyi niyetli davranmışsınız siz çizginizi bozmadan uzaklaşın enyisiMerhaba. Yasadigim sacma gerginligi anlatmak istiyorum. Gorumcemle ve kayinvalidemle evlerimiz yakin. Cok sık gelip gitmesekte birsey ihtiyacimiz oldugunda birbirimizden isteyebilecek yakinliktayiz. Bunu soyleme sebebim ben disari bir yere giderken gorumcemle karsilastik aa oraya mi gidiyorsun bana da x ( bir yiyecek) alir misin zahmet olmazsa ama evde olamicam aksama kadar annemlere birakir misin diye rica etti bende kabul ettim. Aldim dondum kayinvalideme biraktim ona da mesaj attim. Hic cevap yazmadi normalde tesekkur eder ama bu sefer ses yok.
kendi pis boğazından kavga etmişler boş verinZaten sok oldum oyle yazinca tahmin edemedim boyle birseyi cunku. Birde senin yuzunden kavga ettik dedi ya cok sinirim bozuldu.
Birincisi bosuna kavga etmim dedim ikincisi boyle anlarda aklima gelmiyor ki guzel cumleler benim."Benim yüzümden degilde, iradesizliginden olmasin o" diye cevap verebilirdiniz tabi, ama o zaman da ortaligi☄☄☄☄ alirdi
Guya soylemis bana o esinin artik bazi seyleri yemesine kizdigini ama benim haberim yok.Baştan uyarsaymış o zmn madem boğazına dur diyemiyor
Küsülecek bi konu değil ama can ciğer de olmayın
Cok gorusmuyorduk bu ara benim ailevi meselelerim yuzunden ama oncesinde samimiydik. Simdi benim meseleler halloldu ama bu vesileyle mesafeye devam edicem.Ay çok saçma çocuk gibi o ne . Bence mesafe koyun aranıza biraz. İyi niyetli davranmışsınız siz çizginizi bozmadan uzaklaşın enyisi
Bana gosterdigi tepkiyi keske esinede gosterebilse. Kimse psikolojik siddet gormesin tabiki hatta kimse hic bir siddet turune maruz kalmasin.Karbonhidrat krizine girmiş, gördüğü psikolojik şiddetin etkisinde kalmış tombiş.
Ciddiye alma boşver.
Linçlemeyin boşuna psikolojik şiddet görmeyen şişkoyum halden anlıyorum
Hic cevap vermedigi icin bir problem mi var diye yazdim meraktan yani. Zaten problem ilk bilgilendirme mesajimdan cikmis.Evet kadın söylemeliydi ama sizinde mesajınızı yanlış buldum almışsınız bitmiş neden tekrar soruyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?