görümcenin telefonu

değil mi ama? böyle bir tesadüf olmaz. kız abisinden tel istiyor. abi olmaz senin telin var ne yapacaksın diyor ve bir kaç gün sonra o tel kırılıyor. abinin mazereti ortadan kalkmış oluyor. bak sen şu işe

Abi, ailesinin yetemediği durumlarda devreye girendir.
O nasıl bir anne baba ki, kendi vazifelerini unutmuşcasına evli hem de bir sürü sorumluluğu olan oğullarının 2 kuruş parasına göz dikiyor.
İnanılır gibi değil gerçekten.
Telefonu bozulsun ya da bozulmasın hiç fark etmez, ihtiyacı varsa girsin part time bir işe çalışsın.
Ya da ailesinden alsın. Hani onu doğurup büyüten insanlardan. O bile olur.
Pişkinliğin had safhası...

Bazı yorumlar hoş değil, lütfen karşımızdakileri rencide etmeden yazalım ve site kurallarına uyalım.

ben delirirdim heralde...

senin sorunun belli ya herkezin konusuna demorolize edicek yorumlar yapmak
abininde cok umrundaydın :))

nasılmıs yüklenmek nasılda kacıysoun hahah:))

Canım seni çok iyi anlıyorum benm eşimde 11 yasindaki yigenine telefon aldı 1 milyarlık telefonu taksitle alınca oldu biz bir buçuk milyar ödeme. Ne gerek var küçücük kız dedim bana kötü kalpli fesat muamelesi yapti. 11 yaşındaki kıza düşün çok istedi diye. Kızın dokunmatik telefonu vardı ama Son modellerden değildi beğenmiyordu. Daha alalı 5 ay oldu. Kız diyor ki ben bu telefonu sevmiyorum babama söyleyeyim bana doğum günümde yeni telefon alsın yoksa eve almayacağım onu. Sok oldum eşime söyledim şaka yapıyorsun diyor bana.

Bana nedense hic ama hic gario gelmedi kardesidir alir
Ben boyle bir durumda asla bubsekilde tepki vermezdim kardeslik baglarinin pamuk ipligine bagli oldugu bi devirde aksine hosuma giden brir davranis olur
Bu arada basa gelmeden anlamazsiniz demeyen bizimde yasadigimiz durumlar bunlar ben aksine desteklemisimdir almasini
Esin kazaniyor almis bence bu kadar sıkmayin

11 yas icinde simariklik olmus

bir de her ay maaşın bir kısmı direk onlara gidiyor. yani her ay destek de oluyoruz.
eee peki esine desen ki bıktım senin ailenden ya ailen ya ben desen ne yapar bide kaynanan ve kaynatanla bunu kavgasını yapsan yanı esinle bunu yuzunden aran bozulsa hatta bıraz aılenın yanına gıtsen belkı kaynanan degısır ıstemezler evlılıgınız bozulmasın dıye olabılırmı acaba

iyide o zaman sizin kayınpederdede is yok oglunu sey gibi nasıl evde tutar bekar kaynından bahsediyroum bence sacmalık sen ne bıcım aıleye düsmüssün valla bu kadar neden sabırlsın anlamadım esını sevıyosun ama o seni senın kadar sevse aılesıne degıl sana destek olur daha evınız bıle yok yazık gunah sende hemen esını eve soksaka yap 20 yıl vadelı kredı
kaynananande bızden bısey beklemeyın artık de

11 yas icinde simariklik olmus
Yani önceki telini de biz almıştık başka telefon isteyince eşim benden habersiz almış ben facede gördüm kız tsk ederken sordum söyledi kızdım bnde bana fesatsin ne var bunda gibi şeyler söyledi dün dediğini söyledim yigeninin şimdi hiç karismiyorum. Ne yaparsa kiymeti bilinmiyor zaten KV geldi dün bilgisayarı yokmuş eşime bilgisayar al yazik diyor. Bizim durumumuz çok iyi sanki biz almiyoruz. Yarın vicdan yaptırıp onuda aldiracaklar eminim. Ben birsey desem yine fesat bencil olacagim

fesatlıkla ne alakası varmış bunun?haklısın tabiki.kvden iyi yüzsüzmüş bilgisayarı yok diyede duyurmuş pes.

Boyle birseyi ben asla kabul etmezdim! Arada sirada para veririm kardeslerime ama esimin haberi olur. Ama boyle buyuk miktarda paralari acil olmadigi surece ne veririm nede vermesini kabul ederim!

fesatlıkla ne alakası varmış bunun?haklısın tabiki.kvden iyi yüzsüzmüş bilgisayarı yok diyede duyurmuş pes.
Ben onları sevmiyormusum içim kötüyüm 11 yasindaki kızı kıskanıyor musum ne varmış bnde yigenine hediye alamayacamiymis. Bilgisayarda söyleye söyleye aldiracaklar eminim sürekli bizden onlara birsey yapmamız istiyorlar gorumcemlerin durumu bizden iyi karı koca çalışıyorlar

Aslinda enteresan olan 1q yasinda ki bir cocugun ikinci telefonu olmus olmasi konunuzda size hakverdim
Cok sinur bozucu bir durum isiniz zor

hediyeyi geçiyor artık bu durum sömürmek olmuş.görümcenle kocasıda utanmıyor onada şaşırdım.onlar diyordur git dayından iste diye.11 yaşındaki bi çocuk ailesinden bağımsız karar veremezki.

hediyeyi geçiyor artık bu durum sömürmek olmuş.görümcenle kocasıda utanmıyor onada şaşırdım.onlar diyordur git dayından iste diye.11 yaşındaki bi çocuk ailesinden bağımsız karar veremezki.

Ne utanmasi gorumcemler bize geldiğinde benm makyaj malzemelerimi parfümlerimi bile alıyor çantasına atıyor biraz kullanayim getiririm diye bir de utanmadan kardeşimin parası kardeşim aldı sonuçta dediğini bile duydum

Aslinda enteresan olan 1q yasinda ki bir cocugun ikinci telefonu olmus olmasi konunuzda size hakverdim
Cok sinur bozucu bir durum isiniz zor
Alıştım artık keşke tek sorun bu olsa inanın susarim ne alıyorsa alsın derim ama birikince sorunlar altından kalkilamayacak bir hal alıyor. İnanın kendimi bırakın çocuğuma şampuan almak için ben 1 ay beklediğimi biliyorum haliyle insanın zorunda gidiyor bize gelince sorumluluk ortadan kalkiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…