- 14 Temmuz 2022
- 14
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi magistrahanim
-
Bu olay anında bir şey söylediniz mi acaba? Yani eşiniz olayı uzatmakla sizi suçlamış ama cevap verdniz mi belirtmemişsinizAilemin nişanlımdan hiç bir talebi olmadığı halde dörtlü bir arkadaş ortamında görümcem o köyden kız alınmaz çok şey istiyorlar dedi. Abisi herkesin içinde bağırdı sinirlendi oda başka birini kastettiğini üzgün olduğunu söyledi.
Olay anında ona bir şey söylemedim. Hatta nişanlıma da şikayet etsin görümceme kızsın diye de söylemedim. Benden habersiz bir talep mi oldu bu söz beni çok incitti anlamında söyledim. Ama nişanlım kardeşinin gönlünü hemen alırken bana 5-6 saat soğuk davrandı benim çabalarımla düzeldi. Zaten düzelecektim vs dedi. Bende aile olacaksak bana böyle davranmaman gerekir bu beni rahatsız etti diyince geri adım attıBu olay anında bir şey söylediniz mi acaba? Yani eşiniz olayı uzatmakla sizi suçlamış ama cevap verdniz mi belirtmemişsiniz
Bu arada sen hiç konuşmadın mı?görümcem o köyden kız alınmaz çok şey istiyorlar dedi. Abisi herkesin içinde bağırdı sinirlendi oda başka birini kastettiğini üzgün olduğunu söyledi.
Hayır orada görümceme hiçbir cevap vermedim herhangi bir soruda sormadımBu arada sen hiç konuşmadın mı?
Benim uzattığım nokta yanlış anlaşılma olmuş dediğinde suratımın hala asık kalması ve ilk defa bir sorunu kendi aileme söylemiş olmam. Normalde hiç söylemezdim ama onlar kendi ailelerinde konuşurdu bu kez ağlamaklı olunca babam anneme nişanlım yanımdaki iken olayı anlattım. Annem babam da siz bizim oğlumuz kızımızsın olur böyle şeyler oda gayri ihtiyari söylemiş dediSiz pek kendi söylediklerinizden bahsetmiyorsunuz ama nişanlınız sizi olayı uzatmakla suçladığına göre siz de bişeyler söylemişsiniz anlaşılan
Peki sizde kayınvalide ve görümceye nasıl savunmaktım ilk adımı onlardan mı beklemeliyimNisanliniz kendi sucunu bastirmak icin size trip atiyor. Kardesi bos konusmus evet ama bazilari da cidden böyle. Sahsen ailede bazi insanlarin söylediklerini 99% ciddiye bile almiyorum. Sizde almayin. Ama biri size 5 saat trip atiyorsa bunu signeye de cekmeyin
Böyleyse bunda sizin bi suçunuz yokki. Nişanlınızı ve ailesini bi daha gözden geçirin nişan tanıma evresidirBenim uzattığım nokta yanlış anlaşılma olmuş dediğinde suratımın hala asık kalması ve ilk defa bir sorunu kendi aileme söylemiş olmam. Normalde hiç söylemezdim ama onlar kendi ailelerinde konuşurdu bu kez ağlamaklı olunca babam anneme nişanlım yanımdaki iken olayı anlattım. Annem babam da siz bizim oğlumuz kızımızsın olur böyle şeyler oda gayri ihtiyari söylemiş dedi
Peki sizde kayınvalide ve görümceye nasıl savunmaktım ilk adımı onlardan mı beklemeliyim
Benimde üzüldüğüm bu oldu. Kardeşiyle hemen barışırsan bana trip atması. Kardeşi kendi erkek arkadaşıyla sivri dili yüzünden ayrıldı çocuk aynen bu şekilde demişti ona. Yine de ben severdim ama bu durum aile karşında ezilir miyim düşüncesini getirdi aklıma düğüne de az kaldı. Nişanlımı çok seviyorum ama bu olay üzdüBöyleyse bunda sizin bi suçunuz yokki. Nişanlınızı ve ailesini bi daha gözden geçirin nişan tanıma evresidir
Abisinin yanında kusura bakma dedi. Sonrasında herhangi bir mesaj atmadı ya da iletişime geçmediGörümceniz bos konustugu icin özür diledi mi?
Abisinin yanında kusura bakma dedi. Sonrasında herhangi bir mesaj atmadı ya da iletişime geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?