Ya niye sorsun bıraktım yiyeceği diye haber vermiş kadınEvet kadın söylemeliydi ama sizinde mesajınızı yanlış buldum almışsınız bitmiş neden tekrar soruyorsunuz ki
Fazla ciddiye almamak lazim sanirim gorumceyiBu görümcelerin mayası hep aynı yaa kendi görümcemi okudum resmen geçenlerde bizde hiç görmediği güzel bir tabak görmüş yenimi aldın dedi yok vardı dedim hmm bana bunları çıkarma Lütfünda bulunmadın demekki dedi ve trip.atti ağzım açık kaldı bı 15 saniye falan
Cunku kayinvalideme biraktim ya aldi mi ordan birsey mi oldu diye merak ettim hic birsey yazmadigi icin. Alip biraktigimi soyledim cevap gelmedi alinca yazar sandim yine yazmadi meraktan ertesi gun ben yazdim.Siz niye güzel miydi diye mesaj attınız o da enteresan yani.
Keşke napıyorsun falan yazsaydın böyle tuhaf olmuş. Görümcenin tepkisi zaten normal değilCunku kayinvalideme biraktim ya aldi mi ordan birsey mi oldu diye merak ettim hic birsey yazmadigi icin. Alip biraktigimi soyledim cevap gelmedi alinca yazar sandim yine yazmadi meraktan ertesi gun ben yazdim.
Gerçekten tadı güzel miydi diye mi sordun?Cunku kayinvalideme biraktim ya aldi mi ordan birsey mi oldu diye merak ettim hic birsey yazmadigi icin. Alip biraktigimi soyledim cevap gelmedi alinca yazar sandim yine yazmadi meraktan ertesi gun ben yazdim.
Direk oyle yazmadim naber yazdim sonra aldin mi annenden nasildi felan yazdim.Gerçekten tadı güzel miydi diye mi sordun?Nasılsın filan deseydin de anlatırdı belki.
BencedeYediğinede kocası karışmasın bi zahmet
Öyle kocadan gizli yiyeceksede başkalarını yalanlarına bulaştırmasın
İlla teşekkür ettirene kadar soracaksınız siz de bi değişiksiniz ayıp sormak ya. Mesela baklava ise bu alınan sey. Aldım bak begendin mi beğendin mi begendin mi diye bana biri sorsa hay senin alacağın şeye derdimAldim dondum kayinvalideme biraktim ona da mesaj attim. Hic cevap yazmadi normalde tesekkur eder ama bu sefer ses yok.
Ertesi gun mesaj attim iste x nasildi begendin mi diye.
Begendin mi begendin mi begendin mi diye sormadim. Bir kere yazdim biraktigimi ertesi gunude begenip begenmedigini sordum.İlla teşekkür ettirene kadar soracaksınız siz de bi değişiksiniz ayıp sormak ya. Mesela baklava ise bu alınan sey. Aldım bak begendin mi beğendin mi begendin mi diye bana biri sorsa hay senin alacağın şeye derdim
Eside biliyordu sonucta boyle oldugunu zorla hicbirsey yaptirilamaz kimseye. O gittigi anda yiyecek olan yine yer. Ben artik samimi olmam zaten.Pis bogazina engel olamayip nefsine yenilip birde üstüne gizli sakli baska biriinden yiyecek siparis edip alcalacagina bi zahmet pisikolaga görünsün. Manyakmidir nedir , edepsiz birde senin yüzünden demis. Asla muhatap olmam böyle bir ezikle. Vizyonsuz görgüsüz. Sinirlendim. Kocasi gayet fit saglikli olmasini isteyebilir. Üstelik gizli sakli yapmak nedir ya? Olgunlasmamis zavalli.... hayatinin kontrolü elinden gitmis ymeek ugruna gelini esini eziyor. Patlayana kadar yesin, hic muhatap olma.
Dogru olan zaten sizin yaptiginiz. Herkes bu olgunluga erisemiyor sonra da boyle olaylar yasaniyor.Kocadan gizli saklı sigara içeni duydum da, abur cubur yiyeni yeni duydum.
