Görümcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay o kadar haklısınız ki kudurmuş bu bana hizmet etmiyor genç kız diye deli mi ne

evine bir misafir gelince ikram edersin. Bu bizim binlerce yıllık kültürümüz. Tanrı misafiri denilir ya haani birileri de ergen demiş bu ergenlik, gençlik otuz yaşına kadar sürüyor herhalde. insanlıktan nasibini almamış insanların evine gitmem evimde ağırlamam .

Zekamla inan seni yerden yere vururum sen gelinsin gelin yerini bil.
Klavye delikanlısı birazdan profösörm dersen hiç saşırmam sende o potansiyeli görüyorm hayırdır canım bi yerine bişey mi döküldü:)) saldırıp duruyorsn mahalle karısı gibi ısrarla git dmemee ragmen

Sen kudurmussun 25 yaşında olmayıp bekar olmadığın hizmet edilmediği için delir delir sana batan batırmış senin gibi kocamın ailesine saldirmiyorum aç küpekler gibi

konuna yorum yapmasını istemediğin insanları engelelyebilirsin ayrıca şikayet edebilirsin hakaretten

Valla mecburi gittim 2 seferdir aynıısı oldu bu bayram eşim bir günlüğüne gelcek ben ondan önce ailemin yanına gideceğim geçerken bir saat oturup kallkarım

Sen kudurmussun 25 yaşında olmayıp bekar olmadığın hizmet edilmediği için delir delir sana batan batırmış senin gibi kocamın ailesine saldirmiyorum aç küpekler gibi
Niye ben elli yaşındamıym bekar olmadıgm için mi üzülecegm hahhaha canım yaa kıyamam varoşlar dan geldiğn çok belli

Arkadaşim bak, bu konuda diyelim ki dediğin gibi görümcen gorgusuz ama düğün yapmişsin bı tane bile arkadaşın gelmemiş (konu açmışsin), evlendikten sonra yaşadığın yerde bı tane bile konu komşu arkadas edinememişsin (konu açmışsın),iş yerinde yalnız birakilmissın şikayet etmişsin, belli ki çevrendeki tüm insanlar senden bucak bucak kaçıyor...Belki görümcen de haklıdır, biraz dönüp kendine mi baksan acaba?

Niye ben elli yaşındamıym bekar olmadıgm için mi üzülecegm hahhaha canım yaa kıyamam varoşlar dan geldiğn çok belli
Rahat var ellin senin ağzının bozukluğu senin nerden geldiğini belli ediyor kişi kendinden bilir hem işi :)

Arkadaşlarımın gelmemesi benim sorunummu ben gittiğimde hepsi bekardı evlendi çoluk çocuk yaptı bi gitme mecburiyeti kalmadı ayrıca farklı şehirde yptm diğer türlü komşu istemeyen benim etrafımda kalabalık istemiyorum kendim istemiyorum anlatabildim mi git oku iiyi okuyamamışsın belli

Bu kendine baksa nolur eğitimsiz bu kişi cahil bildiğin eline yapışır 1 bardak çay bir tarafları yememiş yapmaya genç kızdan bekliyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…