- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
Konu sahibi arkadaşım bende görümceyim :) ama sizi haklı buluyorum bu konuda, aileye destek yapılır tabii ama gücünüzün yettiği kadar ve arada her ay sürekli hale gelirse sizi de maddi olarak zor durumda bırakabilir. Sonuçta sizde tek maaşla geçinmeye çalışıyorsunuz ve evinizde kiraymış, eşinizin maaşı iyi olabilir ama sizde kendinizin ve çocuğunuzun geleceğini düşünmek zorundasınız. Telefonu bilinçli kırma konusuna gelince, sizin yerinizde olsam bende acaba mı diye düşünürdüm. Telefon isteme mevzusu varken telefonum kırıldı denirse çoğu insan aynı şekilde düşünür. Buna eminim.
katılıyorumEvli ve çocuklu olmasa abisidir tabi ki alacak derdim ama ilk önce kendi çocuğu ve eşine dört dörtlük bakmalı ki sıra kardeşine gelsin.
az önce eşim aradı beni. kız kardeşinin teli kırılmış. ne hikmetse tam da telini değiştirmek için abisine ısrar ettiği bir dönemde kırılmış. eşim kardeşinin hesabına 800 tl havale etmemi istedi. ben olmaz öyle şey babası alsın dedim. hem nasıl oluyor da tam tel istediği sırada kırılıyor, kesin sana yenisini aldırmak için telefonunu kırdı dedim. eşim uzatmadı konuyu ama şimdi baktım kendisi havaleyi yapmış. tam da beklediğim gibi.. hiç bitmeyecek mi bunların istekleri? ben hep kendimden kısıp onların zevkleri için harcama yapmak zorunda mıyım? yoksa bu bir kader mi?
senin sorunun belli ya herkezin konusuna demorolize edicek yorumlar yapmakValla bu adamlara üzülüyorum, kendi çalışıp kazandığı paraları özgürce harcama lüksleri yok.
Benim bi abim öyleydi, yengemin gazına gelip en zor anımda bile bana destek olmadı.
Hiçbir zaman hakkımı helal etmedim ve tamamen sildim.. Amaç para değil, amaç kardeşlik..
Çocuklarınızı kendiniz gibi yetiştirin olur mu?
Kardeşine bir iğne bile almasın. Ayyy aman Allah korusun...
Selametle....
nasılmıs yüklenmek nasılda kacıysoun hahah:))Hanımefendi eşinize de bunları söyleseniz eminim bir dahaki sefere yapmaz. Hatta görümcenize bu konunun linkini atın okusun.. Oldu mu? ?
Ayrıca hani konu telefon değildi? Bana öyle demiştiniz..
Neyse ya bananeyse sanki........
Canım seni çok iyi anlıyorum benm eşimde 11 yasindaki yigenine telefon aldı 1 milyarlık telefonu taksitle alınca oldu biz bir buçuk milyar ödeme. Ne gerek var küçücük kız dedim bana kötü kalpli fesat muamelesi yapti. 11 yaşındaki kıza düşün çok istedi diye. Kızın dokunmatik telefonu vardı ama Son modellerden değildi beğenmiyordu. Daha alalı 5 ay oldu. Kız diyor ki ben bu telefonu sevmiyorum babama söyleyeyim bana doğum günümde yeni telefon alsın yoksa eve almayacağım onu. Sok oldum eşime söyledim şaka yapıyorsun diyor bana.az önce eşim aradı beni. kız kardeşinin teli kırılmış. ne hikmetse tam da telini değiştirmek için abisine ısrar ettiği bir dönemde kırılmış. eşim kardeşinin hesabına 800 tl havale etmemi istedi. ben olmaz öyle şey babası alsın dedim. hem nasıl oluyor da tam tel istediği sırada kırılıyor, kesin sana yenisini aldırmak için telefonunu kırdı dedim. eşim uzatmadı konuyu ama şimdi baktım kendisi havaleyi yapmış. tam da beklediğim gibi.. hiç bitmeyecek mi bunların istekleri? ben hep kendimden kısıp onların zevkleri için harcama yapmak zorunda mıyım? yoksa bu bir kader mi?
Bana nedense hic ama hic gario gelmedi kardesidir aliraz önce eşim aradı beni. kız kardeşinin teli kırılmış. ne hikmetse tam da telini değiştirmek için abisine ısrar ettiği bir dönemde kırılmış. eşim kardeşinin hesabına 800 tl havale etmemi istedi. ben olmaz öyle şey babası alsın dedim. hem nasıl oluyor da tam tel istediği sırada kırılıyor, kesin sana yenisini aldırmak için telefonunu kırdı dedim. eşim uzatmadı konuyu ama şimdi baktım kendisi havaleyi yapmış. tam da beklediğim gibi.. hiç bitmeyecek mi bunların istekleri? ben hep kendimden kısıp onların zevkleri için harcama yapmak zorunda mıyım? yoksa bu bir kader mi?
