Görümcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın, fakat inan aralarında bir şey olmasa da böyle garip aileler var. Ben gerçi böyle şeyler yaşayan gelinlerin asla üzülmemelerini isterim.

Mesele kendileriyle ilgili değil.

Böyle anneler aslında Oğullarını sevmiyorlar o yüzden de onların tercihlerine, eşlerine, doğan çocuklarına da değer vermiyorlar.

Bizim geleneksel kültürle yetişen insanlara böyleleri garip geliyor..

Memleketleri neresi acaba merak ettim?

Aynen istediğim bir şey yok aslında zaten niye isteyim herkes evinde sağolsun

Bu sizi pek alakadar etmez bence siz o evin kızı sayılırsınız siz yapabilirsiniz hatta isterseniz yemeyin yani ne gerek var bir kek bir kurabiye kafaya takmayın böyle şeyleri saçlarınız beyazlar :)

Şu hizmet bekliyorsn diyenlere toplu sesleniyorum evet çayın yanına hazır bir kraker bile olsa kabul o bile yoktu bunu istemem gizmet beklemekse evet bekledim hakkım var daha evliliğin altıncı ayında evime yatılı görümce kaynana geldi yıllk izin aldm onları gezdirdim yedirdim içirdim haftalar önceden hazırlıklar yaptm buzluğa attım çok güzel ağırladım gönderdim bakın ben hizmetçilik yaptım demiyorum ağırladım diyorum gelinn yapınca demekki hizmetçilik olmuyor:)) neyse işinize geldiği gibi yazarsınz ancak Mune hanım konumu kapatabilirmisinz çok rica etsem

Bu sizi pek alakadar etmez bence siz o evin kızı sayılırsınız siz yapabilirsiniz hatta isterseniz yemeyin yani ne gerek var bir kek bir kurabiye kafaya takmayın böyle şeyleri saçlarınız beyazlar :)
Kalkıp kendim yapacagıma cafeye gitmeyi tercih ederim

Kalkıp kendim yapacagıma cafeye gitmeyi tercih ederim
Öyle yapın sonuçta sizinde zorunuza gidiyor sanırım basit şeyler sonuçta abartilmamali o kızda kimsenin hizmetçisi vs değil arkadaşlarıyla zaman gecirebilir belki oda sizin gibi iş yapmak istemiyordur sizi pek sevmiyordur:)

Sırf yorum yapmak için yorum yapmayn beni sevmemesi gereken bir neden yok ayrıca sevsin veya sevmesin benim umrumda olmaz ayyy g.tmm yemiyor demiyorlarda hizmetci değiliz diye yırtınıyorlar aynen aynen sen hizmetçilik yapma bebem

Şu lafları görünce görümcen haklı seni niye sevsin tavırlara bak yazık gelin gittiğin yere : *

Valla senden daha iyiyim şükür en ufak iş bile zoruma gitmez kocamın annesi benimde annemdie her türlü hizmeti ederim görümcem yapsın yapmasın senin gibi gtm yemez biri değilim:)
Mune bu arkadaş ikinci bir hesap açmiş galiba incelenmesi lazm eski üyelerden

Bence haklisiniz. İnsan senede 2 kere gelen oğluna sevdiği seyleri yapar. Biz 3 haftada 1 gittigimiz halde hep sevdiginiz seyleri yapar sorar ne yapayim diye. Ayni sekilde o da bize geldiginde herseyi yaparim. Sizin kayinvalideniz özencsiz bir insan. 25 yaş kuçuk degil. O yasta evlenip cocugu olanlar var. Görümceniz de abisi icin birsey yapabilir. Derdiniz hizmet görmek değil size özen gösterilmemesi. Bosverin bazi insanlar maalesef böyledir. Size kötü davranmiyorlarsa umursamayın.

Öyle demeyin 25 yaş ergenmişş:))

Yorumları okursanız konudaki gelin çok da ordinary degil "numunelik"... tam olarak evlerden ırak bir üsluba sahip, kayınvalide ve görümce oğullarının huzuru kaçmasın diye gelme diyemiyorlar ama çok da muhattap olasiları yok bununla haklı olarak bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…