Görümcenin tebrik etmemesi

Bu cok masum bir Bebiş haberi idi ama
Bu sizin bakış açınız.
Kadın kardeşi evlendi diye çocukları üzerinden mutsuzluk beyan ediyor.
Kendi pabucu dama atıldı diye üzülüyor.
Kardeşinin bebeği olunca mutluluktan havalara uçup size tebrik telefonu açmasını mı beklediniz gerçekten?
Kardeşini de ayıp olmasın diye aradı belki...

Görümce değil mi işte ne kadar güzel düşünceli ve iyi olabilir ki. Sallayın siz bebeğinize bakın. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Görümce değil mi işte ne kadar güzel düşünceli ve iyi olabilir ki. Sallayın siz bebeğinize bakın. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
O kişiden kişiye değişir,benim görümcem adeta kanatsız melek,25 yıldır evliyim iğne ucu kadar kırılmadım kendisine.
Sadece bana değil eltime karşı da öyle.
Kayınvaldemle olan ufak tefek tatsızlıklara bile hiç karışmamıştır.
Ben de onu örnek aldım iyi sayılabilecek bir görümceyim,gerçi gelinimiz de çok saygılı ve iyi niyetlidir.
Annemle bazen geçinemezler bana dert yanar.
Ben de dinler teselli ederim.
Allah iyilikten ayırmasın hiç birimizi.

Aminnn. Ne güzel iyileri var demek ki ben hiç karşılaşmadım 2 tane var benim görümcem bencillik abidesi gururcuklu kendini beğenmiş böbürlenen suratsız ne ararsan var.

öncelikle bebeğinizi rabbim sağlıkşa aldrsın kucağınıza. Ben de bozulurdım. Hem siz onu yakın görüp her şeyinizi paylaşmışsınız. Bundan sonra mesafe koyun aranıza. Herkes ederi kadar.

öncelikle bebeğinizi rabbim sağlıkşa aldrsın kucağınıza. Ben de bozulurdım. Hem siz onu yakın görüp her şeyinizi paylaşmışsınız. Bundan sonra mesafe koyun aranıza. Herkes ederi kadar.
Amin teşekkür ederim
Evet öyle yapacağım

Onunda kendine göre sıkıntıları vardır. Ya da o kültürde bir insan değildir. Kardeşini aramış işte. Hemen darılmaya yer aramayın.
yani bence de. zaten ilişkiniz samimi değil zorlama. etse ne olur etmese ne olur. bebeğe zor kavuşmuşsun gidiyorsun bunun için konu açıyorsın??? bebeğe ve olumlu şeylere odaklan

Takılacak bir mevzu değil kendini üzmeye değmez.
Belli ki kendi çocuklarının babası yerine koyduğu için biraz üzülmüş.
Sen kötüye yorma yıllardır hayalini kurdugun şeyin keyfini doya doya çıkar.
Rabbim analı babalı buyütsün.

babaanne dede parasiyla büyürse büyüsü size ne bundan? Tebrik etsin etmesin size ne bundan? 5 yil cocugunuz olmamis sen sevinsene. Görümceni asil sen kiskaniyorsun gibime geldi. Ne hali varsa görsün ne derse kime ne derse desin. Takilmaykn böyle basit seylere

Nasıl yani size ne bundan?Abisinin çocuğunu taşıyor bu kadın.Yedi kat el değil yani.

5 yıl sonra bebeğiniz olmuş. Bu sevincinizi yaşayın insanlara takılıp bu sevinci gölgelemelerine izin vermeyin. Boş verin. Kapıyı kapatınca herkes dışarıda kalıyor zaten. Siz evinizdeki mutluluğa ve hamilelik heyecanınıza odaklanın. Bu arada hayırlı olsun, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺

Nasıl bir üslup bu
Dövseydiniz ....

Amin teşekkür ederim ama yazın yüzüme gülüp saf saf bana herseyi anlattırıp olumlu sonuç aldığımızı öğrenince bana karşı sessiz kalması Çan’ımı sıktı açıkcası

aman bos ver guzelim gun gelir bisey olur sende onu aramassin bak ne guzel hamile kalmissin hayirlisiyla al kucagina onemli olan karnindaki mucize senin bedeninde iki kalp atiyor sen degmecek insanlar icin uzuluyorsun booooooos veeerr

aman bos ver guzelim gun gelir bisey olur sende onu aramassin bak ne guzel hamile kalmissin hayirlisiyla al kucagina onemli olan karnindaki mucize senin bedeninde iki kalp atiyor sen degmecek insanlar icin uzuluyorsun booooooos veeerr
Öyle durup durup bunu düşünmüyorum da İŞTE biraz bozuldum açıkcası
Üzülme de değil :)

Öyle durup durup bunu düşünmüyorum da İŞTE biraz bozuldum açıkcası
Üzülme de değil :)
sinir olunur anliyorum :)boyle agizna lahmacun kuregi ile felan vurasin gelir (en azindan benimki oyle oluyor ) belki dusencesizdir .Bazi insanlar ne kadar merakli ise okadar da odun oluyor ne yazik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…