Ayyyy ne kadar kötü bir durum ya. Kocan abur cubur yemeni yasaklıyor düşünsene.Aşırı cringe bence.
Kocam bana baskı yapsa böyle, yediğim şey yüzünden kavga çıkarsa boşardım valla.
Benim kilo sorunum yok ama sevgilimin vardı. Hiç böyle şeyler yapmadım, adamı yeme diye darlamadım. Tanıdığımda da kiloluydu zaten. Son 1-2 ayda diyet yaptı verdi bir kısmını, ona da eyvallah dedim.Her zaman ben seni böyle seviyorum ama sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap dedim diyetinden önce de. Azıcık destekleyici olunca ölmüyorsunuz.
Tamam öyle görmüs öyle almis. Ama insanin hayat enerjisini emer ya böyle bir es. Sirf evlendi diye böyleyim diye insan yer durur mu? Normal degil. Bence insanin bir iradesi olmali. Yani salmamali kendini. Hakikaten de sagligina zarar veriyor böyle yaparak. Insan az kendini düsünür. Ha bas edemiyorsa görünsün bi pisikolaga diyetisyenw veya doktora. Huzurumdan evliligimden sagligimdan önemli olamaz bir yiyecekEside biliyordu sonucta boyle oldugunu zorla hicbirsey yaptirilamaz kimseye. O gittigi anda yiyecek olan yine yer. Ben artik samimi olmam zaten.
Cok diyetisyene gitti ama yapamiyor doktorda bir sorun gormemis. Psikologa gitmeli bencede. Kucukluk fotograflarini gordum hep kilolu hic kilo verdigi olmamis cabalamasi lazim tabiki en cokta kendi icin. Neyse beni ilgilendirmiyor onlarin iliskileri kendi aralarinda halletsinler beni bulastirmasinlarda kavgalarina.Tamam öyle görmüs öyle almis. Ama insanin hayat enerjisini emer ya böyle bir es. Sirf evlendi diye böyleyim diye insan yer durur mu? Normal degil. Bence insanin bir iradesi olmali. Yani salmamali kendini. Hakikaten de sagligina zarar veriyor böyle yaparak. Insan az kendini düsünür. Ha bas edemiyorsa görünsün bi pisikolaga diyetisyenw veya doktora. Huzurumdan evliligimden sagligimdan önemli olamaz bir yiyecek
İşin kötüsü böyle hiçbir şeyi çözemezler. Madem eşinin kilo problemini çözmesini istiyor. Bunun da yolu yordamı var.Dogru olan zaten sizin yaptiginiz. Herkes bu olgunluga erisemiyor sonra da boyle olaylar yasaniyor.
Diyetisyene de doktorada gitti veremiyor. Psikolog yardimi almali bencede. Bana ilk tanistigimiz zamanlar diyordu ben cok az yiyorum ama kilo aliyorum sabahtan aksama kadar birsey yemiyorum yinede veremiyorum. Sonra aileye girince gordum hergun hamur isi abur cubur asitli icecekler tabiki veremez boyle. Ama baski kurmakta bir ise yaramiyor.İşin kötüsü böyle hiçbir şeyi çözemezler. Madem eşinin kilo problemini çözmesini istiyor. Bunun da yolu yordamı var.
Diyetisyen, doktor, psikolog vs. bu işler için. Profesyonel yardım şart yani. Kadın kendi başına yapamıyorsa desteklenmesi lazım. Ha bunu da reddederse koca da ya kabullenecek ya da ayrılacak. Ama kimseyi zorlamaya hakkı yok.
Baskı bir işe yaramaz bence de. Kendinin de istemesi lazım.Diyetisyene de doktorada gitti veremiyor. Psikolog yardimi almali bencede. Bana ilk tanistigimiz zamanlar diyordu ben cok az yiyorum ama kilo aliyorum sabahtan aksama kadar birsey yemiyorum yinede veremiyorum. Sonra aileye girince gordum hergun hamur isi abur cubur asitli icecekler tabiki veremez boyle. Ama baski kurmakta bir ise yaramiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?