görümceye sormak lazım bi de ne ne değil diye...
valla benim tanıdığım tüm gelinler,annem teyzem ve kankam haric hepsi eli maşalı görümceyi hakediyorlar.
yengeler yengeç olmuşsa görümceler ne yapsın.
Ya insanın görümcesi olması bir yerde çok iyi bir şey gelinler farkedemiyor.
Benim etrafımda ki hasta kimselerin çoğunlukla kız çocukları ilgileniyor gelinler ikinci planda.Kendi annenize bakmak kayınvalideye bakmaktan daha kolaydır.
Görümce , kaynvalide,elti vs vs
İnsanın etrafında insanının olması çok güzel bir duygu . O beş görümce birde siz toplu buluştuğunuzda ne güzel ortam oluyordur eminim.
Arada laf sokmalar olmuyormudur oluyordur , hangi sülaleye gitseniz görümceniz olmazsa onun adına bunu yapacak birileri bulunur ki.
Laf söylemeyin sizde.
İş güç sahibi olmak güzel ahlak sahibi olduğu anlamına gelmez.
Bir kimsenin meslek sahibi olmaması da onu cahil ve aşağıda kılmaz.
Arkadaşım yanlış anlama seni kızdırmak için yazmıyoruz bunları ancak sende asıl niyetini gör , gerçekten kötü davranıyor olabilir ama sen de pek iyi niyetli gelmedin .
Ben ablama istediğimi derim ama başkasının demesinden hoşlanmam.Yerim ama yedirmem misali.
Bu eşim de olsa farketmez , siz ki onun ablası hakkın da konuştuğunuz zaman sizin aileniz hakkın da eşinizin konuşabilmesi için yol açıyorsunuz.
Herkes zaten en sevdiklerine kötüyü değil iyiyi yakıştırır pea o yüzden annen kankan ve teyzen en iyi gelindir.
Bi insan sokaktan geçen birine kin duymaz yada nefret etmez değil mi demekki yaşanılanlar var ki konu sahibi nefret boyutuna gelmiş. Ayrıca ailesinden 900 km uzakta olan biri kendisiyle sidik yarışı değil şevkat görmeyi ister. Anne yok baba yok kardeş yok ne yapabilir zaten bu kişi.
Konu sahibi görümcenle anlaşamıyorsan görüşmelerine kısıt koy. Eşin istediği gibi görüşsün kardeşidir. Sen görüşme fazla. Bebeğinde varmış onunla oyalan.
Çok zor birşey olsa gerek haklıda olsan eşinin ablasına birşey dememesi bunu zaten sen yapamazsın kimseyle karşı karşıya gelmemen lazım eşinin devreye girmesi lazım ama girmiyorsa eğer sende eşine karşı sınırlarını koy. Onun ailesi istediğini yapmakta özgür sende istediğini yapmakta özgürsün..
görümceye sormak lazım bi de ne ne değil diye...
valla benim tanıdığım tüm gelinler,annem teyzem ve kankam haric hepsi eli maşalı görümceyi hakediyorlar.
yengeler yengeç olmuşsa görümceler ne yapsın.
yok canlarım ya annem teyzem kankamı seviyorum diye yakıştırmıyorum bu gördüğüm tek iyi gelinler onlar sözünü.nasıl gelinler olduğunu görseniz siz de yakıştırırsınz.örnek gösterilirler heryerde.