11 yas icinde simariklik olmusCanım seni çok iyi anlıyorum benm eşimde 11 yasindaki yigenine telefon aldı 1 milyarlık telefonu taksitle alınca oldu biz bir buçuk milyar ödeme. Ne gerek var küçücük kız dedim bana kötü kalpli fesat muamelesi yapti. 11 yaşındaki kıza düşün çok istedi diye. Kızın dokunmatik telefonu vardı ama Son modellerden değildi beğenmiyordu. Daha alalı 5 ay oldu. Kız diyor ki ben bu telefonu sevmiyorum babama söyleyeyim bana doğum günümde yeni telefon alsın yoksa eve almayacağım onu. Sok oldum eşime söyledim şaka yapıyorsun diyor bana.
eee peki esine desen ki bıktım senin ailenden ya ailen ya ben desen ne yapar bide kaynanan ve kaynatanla bunu kavgasını yapsan yanı esinle bunu yuzunden aran bozulsa hatta bıraz aılenın yanına gıtsen belkı kaynanan degısır ıstemezler evlılıgınız bozulmasın dıye olabılırmı acababir de her ay maaşın bir kısmı direk onlara gidiyor. yani her ay destek de oluyoruz.
iyide o zaman sizin kayınpederdede is yok oglunu sey gibi nasıl evde tutar bekar kaynından bahsediyroum bence sacmalık sen ne bıcım aıleye düsmüssün valla bu kadar neden sabırlsın anlamadım esını sevıyosun ama o seni senın kadar sevse aılesıne degıl sana destek olur daha evınız bıle yok yazık gunah sende hemen esını eve soksaka yap 20 yıl vadelı kredıevet kardeslerim var ve hic benden buyuk beklentiler icine girmediler. zaten bu yuzden onun kardesleri bana garip geliyor. insan kardesine hediye alabilir destek olabilir ama asalak gibi yasamasina da musade etmemeli. esime o kadar bel baglamislar ki erkek kardesi bile calisip kendi parasini kazanmayi reddediyor. esim kac defa is buldu. ya abi sen memursun ihtiyaclarimi karsilayabiliyorsun ben calismak istemiyorum diyen insan. kendini okuyorum diye yutturuyir ama kiytirik bir aof okuyor. bu donem sadece bir dersten gecmis. gelecek donem kayt parasini biz odeyrcez. bakalim litfedip bir ders daha gecer mi
Yani önceki telini de biz almıştık başka telefon isteyince eşim benden habersiz almış ben facede gördüm kız tsk ederken sordum söyledi kızdım bnde bana fesatsin ne var bunda gibi şeyler söyledi dün dediğini söyledim yigeninin şimdi hiç karismiyorum. Ne yaparsa kiymeti bilinmiyor zaten KV geldi dün bilgisayarı yokmuş eşime bilgisayar al yazik diyor. Bizim durumumuz çok iyi sanki biz almiyoruz. Yarın vicdan yaptırıp onuda aldiracaklar eminim. Ben birsey desem yine fesat bencil olacagim11 yas icinde simariklik olmus
fesatlıkla ne alakası varmış bunun?haklısın tabiki.kvden iyi yüzsüzmüş bilgisayarı yok diyede duyurmuş pes.Yani önceki telini de biz almıştık başka telefon isteyince eşim benden habersiz almış ben facede gördüm kız tsk ederken sordum söyledi kızdım bnde bana fesatsin ne var bunda gibi şeyler söyledi dün dediğini söyledim yigeninin şimdi hiç karismiyorum. Ne yaparsa kiymeti bilinmiyor zaten KV geldi dün bilgisayarı yokmuş eşime bilgisayar al yazik diyor. Bizim durumumuz çok iyi sanki biz almiyoruz. Yarın vicdan yaptırıp onuda aldiracaklar eminim. Ben birsey desem yine fesat bencil olacagim
Ben onları sevmiyormusum içim kötüyüm 11 yasindaki kızı kıskanıyor musum ne varmış bnde yigenine hediye alamayacamiymis. Bilgisayarda söyleye söyleye aldiracaklar eminim sürekli bizden onlara birsey yapmamız istiyorlar gorumcemlerin durumu bizden iyi karı koca çalışıyorlarfesatlıkla ne alakası varmış bunun?haklısın tabiki.kvden iyi yüzsüzmüş bilgisayarı yok diyede duyurmuş pes.
Aslinda enteresan olan 1q yasinda ki bir cocugun ikinci telefonu olmus olmasi konunuzda size hakverdimYani önceki telini de biz almıştık başka telefon isteyince eşim benden habersiz almış ben facede gördüm kız tsk ederken sordum söyledi kızdım bnde bana fesatsin ne var bunda gibi şeyler söyledi dün dediğini söyledim yigeninin şimdi hiç karismiyorum. Ne yaparsa kiymeti bilinmiyor zaten KV geldi dün bilgisayarı yokmuş eşime bilgisayar al yazik diyor. Bizim durumumuz çok iyi sanki biz almiyoruz. Yarın vicdan yaptırıp onuda aldiracaklar eminim. Ben birsey desem yine fesat bencil olacagim
hediyeyi geçiyor artık bu durum sömürmek olmuş.görümcenle kocasıda utanmıyor onada şaşırdım.onlar diyordur git dayından iste diye.11 yaşındaki bi çocuk ailesinden bağımsız karar veremezki.Ben onları sevmiyormusum içim kötüyüm 11 yasindaki kızı kıskanıyor musum ne varmış bnde yigenine hediye alamayacamiymis. Bilgisayarda söyleye söyleye aldiracaklar eminim sürekli bizden onlara birsey yapmamız istiyorlar gorumcemlerin durumu bizden iyi karı koca çalışıyorlar
hediyeyi geçiyor artık bu durum sömürmek olmuş.görümcenle kocasıda utanmıyor onada şaşırdım.onlar diyordur git dayından iste diye.11 yaşındaki bi çocuk ailesinden bağımsız karar veremezki.
Alıştım artık keşke tek sorun bu olsa inanın susarim ne alıyorsa alsın derim ama birikince sorunlar altından kalkilamayacak bir hal alıyor. İnanın kendimi bırakın çocuğuma şampuan almak için ben 1 ay beklediğimi biliyorum haliyle insanın zorunda gidiyor bize gelince sorumluluk ortadan kalkiyorAslinda enteresan olan 1q yasinda ki bir cocugun ikinci telefonu olmus olmasi konunuzda size hakverdim
Cok sinur bozucu bir durum isiniz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?