okuduğumdan hiç bir şey anlamadım. konunun anlaşılması için lütfen arada bir es verdirin. araya bir kaç noktalama işareti veya satır başı yapmak konunun anlaşılması ve cevap yazılmasını kolaylaştıracaktır.
Selam acela yazmış olabilirim bebeğimden dolayı ama konunun anlaşılmaz bir tarafı olduğunu sanmıyorum bir daha okumanızı tavsiye ederim.Ben yardım istiyorum sadece
Belliki kayınvalidenizin tavırlarını sizin beğenmediğiniz gibi,onlarda annenizin tavırlarını beğenmemiş.
Burda suçlu aramak yerine olmuş bitmiş olayları kapatıp,kayınvalidenizle annenizi çok fazla biraraya getirmemeye çalışarak dengeyi kursanız sizin aile huzurunuz için daha hayırlı olur diye düşünüyorum.
Siz nasıl ki anneme terbiyesizlik yaptılar diyorsunuz,eşiniz de aynısını söyler ve bu konu uzar,gider.
Belliki kayınvalidenizin tavırlarını sizin beğenmediğiniz gibi,onlarda annenizin tavırlarını beğenmemiş.
Burda suçlu aramak yerine olmuş bitmiş olayları kapatıp,kayınvalidenizle annenizi çok fazla biraraya getirmemeye çalışarak dengeyi kursanız sizin aile huzurunuz için daha hayırlı olur diye düşünüyorum.
Siz nasıl ki anneme terbiyesizlik yaptılar diyorsunuz,eşiniz de aynısını söyler ve bu konu uzar,gider.
Öncelikle teşekkürler,evet eşimle aramda konu uzadı gitti zaten ama ben görümceme alındım anlatabiliyormuyum annemin alınganlığı v.s var evet e k.validem de cahil insan patavatsız anlamıyorlar birbirlerini ama cahil olmadığını düşündüğüm görümcem neden annelerin didişmesine karışır evli barklı biri bunu düşünemez bir tabak olsun getirmez yer içer gider benim en zor zamanlarımda bana bunu yapması beni çok kırdı.
biran benim annemden bahsediyorsun sandım.
Annemde eşimi beğenmez ailesini istemez. Haklı olduğu yönleri var ama benim hatırım
için bile olsa sohbet etmez. Ilk kez oğlum doğdukan sonra bir araya geldiler.
Hoşgeldin ve güle güle. Sohbet edilmedi ben idare etmeye çalıştım.
En iyisi bir araya gelmemeleri canım.
Annende senin hatırına bi selamı esirgememeli.
Görümcene gelince madem aran iyi anneler arasında olan şeylerin hesabını sana kesmesin.
Annemin kusuruna bakmayın değiştiremiyorum dersin.
Sen görümceni seviyorsan görüşmene devam edersin.
Ama ne kendi anneni ne eşinin annesini asla kötüleme.
Dengeyi sen kuracaksın.
Geçmişi de çok kurcalama, olan oldu geçti gitti.
Biz bugünümüze bakalım der sıcak davranırsın.
bu konuda tamamen annen haksız görümcemle nasıl konuşayım demişşin bence ona de ki
''benim annem hata yapmış onun adına ben özür dilerim senden bu aramızı bozmasın'' de
ve bu kadar da annenin dolduruşuna gelme onun önünü kesmeyi bil kız anneleri her zaman haklı değildir beyenmese bile senin hatırın için katlanacak kimseye tavır yapmanın anlamı yok neyin tavrını yapıyor ki sen beyenmiş almışşın eşini hem de 2. evliliğin daha dikkatli olması gerekirken yaptıkları çok yanlış
bunlar benim fikrim muhtemelen beyenmeyeceksin ama görünen o malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?