şahsen ben de çok iyi bi gelin olcam kısmetse(nışannıyım) ama eminim deli derecede sinir bozucu görümce olcam,çünkü önyargılıyım şimdiden...
kk sağolsun kk sayesinde,kardeşimin karısını şimdiden sevemiyorumçünkü burdaki kadınların eşlerinin aileleri görümceleri hakkında yazdıklarını okuyunca resmen kan beynime sıçrıyor.
daha önce de söylemiştim bi yerde,saygı duymuyorum her önüme gelene, herkesin fikri kendine diye...aile önemlidir,bu göreceli değil,aileye saygı duyulması zorunluluktur.
kadın resmen ağza alınmayacak laflar sayıyo kocasının ailesi hakkında burdakilerin çoğu da helaaal diyip çanak tutuyolar,
nefret ediyorum sizden zaten o bet topluluk duyun sesimi.
kardeşimin karısı da eskaza o topluluk gibi düşünen biriyse çekeceği var benden,ölene kadar yakasındayım.
artı olarak ailem kardeşimin mutluluğu için onunla görüşmezler bile belki,çok fedakardırlar,hani olmaz asla bırakmazlar da kardeşimi öylesine.
ama ben isterse evini elektrikli telle çevrelesin kardeşimin mutluluğunu bile gözüm görmez,bizim ailemizin bekası için onların yuvalarının yıkılmasını zevkle izleyebilirim.
tekrardan söylüyorum bu yoruma karşılık verilen saçma cevapları hiç umursamıycam,çünkü saygı duymuyorum size,so i dont care...
bu kadar nefret ettirecek ne yaptıbaşlık tam bir isyannnn:26::26:
Herkes zaten en sevdiklerine kötüyü değil iyiyi yakıştırır pea o yüzden annen kankan ve teyzen en iyi gelindir.
Bi insan sokaktan geçen birine kin duymaz yada nefret etmez değil mi demekki yaşanılanlar var ki konu sahibi nefret boyutuna gelmiş. Ayrıca ailesinden 900 km uzakta olan biri kendisiyle sidik yarışı değil şevkat görmeyi ister. Anne yok baba yok kardeş yok ne yapabilir zaten bu kişi.
Konu sahibi görümcenle anlaşamıyorsan görüşmelerine kısıt koy. Eşin istediği gibi görüşsün kardeşidir. Sen görüşme fazla. Bebeğinde varmış onunla oyalan.
Çok zor birşey olsa gerek haklıda olsan eşinin ablasına birşey dememesi bunu zaten sen yapamazsın kimseyle karşı karşıya gelmemen lazım eşinin devreye girmesi lazım ama girmiyorsa eğer sende eşine karşı sınırlarını koy. Onun ailesi istediğini yapmakta özgür sende istediğini yapmakta özgürsün..
seni alıntılayarak tüm kendini beğenmişlere sesleniyorum.hemde en kaba tabiriyle Bekara karı boşamak kolay ! evlenin yaşayın görün. şanslı gelinler çok nadirdir, gelin verici olsa k.valide/görümce sömürür , görümce/k.valide iyi olsa gelin beter olur.yok böyle şans 2 tarafında iyi olabildiği.insanlar doğuştan kindar değil, hayat değiştirebiliyor bakış açılarımızı.bende evlenene dek ( 1 yıllık nişanlılık süreceinde yediğim tüm darbelere rağmen) ben gelin kavramını değiştireceğim kızı olacağım der gezerdim, sırf anne kız olamasakta ona yakın ilişkilerde bulunalım diye o kadar fedakarlıklarda bulundum ki adına eşeklik dedi herkes.sonuç mu ? k.validemden ve görümcemden nefret ediyorum, canları cehenneme .. ben size kendimi ispatlamak zorunda değilim bilenler bilir. ama bu kadar emin olmayın, sizin yorumunuza güldüm geçtim.yıllar sonra bu laflar size geri dönecek ve burda o kendinizden düşük gördüğünüz her insanın nasılda ahını aldığınızı anlayacaksınız.sizin gibilerde bazı şeyleri yaşamayı hakediyor ...yok canlarım ya annem teyzem kankamı seviyorum diye yakıştırmıyorum bu gördüğüm tek iyi gelinler onlar sözünü.nasıl gelinler olduğunu görseniz siz de yakıştırırsınz.örnek gösterilirler heryerde.
