- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi cimcimelif
-
seneye gelirCok şaşırdım şimdi . 5 euro ya gelinlik aldi demek . Güzel miydi baya gelinlik peki ? Ne kadar zamanda geldi ki çok ucuz ya
Şaşırdım birdenseneye geliroyle bir seye kalkısmıycan dimi internette magdurları cok guvenipde ordan gelinlik alınmaz
Birisi ikinci el gelinlik giyenlere artıkçı demişti de ona istinaden dedim.Konu bence ikinci el gelinlik değil.
Zaten böyle bir düşünce olsa kiralama denen şey olmazdı günümüzde.
Arkadaşının, kendi akrabalarından birinin gelinliğini kişi isterse giyer.
Ama görümcenin, eltinin gelinliğini kimse giymemeli.
Asla giymezdim her kızın bi gelinlik hayali vardır ve size özel olmalı masraftan kaçacaksa evlenmesin nışanlınız o zaman teklifi bile bence çok kötü anneniz çok haklı
Yahu ne var bunda bu kadar kutsallastiracak.Niye gelinlige bu kadar deger atfediliyor ki.Gelinlik icin para harcamak isteyen harcasin gönlünün diledigini alsin.Harcamak istemeyen de baskasininkini giysin ne var yani.Dünyada neler oluyor sizler kalkmissiniz kullanilmis gelinlige laf ediyorsunuz.Bu kadar mi kücük dünyalariniz.Isteyen istedigini yapsin.Ben de arkadasimin gelinligini, ayakkabisini giydim.Cebimden bes kurus cikmadi.Simdi olsa yine yaparim gelinlik parasiyla da tatile cikarim.
Diyelim ki dügünden sonra bu konuda laf edildi.Bu da onlarin ayibi olur güler gecerim yani.Türk kadininin muhtesem gelinlik ve dügün meraki.Ki Bir cok evlilikte devam eden bir sürü sorunun da kaynagi tam da bu gelinlik ve dügün muhabbeti.
Konu sahibi siz begendiyseniz alin giyin bence.Gelinlik parasiyla da tatile cikin.
Turk kadini derken? Siz baska bir uyruktansaniz cevabiniz cok anlasilir ancak degilseniz genellemelerin yanlis oldugunu kanitlamis olursunuz. Sanmiyorum oyle hevesleri oldugunu Turk kadininin..Dunya genelinde kadinlarin buyuk cogunlugunun hevesidir o. Ama herkes ayni olmak durumunda degil. Genelleme yapmak yanlis olmus sanki..Yahu ne var bunda bu kadar kutsallastiracak.Niye gelinlige bu kadar deger atfediliyor ki.Gelinlik icin para harcamak isteyen harcasin gönlünün diledigini alsin.Harcamak istemeyen de baskasininkini giysin ne var yani.Dünyada neler oluyor sizler kalkmissiniz kullanilmis gelinlige laf ediyorsunuz.Bu kadar mi kücük dünyalariniz.Isteyen istedigini yapsin.Ben de arkadasimin gelinligini, ayakkabisini giydim.Cebimden bes kurus cikmadi.Simdi olsa yine yaparim gelinlik parasiyla da tatile cikarim.
Diyelim ki dügünden sonra bu konuda laf edildi.Bu da onlarin ayibi olur güler gecerim yani.Türk kadininin muhtesem gelinlik ve dügün meraki.Ki Bir cok evlilikte devam eden bir sürü sorunun da kaynagi tam da bu gelinlik ve dügün muhabbeti.
Konu sahibi siz begendiyseniz alin giyin bence.Gelinlik parasiyla da tatile cikin.
Yapmayin bunu kendinize. En ucuz gelinliği alin giyin ama o gelinligi giymeyin. Çok üzülûrsünûz ilerde. Dùgùn 1 kere oluyor. Yazik degil mi size. Nisanlinizi arayip sòyleyin annemle konystum gelinlik istiyorum ben kardesinin gelinligini giymek istemiyorum deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?