- 29 Ekim 2023
- 1.695
- 496
- 43
- Konu Sahibi askolottammm
-
Kesinlikle değil. Öylee diyenlerin hepsi görümcedir netÖyle demeyin 25 yaş ergenmişş:))
Yok yorumlari hiç okumadim. Konuya yönelik yazdim.Yorumları okursanız konudaki gelin "numunelik"... tam olarak evlerden ırak bir üsluba sahip, kayınvalide ve görümce oğullarının huzuru kaçmasın diye gelme diyemiyorlar ama çok da muhattap olasiları yok bununla haklı olarak bence
Ayy çingene seni senin gibilere haddini bildiriyorum utanmaz :)Üff ikile diyorum halâ burdasın ne yapışkan bişey çıktn
Aman ne halleri varsa görsünler o kadar dengesizler varki insanı sayfadan soğutuyorlarKesinlikle değil. Öylee diyenlerin hepsi görümcedir net
Aynen ya bide utanmadan hizmet bekliyo gelin hizmet eder bizdeYorumları okursanız konudaki gelin çok da ordinary degil "numunelik"... tam olarak evlerden ırak bir üsluba sahip, kayınvalide ve görümce oğullarının huzuru kaçmasın diye gelme diyemiyorlar ama çok da muhattap olasiları yok bununla haklı olarak bence
Sen önce kendiini geliştir sonra had bildir ağzını topla yoksa Çingenelik neymiş görürsün hadsizAyy çingene seni senin gibilere haddini bildiriyorum utanmaz :)
Maalesef öyle. Farkli dusunceye sahip birsürü insanlar var. Sizin esinizle araniz iyiyse umursamayin bunları.Aman ne halleri varsa görsünler o kadar dengesizler varki insanı sayfadan soğutuyorlar
Çingene sen okula bile gitmemişsindir önceki mesajında makat bolgesine kadar konuşan sendin terbiye yoksunu .dSen önce kendiini geliştir sonra had bildir ağzını topla yoksa Çingenelik neymiş görürsün hadsiz
Ne diyosun sen idiotYorumları okursanız konudaki gelin çok da ordinary degil "numunelik"... tam olarak evlerden ırak bir üsluba sahip, kayınvalide ve görümce oğullarının huzuru kaçmasın diye gelme diyemiyorlar ama çok da muhattap olasiları yok bununla haklı olarak bence
Kız kayınvalide bı çorba pisirmemis ki gelin sofraya koyup hizmet etsin ama işte o çorba da tevekkeli pişmemiş, bununla aynı sofraya oturulur mu?Aynen ya bide utanmadan hizmet bekliyo gelin hizmet eder bizde
Aynen gitmedim kocam yazıyor benim yerimeÇingene sen okula bile gitmemişsindir önceki mesajında makat bolgesine kadar konuşan sendin terbiye yoksunu .d
Üyenin nicknameden bile arabesklik akıyor çokta bişey beklememek lazımAynen ya bide utanmadan hizmet bekliyo gelin hizmet eder bizde
Bunla otursan sofranın huzurunu kaçırır yani insan geldiği yeri bilmeli orası babanın evi değil oturup hizmet mi beklenir sen gelinsin kalk çay koy bir tabağa aldıklarını koy ne olacak eline mi yapışır bide yazıyı genç kız buna yapacakmış.dKız kayınvalide bı çorba pisirmemis ki gelin sofraya koyup hizmet etsin ama işte o çorba da tevekkeli pişmemiş, bununla aynı sofraya oturulur mu?
Evet kaynanam sizin gibi görmemiş tayfasından benim problemim değil yaniKız kayınvalide bı çorba pisirmemis ki gelin sofraya koyup hizmet etsin ama işte o çorba da tevekkeli pişmemiş, bununla aynı sofraya oturulur mu?
Aynen gitmedim kocam yazıyor benim yerim
Kız seni alanın aklı seninki kadardır çokta takmamak lazım:)Aynen gitmedim kocam yazıyor benim yerime
Yaşı var 40 25 yaşındaki kızdan hizmet bekliyor.dÜyenin nicknameden bile arabesklik akıyor çokta bişey beklememek lazım
Hizmetçimiyim de ben koyayım çayımı aldıklarımı falanBunla otursan sofranın huzurunu kaçırır yani insan geldiği yeri bilmeli orası babanın evi değil oturup hizmet mi beklenir sen gelinsin kalk çay koy bir tabağa aldıklarını koy ne olacak eline mi yapışır bide yazıyı genç kız buna yapacakmış.d
Seni alanda olmaz:))Kız seni alanın aklı seninki kadardır çokta takmamak lazım:)
Kız hizmetçi mi görgüsüz iki tabak koycan elin kırılır sanki senin gelin alan varya iyi sabrediyo kadincagizHizmetçimiyim de ben koyayım çayımı aldıklarımı falan
Beni alan almış sen haline yannnnSeni alanda olmaz:))
Senin problemin görgüsüzEvet kaynanam sizin gibi görmemiş tayfasından benim problemim değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?