Görümcemle yaşadığım sorun

keşke şu an düğüne 1 ay kala olan ben olsam
Yerinde olsam haketmediğim tavırlar gördüm der bitirirdim ilişkiyi
ister uçup gitsinler ister tutuşsunlar
nasılsa ayrılamaz diye düşünüp yüzlerini çevirmişler
Sende kalkmış özür mü dilesem arasam mı diyorsun
Pes vallahi yarın birgün ayaklarına da kapanırsın
Şu an nasıl davranırsan öyle gidecek hayat boyu emin ol.

eğer çok bir talebiniz olmadıysa (öyle demişsiniz talebim olmadı) oradan kız alınmaz çok şey istiyorlar dendiğinde neden üstünüze alındınız ki yani size atıfta bulunduğuna nasıl emin oldunuz sizin üstünüze bir konuşmamıydı ? ne bileyim şehrimle ilgili o şehirden kız alınmaz çok masraflılar gelenek görenekleri ağır istekleri çok vs deseler şahsen ben hiç üstüme alınmam da ... o yüzden sordum

eğer çok bir talebiniz olmadıysa (öyle demişsiniz talebim olmadı) oradan kız alınmaz çok şey istiyorlar dendiğinde neden üstünüze alındınız ki yani size atıfta bulunduğuna nasıl emin oldunuz sizin üstünüze bir konuşmamıydı ? ne bileyim şehrimle ilgili o şehirden kız alınmaz çok masraflılar gelenek görenekleri ağır istekleri çok vs deseler şahsen ben hiç üstüme alınmam da ... o yüzden sordum
Ben şöyle anladım görümce öyle deyince sanki konu sahibini de öyle lanse ediyor sağa sola gibi... Konu sahibi de yoo ben bir şey istemedim işte nişanlım söylesin deyip, bir şey yapılmadığını anlatmak istemiş ama içinde kalmış.

Ben şöyle anladım görümce öyle deyince sanki konu sahibini de öyle lanse ediyor sağa sola gibi... Konu sahibi de yoo ben bir şey istemedim işte nişanlım söylesin deyip, bir şey yapılmadığını anlatmak istemiş ama içinde kalmış.
bu mevzu bir yandan düşününce aslında iyi ki yaşanmış en azından nişanlısının şımarık çocuk gibi tepkiler verdiğini de görmüş oldu ...

Bugün akşam şöyle oldu. Nişanlım ilk olarak benden özür diledi seni ailemin karşısında zor bir durumda bırakabilirdim, kardeşimle yoktan yere soğukluğa sebep oldum ama durumu izah ettim dedi. Bir kez kayınvalidem ve görümcemin yanında özür diledi. Hem benden hem görümcemden. Görümcem ile ben de birbirimize kendimizi açıkladık. Ben ailemi tanıyan birinin yanında bir şey istemediğimiz halde bizi işaret eder gibi anlamasından korktuğum için ailem adına üzüldüğümü söyledim oda abisi kızdığı için olayın daha büyüdüğünü ifade etti. Ama hiçbir soğukluk olmadan konu kapandı. Herkese teşekkürler

Nişanlınızın hatası olayı fazla uzatmak olmuş, sizinki de olayı aileye taşımak. Tamam sizin aileniz hoş karşılamış ama her zaman böyle olmaz. Yarın bir gün evlenince bir anlaşmazlık olur yine, hoop ailenize gidip anlatırsanız eşinize karşı gard alabilirler. Siz sonradan barışsanız bile onların aklında kavgalarınız, anlaşmazlıklarınız kalır. Siz siz olun çoook büyük bir olay olmadıkça her şeyi ailenize hatta kimseye anlatmayın.

Başka bir konuya değinicem, karşılıklı evlerde yaşamak ve her gün mesajlaşmak ile çok büyük hata yapıyosunuz.
Aynı şeye odaklandım ben de valla. Kayınaileyle karşılıklı oturmak=en korkunc korku filminden bile daha korkunc -isterlerse dünyanın en iyi insanları olsunlar hiiiiic fark etmez-

Aynı şeye odaklandım ben de valla. Kayınaileyle karşılıklı oturmak=en korkunc korku filminden bile daha korkunc -isterlerse dünyanın en iyi insanları olsunlar hiiiiic fark etmez-
Bu devirde bunu hala nasıl kabul ediyolar hiç anlam veremiyorum. Sonra gelip burada konu açıyolar eşimle aile olamadık, eşim beni ve çocuğumu hiçbir zaman aile olarak benimsemedi diye

Nişanlıyım. Bir aya düğünüm var. Normalde görümcemi ve nişanlımın ailesini çok severim Ailemin nişanlımdan hiç bir talebi olmadığı halde dörtlü bir arkadaş ortamında görümcem o köyden kız alınmaz çok şey istiyorlar dedi. Abisi herkesin içinde bağırdı sinirlendi oda başka birini kastettiğini üzgün olduğunu söyledi. Nişanlım herkesin içinde görümceme bağırdı için vicdan yaptı ve olayı uzatmakla beni suçladı. Yanlış anlamış kardeşim dedi daha çok bana trip attı Bu olay istemeden ailelerimize taşındı Her iki tarafta olur böyle şeyler vs dedi. Ancak görümcemle ve kayınvalidemle şuan konuşmuyoruz. Normalde her gün mesajlarşıkdık Evlerimiz karşılıklı olacak mecburen eşya yerleştirmek için gitmek zorundayım. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım onlardan mı bir adım beklemeliyim? Nişanlıma nasıl davranmalıyım gerçekten üzüldüm kendi ailem gibi severdim
Güncelleme: biraz düşününce konuyu büyütmemeye olgun davranmaya karar verdim.
Güncelleme 2: arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için. Bugün akşam şöyle oldu. Nişanlım ilk olarak benden özür diledi seni ailemin karşısında zor bir durumda bırakabilirdim, kardeşimle yoktan yere soğukluğa sebep oldum ama durumu izah ettim dedi. Bir kez kayınvalidem ve görümcemin yanında özür diledi. Hem benden hem görümcemden. Görümcem ile ben de birbirimize kendimizi açıkladık. Ben ailemi tanıyan birinin yanında bir şey istemediğimiz halde bizi işaret eder gibi anlamasından korktuğum için ailem adına üzüldüğümü söyledim oda abisi kızdığı için olayın daha büyüdüğünü ifade etti. Ama hiçbir soğukluk olmadan konu kapandı.
Nısanlıyla kesın evlenecek mısınız?Azck gıt gellı galıba kafası?

Back
X