Görümcenin gelinliği

Cok şaşırdım şimdi . 5 euro ya gelinlik aldi demek . Güzel miydi baya gelinlik peki ? Ne kadar zamanda geldi ki çok ucuz ya
seneye gelir oyle bir seye kalkısmıycan dimi internette magdurları cok guvenipde ordan gelinlik alınmaz

Yahu ne var bunda bu kadar kutsallastiracak.Niye gelinlige bu kadar deger atfediliyor ki.Gelinlik icin para harcamak isteyen harcasin gönlünün diledigini alsin.Harcamak istemeyen de baskasininkini giysin ne var yani.Dünyada neler oluyor sizler kalkmissiniz kullanilmis gelinlige laf ediyorsunuz.Bu kadar mi kücük dünyalariniz.Isteyen istedigini yapsin.Ben de arkadasimin gelinligini, ayakkabisini giydim.Cebimden bes kurus cikmadi.Simdi olsa yine yaparim gelinlik parasiyla da tatile cikarim.

Diyelim ki dügünden sonra bu konuda laf edildi.Bu da onlarin ayibi olur güler gecerim yani.Türk kadininin muhtesem gelinlik ve dügün meraki.Ki Bir cok evlilikte devam eden bir sürü sorunun da kaynagi tam da bu gelinlik ve dügün muhabbeti.

Konu sahibi siz begendiyseniz alin giyin bence.Gelinlik parasiyla da tatile cikin.

seneye gelir oyle bir seye kalkısmıycan dimi internette magdurları cok guvenipde ordan gelinlik alınmaz
Şaşırdım birden siteye baktım ama öyle ucuz değil ki zaten . Yok ya giymeden üstümde görmeden alamam

Bencede giymemelisin. Arkadaşının olabilirdi ama akraba işlerinden uzak durmalısın.

Bak bu gelinlik 160 dolar AliExpress de. Ücretsiz sevkiyat. 650'liraya gelior bunun gibi nice gelinlikler var beş aşağı beş yukarı yakın fiyatlar. Burdan al giy bütçeniz kısıtlıysa.

Beğenmezsen iade de edebiliyorsun. 20 ila 30 gün arasında da ürünler geliyor.

Eklentiler

• IMG_6836.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 125
Ben olsam kesinlikle giymem görümce ayol ne malum bugün iyi olup yarın bigün içinden bir cadının çıkmayacağı

Birisi ikinci el gelinlik giyenlere artıkçı demişti de ona istinaden dedim.

Şimdi giyerin diyorsun ama ilerde pişman olursun canım. Hem erkek tarafı iyilikten anlamaz. Belki görünce. Düğünde benim gelinliğim diye. Herkese söylicek duyuncada gıcık olursun.

Siz olsanız diye sorduğu için insanlar kendi pencerelerinden yorum yapıyo, konunun amacı da bu zannediyorum

Ayrıca kutsallaştırmak değil kendi adıma,misal eylülde kardeşimin düğünü var evde abiyem dolu bir o kadar da istesem arkadaşlarımdan çıkar ama ben o güne özel gidip yeni bitane alıcam,kardeşimin düğününe özel,yarın başka yerde giysem bile bunu düğün için almıştım diyip o günü yad edicem, tamamen manevi bir anlam yani

Görümcemin gelinliğini giymezdim çünkü onunda manevi bir anlamı var kişi için, hevesi evliliğe dair hayalleri...beyaz bir elbise alırım ama ben alırım, o güne özel

Ben de arkadaşımın gelinligini giydim. Görümce de olabilir ama fotoğraflarda aynı olacaksınız akraba yani. Senin kararın, istiyorsan giy.

Bence bu teklifi nişanlın değil de görümcen yapmış olsa daha uygun olurdu sonuçta gelinlik onun gelinliği, belki vermek istemeyebilir.

Burda çeşit çeşit şeyler duyuyoruz. Görümcen yarın öbür gün bu meseleyi sana koz olarak kullanabilir diye düşündüm nedense. Ben kendi akrabalarımdan birinin gelinliğini seve seve giyerdim ama erkek tarafından birinin gelinliğini giymezdim sanırım...

Gelinlik meraklısı değilim ama kimsenin gelinliğini giymem kimsenin elbisesini de giymem mesela.Gelinlik alacak durumu yoksa sevgilimin kendim alırım gerekirse.Gerçi gelinlik parasından bile tasarruf yapmaya kalkan biriyle de evlenmem galiba ben.

Neyse kısaca ben giymezdim

Turk kadini derken? Siz baska bir uyruktansaniz cevabiniz cok anlasilir ancak degilseniz genellemelerin yanlis oldugunu kanitlamis olursunuz. Sanmiyorum oyle hevesleri oldugunu Turk kadininin..Dunya genelinde kadinlarin buyuk cogunlugunun hevesidir o. Ama herkes ayni olmak durumunda degil. Genelleme yapmak yanlis olmus sanki..

Erkekleri bu kadar alıştırmayın bence en başından.Gidip en pahalısını aldırmayın ama size özel olsun. Benim zaman içinde gördüğüm kız kendine ne kadar değer veriyorsa baştan, eşin ve ailesi de ona göre kıymet veriyor. Her şeyi kabuş ederseniz baştan, size özel şeylerden feragat ederseniz, ay ne kadar fedarkar demiyorlar, aman boşver o bir şey demez zaten diyorlar.

benim görümcem böyle bir teklifle gelse hayatta kabul etmezdim hatta sinir olurdum üstelik 6 bin TL ye almıştı gelinliği ben yarı fiyatına aldım. ama düşününce gelinliğe ne kadar anlam vermenize bağlı, sizin için çokta önemli değilse giyin gitsin. bazıları demiş herkes görecek görümcenin gelinliği olduğunu diye ama bence bir Alah ın kulu bile anlamaz aynı gelinlik olduğunu.

Böyle şeyler konu olmamalı cnm. Annen haklı, git mağazadan kiralık gelinlik giy ama görümceninkini asla giyme. Giyersende yıllar sonra keşke giymeseydim diyebilirsin...

yaa neden böyle bir şey için üzülsün ki? benim patronumun kızı gelinlik bile giymedi, gitmiş beyaz bir elbise alıp kuru bir nikah kıydı üstelik yeni eşya bile almadılar, o zaman ki sevgilisin evine taşında bir iki küçük tadilat hepsi bu oldu bitti. yani bu kişiden kişiye göre değişir. ne kadar anlam verdiğinize bağlı. bizde de ne nişan oldu ne kına gecesi... bindallı da giymedim, abiye de, düğünüm de çok daha güzel bir yerde olabilecekken uygun bir mekanda yapıldı, hep ben dedim gerek yok diye. şu anda da hiç üzgün değilim. ne güzel borcumuz yok harcımız yok. düğünden sonra 5 sene borç ödeyenler oluyor, öylesi daha mı iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…