Gorumcemle gerginlik

Fazla ciddiye almamak lazim sanirim gorumceyi

Siz niye güzel miydi diye mesaj attınız o da enteresan yani.
Cunku kayinvalideme biraktim ya aldi mi ordan birsey mi oldu diye merak ettim hic birsey yazmadigi icin. Alip biraktigimi soyledim cevap gelmedi alinca yazar sandim yine yazmadi meraktan ertesi gun ben yazdim.

Cunku kayinvalideme biraktim ya aldi mi ordan birsey mi oldu diye merak ettim hic birsey yazmadigi icin. Alip biraktigimi soyledim cevap gelmedi alinca yazar sandim yine yazmadi meraktan ertesi gun ben yazdim.
Keşke napıyorsun falan yazsaydın böyle tuhaf olmuş. Görümcenin tepkisi zaten normal değil

Gerçekten tadı güzel miydi diye mi sordun? Nasılsın filan deseydin de anlatırdı belki.

Gerçekten tadı güzel miydi diye mi sordun? Nasılsın filan deseydin de anlatırdı belki.
Direk oyle yazmadim naber yazdim sonra aldin mi annenden nasildi felan yazdim.

Aldim dondum kayinvalideme biraktim ona da mesaj attim. Hic cevap yazmadi normalde tesekkur eder ama bu sefer ses yok.
Ertesi gun mesaj attim iste x nasildi begendin mi diye.
İlla teşekkür ettirene kadar soracaksınız siz de bi değişiksiniz ayıp sormak ya. Mesela baklava ise bu alınan sey. Aldım bak begendin mi beğendin mi begendin mi diye bana biri sorsa hay senin alacağın şeye derdim

Begendin mi begendin mi begendin mi diye sormadim. Bir kere yazdim biraktigimi ertesi gunude begenip begenmedigini sordum.

Pis bogazina engel olamayip nefsine yenilip birde üstüne gizli sakli baska biriinden yiyecek siparis edip alcalacagina bi zahmet pisikolaga görünsün. Manyakmidir nedir , edepsiz birde senin yüzünden demis. Asla muhatap olmam böyle bir ezikle. Vizyonsuz görgüsüz. Sinirlendim. Kocasi gayet fit saglikli olmasini isteyebilir. Üstelik gizli sakli yapmak nedir ya? Olgunlasmamis zavalli.... hayatinin kontrolü elinden gitmis ymeek ugruna gelini esini eziyor. Patlayana kadar yesin, hic muhatap olma.

Kocadan gizli saklı sigara içeni duydum da, abur cubur yiyeni yeni duydum.
Ayyyy ne kadar kötü bir durum ya. Kocan abur cubur yemeni yasaklıyor düşünsene. Aşırı cringe bence.
Kocam bana baskı yapsa böyle, yediğim şey yüzünden kavga çıkarsa boşardım valla.
Benim kilo sorunum yok ama sevgilimin vardı. Hiç böyle şeyler yapmadım, adamı yeme diye darlamadım. Tanıdığımda da kiloluydu zaten. Son 1-2 ayda diyet yaptı verdi bir kısmını, ona da eyvallah dedim. Her zaman ben seni böyle seviyorum ama sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap dedim diyetinden önce de. Azıcık destekleyici olunca ölmüyorsunuz.

Eside biliyordu sonucta boyle oldugunu zorla hicbirsey yaptirilamaz kimseye. O gittigi anda yiyecek olan yine yer. Ben artik samimi olmam zaten.

Dogru olan zaten sizin yaptiginiz. Herkes bu olgunluga erisemiyor sonra da boyle olaylar yasaniyor.

Eside biliyordu sonucta boyle oldugunu zorla hicbirsey yaptirilamaz kimseye. O gittigi anda yiyecek olan yine yer. Ben artik samimi olmam zaten.
Tamam öyle görmüs öyle almis. Ama insanin hayat enerjisini emer ya böyle bir es. Sirf evlendi diye böyleyim diye insan yer durur mu? Normal degil. Bence insanin bir iradesi olmali. Yani salmamali kendini. Hakikaten de sagligina zarar veriyor böyle yaparak. Insan az kendini düsünür. Ha bas edemiyorsa görünsün bi pisikolaga diyetisyenw veya doktora. Huzurumdan evliligimden sagligimdan önemli olamaz bir yiyecek

Cok diyetisyene gitti ama yapamiyor doktorda bir sorun gormemis. Psikologa gitmeli bencede. Kucukluk fotograflarini gordum hep kilolu hic kilo verdigi olmamis cabalamasi lazim tabiki en cokta kendi icin. Neyse beni ilgilendirmiyor onlarin iliskileri kendi aralarinda halletsinler beni bulastirmasinlarda kavgalarina.

Dogru olan zaten sizin yaptiginiz. Herkes bu olgunluga erisemiyor sonra da boyle olaylar yasaniyor.
İşin kötüsü böyle hiçbir şeyi çözemezler. Madem eşinin kilo problemini çözmesini istiyor. Bunun da yolu yordamı var.
Diyetisyen, doktor, psikolog vs. bu işler için. Profesyonel yardım şart yani. Kadın kendi başına yapamıyorsa desteklenmesi lazım. Ha bunu da reddederse koca da ya kabullenecek ya da ayrılacak. Ama kimseyi zorlamaya hakkı yok.

Diyetisyene de doktorada gitti veremiyor. Psikolog yardimi almali bencede. Bana ilk tanistigimiz zamanlar diyordu ben cok az yiyorum ama kilo aliyorum sabahtan aksama kadar birsey yemiyorum yinede veremiyorum. Sonra aileye girince gordum hergun hamur isi abur cubur asitli icecekler tabiki veremez boyle. Ama baski kurmakta bir ise yaramiyor.

Baskı bir işe yaramaz bence de. Kendinin de istemesi lazım.
Benim kuzenim de böyleydi. Kız bebekliğinden beri kiloluydu. Ekmek poşetini saklardı annesi, mutfağı kilitlerdi. Ama yok yani, kız fırsatını bulup yine yerdi yiyeceğini. Kilo vermeyi de sözde çok isterdi ama diyete spora gelince yapmazdı tabi.
Kocaman kadın oldu, hala obez yani. Kadın gerçekten istemiyor, yapılabilecek bir şey yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…