şahsen ben de çok iyi bi gelin olcam kısmetse(nışannıyım) ama eminim deli derecede sinir bozucu görümce olcam,çünkü önyargılıyım şimdiden...
kk sağolsun kk sayesinde,kardeşimin karısını şimdiden sevemiyorumçünkü burdaki kadınların eşlerinin aileleri görümceleri hakkında yazdıklarını okuyunca resmen kan beynime sıçrıyor.
daha önce de söylemiştim bi yerde,saygı duymuyorum her önüme gelene, herkesin fikri kendine diye...aile önemlidir,bu göreceli değil,aileye saygı duyulması zorunluluktur.
kadın resmen ağza alınmayacak laflar sayıyo kocasının ailesi hakkında burdakilerin çoğu da helaaal diyip çanak tutuyolar,
nefret ediyorum sizden zaten o bet topluluk duyun sesimi.
kardeşimin karısı da eskaza o topluluk gibi düşünen biriyse çekeceği var benden,ölene kadar yakasındayım.
artı olarak ailem kardeşimin mutluluğu için onunla görüşmezler bile belki,çok fedakardırlar,hani olmaz asla bırakmazlar da kardeşimi öylesine.
ama ben isterse evini elektrikli telle çevrelesin kardeşimin mutluluğunu bile gözüm görmez,bizim ailemizin bekası için onların yuvalarının yıkılmasını zevkle izleyebilirim.
tekrardan söylüyorum bu yoruma karşılık verilen saçma cevapları hiç umursamıycam,çünkü saygı duymuyorum size,so i dont care...
seni alıntılayarak tüm kendini beğenmişlere sesleniyorum.hemde en kaba tabiriyle Bekara karı boşamak kolay ! evlenin yaşayın görün. şanslı gelinler çok nadirdir, gelin verici olsa k.valide/görümce sömürür , görümce/k.valide iyi olsa gelin beter olur.yok böyle şans 2 tarafında iyi olabildiği.insanlar doğuştan kindar değil, hayat değiştirebiliyor bakış açılarımızı.bende evlenene dek ( 1 yıllık nişanlılık süreceinde yediğim tüm darbelere rağmen) ben gelin kavramını değiştireceğim kızı olacağım der gezerdim, sırf anne kız olamasakta ona yakın ilişkilerde bulunalım diye o kadar fedakarlıklarda bulundum ki adına eşeklik dedi herkes.sonuç mu ? k.validemden ve görümcemden nefret ediyorum, canları cehenneme .. ben size kendimi ispatlamak zorunda değilim bilenler bilir. ama bu kadar emin olmayın, sizin yorumunuza güldüm geçtim.yıllar sonra bu laflar size geri dönecek ve burda o kendinizden düşük gördüğünüz her insanın nasılda ahını aldığınızı anlayacaksınız.sizin gibilerde bazı şeyleri yaşamayı hakediyor ...
siz siz olun büyük lokma yiyin de büyük laf etmeyin.Tecrübeyle sabit, geçmişimde bende çok iddialıydım ama gelin görünkiişin aslı böyle olmuyor ...
arkadaşım sakin ol!!
8 yıllık evliyim ve k.validelerin en kötüsüne sahibim!!! bilmeden konuşma.
kimi kimden düşük görmüşüz???
önce okumayı öğren sonra gel ahkam kes! konuşmayı bil!
cevap sahibi sen misin ? ordaki son cümle bizzat yazana ait.
bana derken kendine uygulamayı unutmuşsın önce sen sakin omayı öğren !
kaldı ki inanmayacaksınız ama ben senin yorumunu okumadım bile ..
alıntılamadan sonra cevap yaz tuşunda kalmış...
cevap sahibi sen misin ? ordaki son cümle bizzat yazana ait.
bana derken kendine uygulamayı unutmuşsın önce sen sakin omayı öğren !
kaldı ki inanmayacaksınız ama ben senin yorumunu okumadım bile ..
alıntılamadan sonra cevap yaz tuşunda kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?