Görümcemle sezeryan doğumlarımız:((((

Allah'ın izniyle ertesi gün ayağa kalkar, o 8 gün içinde de rahat rahat hareket ediyor olursunuz. 2 sezeryan doğum yaptım ikisinde de ertesi gün ayaktaydım
Gece duyamam diye düşünmeyin bebeğiniz uyanmasa bile siz 2 saatte bir uyanıp emzirmeye odaklıcaksınız zaten kendinizi
Hem görümceniz öyle dedi diye gelip bakmıcak değiller elbet birileri gelir destek olur
Hayırlı kolay doğumlar inşallah

1 hafta sonra eski haline dönüyorsun
Ve sezeryan yapacaksan spinal yap.
İstersen kendine şimdiden yemek depola dondurucuya.. Sürekli emzirirken acıkıp susacaksın çünkü. Herşey kolay olur inşallah

Evet ya bu kadar laftan sonra minnet etmek istemiyorum sadece gece bişey olur mu yalnız kalcam ondan korkuyorum uyursam bişey olursa duymazsam işte ilk bebek olduğu için nasıl olcak acemilik endişe ediyorum
Alın bebeğinizi yanınıza,yan tarafada bol bol yastık koyup kapatın,birlikte uyuyun,uyanırsa duyarsınız ve hiç yerinizden kalkmadan emzirirsiniz. Duymama gibi bir durumunuz olmaz kesinlikle.
8 günde gayet toparlanırsınız. Tek tavsiyem,bebeğiniz uyuyunca sizde uyuyup dinlenin bol bol. Gerisi hallolur.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.

Evet yanımda olcaklar 8 gün işte sonrasında eşimin ailesinden kimseyi istemiyorum cesaret geldi yorumları okuyunca bana tabii alarm kurarım baktım olmuyor iki saatte bir zaten alışırım sabahları uyuyabilirim eşim geldiğinde alışırım zaten bir süre sonra

Kimseye muhtaç olmak istemiyorsan neden normal doğum yapmıyorsun ki sezeryan olup haftalarda başkalarına minnet olacaksan normal doğum yap aynı gün ayağa kalk
Ben öyle yaptım Kv dem çalıştığı için
Yine de seçim sizin seçiminiz ama akıl var mantık var

İstersen kendine şimdiden yemek depola dondurucuya.. Sürekli emzirirken acıkıp susacaksın çünkü. Herşey kolay olur inşallah
İlkini genel ikinciyi spinal anesteziyle doğurmuş bir anne olarak kesinlikle katılıyorum size

Evet ablam yemek işini halledicek dondurucuya depolar iki kişi gelcekleri için biri yemekleri halleder biri bizimle ilgilenir dedik.Teşekkür ederim inşallah cnm

Yani doktorum o şekilde yönlendirdiği için kendisine de güvendiğim için yoksa kafamda net birşey yoktu

Çok iyi ozaman teşekkür ederim inşallah benimde öyle olsun kimseyi çağırmayı düşünmüyorum cesaretlendirdi yorumlarınız beni
Halledersiniz insallah. Birde dogumdan once korse alip dogumdan sonra takarsaniz iyi olur. Karin gevsemis oluyo.en ufak bi harekette dikislerde hareket ettigi icin insanin cani yaniyo. Korse sabitledigi icin karnini en azindan hareket ederken daha rahat oluyosun.
Onermeyen doktor duymadim hic ama yinede doktorunuza sorun isterseniz

Yalniz kalman daha iyi kafani dinlersin manyaklarla ugrasacagina
Ben de sezeryan oldum hastanede yatmadim bile ayni gunun gecesi ciktim sancim falan da olmadi gayet iyiydim
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin

Yahu kadın nasıl doğum yapayım diye sormuyor kimseye, doğum sonrası bakım olayında ne gibi zorluklar yaşarım diyor.
Hala kalkmış, yok normal yap yok doktor değiştir bilmem ne...

Millette de herkesin işine bir laf söyleme, karışma hali aldı başını gidiyor.
Pehh...

Amin inşallah teşekkür ederim

İri bebek olduğu için şimdi 2600 kilosu doktor 4 ü bulur diyo şekerim falanda yok genetik dediler ailede iri bebek çok birde 5 yıl tedaviden sonra oldu riske atmak istemiyor doktorum herhalde
Can'ım evel Allah'ın izniyle birşey olmaz doktorlar parayı riske edemiyorlar bu dönemde inşallah bir avazda alırsın bebeğini kucağına sezeryanla iki katı zorlanacağına normalle olağanı. Yaşarsın tabi rabbim neyi nasip etmişse o olur da yine de normali bir düşün derim

Görümce değil görümcek derler böylelerine.. merhametsiz.. ben olsam kimseyi istemiyorum derim ama o görümcek olacak kadına karşı açarım ağzımı yumarım gözümü.. rezil ederim onu..

Ah kusura bakmayın yine rahatsız oldu avukatlar
Yahu biz de böyle yardımcı oluyoruz belki siz neden bize laf söyleme,karışma hali yapıyorsunuz

Canim ben sezeryanla doğum yaptim 24 saat sonra 5 kat merdiven ciktim cok iyiydim.hic ağrım olmadi bida dogurursam sezeryan derim herhalde.9 gunde aksilik olmazsa kalkarsin sorun şu bence lohusalik zor bir süreç tek basina gecirilirmi bilemiyorum.psikolejik acidan yipranabilirsin.uykusuzluk bebege alışma sureci sor

Evet sorarım onuda duymuştum korse olayını teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…