görümcenin telefonu

hayır değilim =) olaylara mantıklı yaklaşmaya çalışan, kendi parasını kazanan bir kadınım sadece.
kendi paranı kazanman insanları aşağılama hakkını sana vermez. hayatta kimin başına ne geleceği de belli olmaz. çok uçmamak lazım.

Benim abim de ablama bin küsürlük tel almıştı. Allahtan yengem bi şey dememişti. Abimin maaşı da normal bir maaş.
Benim oğlum olsa kardeşine hediye alsın isterim ama tabiki evine de kısmasın.
Ne bileyim ya kardeşlik böyle bir şey işte.....

Her ay bir masraf çıkar. Hiçbir ihtiyacını erteleme, çocuğun için harcarken kısma, nasıl olsa sana vermezse ailesine veriyormuş, ailesine vereceğine sen harca
Erkeğe tutumlu kadın yaramıyor, yetmedi yetişmedi diye o düşünsün...

Bir de benim anlamadığım "kardeşi tabii alacak" diyenler, neden hep erkek kardeşler kız kardeşlere bir şeyler alıyor hiç düşündüler mi acaba? Tam tersi neden pek olmuyor?
Yani durumu iyidir alır o ayrı bir şey ama böyle tek maaşlı bir durumda olan hiçbir kadın kalkıp da erkek kardeşine/abisine telefn almaz, zaten abi de bunu istemez...

eğer benim mesajıma ithafen yazdıysanız, ben karısı çalışmayan beyler har vurup harman savursun tarzında bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. elbette ki aile bütçesi ortaktır, harcamalar beraber dikkat edilerek yapılmalıdır. ama ne yazık ki eve para getiren kişi erkek olunca, konu da kendi ailesinden birinin bir harcaması olunca eşinin kalkıp da senin bu parayı vermeni istemiyorum demeye pek de hakkı olmadığını düşünüyorum. uyarabilir, bak biz sıkıntıya giriyoruz tarzında konuşabilir. ama bu noktada dinleyip dinlememek kocasına kalmış. belli ki kız kardeşine düşkün, eli açık. bence asıl soru şurda sorulmalı, gerektiği zaman bu eş karısının ailesinden birine de yardım edecek mi? eğer tek taraflı, sadece erkeğin ailesine yönelik harcamalar varsa bu noktada durulmalı. ama yok eşinin ailesine de gönlü zengin bir biçimde yardım ediyorsa kalkıp da burda adamı suçlamamak gerek. aksine gönlü bol biri demektir. he aile bütçesi eşinin gönlü kadar zengin değilse o zaman gene aynı noktaya dönüyoruz, kadın da çalışmalı. günümüz şartlarında eğer erkek zengin değilse, bu elzem.

milletin konusuyla dalga geçen insana böyle görümse müstehak
eğer senin seviyende biri olsaydım sana asılan adamlara kuyruk salladığını ima edebilirdim ama etmiyorum. çünkü biliyorum ki senin gibi boş beleş insanlarla uğraşmaya değmez. görümceme kurban ol. konumdan defol![/QUOTE]

kendi paranı kazanman insanları aşağılama hakkını sana vermez. hayatta kimin başına ne geleceği de belli olmaz. çok uçmamak lazım.

kimseyi aşağılamıyorum. yazdıklarımda kimseyi rencide edici bir şey yok. ama eğer kendi paranı kazanamamak sana rencide edici geliyorsa iş aramaya başlamalısın bir an önce bence.

yok ya bazı erkeklere tutumluluk yaramıyor. dediğin gibi bir yerden kısınca bir yerden elinden çıkıveriyor. sanırım en iyisi kendime bir hesap açıp her ay bir miktar oraya atmak.

Evli ve çocuklu olmasa abisidir tabi ki alacak derdim ama ilk önce kendi çocuğu ve eşine dört dörtlük bakmalı ki sıra kardeşine gelsin.

kaderse şanslısın ,biz eşimin abisinin kırıklarıyla harcadığı paralar yüzünden evine icra gelmesin diye 51.000 lira ödemiştik ..Alsın şimdi hayrını görsün ,kokuşmuş ailesinin salak

etmemişlerdir in

[/QUOTE]

çelişkilisin be beybisi
artık görümcen çatır çatır kullanırken karşında telefonu sende karınsızlıgından kuru

Ya nasıl da birbirinizi kırıcı şeyler söylüyorsunuz.
Ayrıca konu sahibi demekki birikmişiniz var ki adam trink 800 lira hesaba gönderiyor.
Kıt kanaat geçiniyoruz demeyin lütfen.
Ayrıca adam çalışıyor kendi parasından kardeşine bir telefon almış çok mu????

çelişkilisin be beybisi
artık görümcen çatır çatır kullanırken karşında telefonu sende karınsızlıgından kuru [/QUOTE]
sanırım senin gibilerle akraba olmadığım için şükretmeliyim. para geri gelir de edep terbiye aileden gelir. sonradan yerine konulmuyor.
anlaşılan ben seni şutlamak zorunda kalıcam

suc sendeeeee neden kendinden kisiyorsun?????? ona inat sende git herseyin pahalisini al pahali yerlerde takil para olmayinca kocan bakalim alabiliyormu. Benim esim asla almaz kizkardeslerine pahali seyler parada vermez cünkü benim karsi oldugumu bilir üstelik görümcen 21 yasinda yüzsüz sey gitsin calissin!! kocandada kabahat var ama sendede var bugün telefon aldiysa esin yarin o kizin istedigi yüzügüde alir cünkü onun düsüncesi zaten istedigimi aldirabiliyorumdur eminim

çelişkilisin be beybisi
artık görümcen çatır çatır kullanırken karşında telefonu sende karınsızlıgından kuru
sanırım senin gibilerle akraba olmadığım için şükretmeliyim. para geri gelir de edep terbiye aileden gelir. sonradan yerine konulmuyor.
anlaşılan ben seni şutlamak zorunda kalıcam [/QUOTE]

pardon nasıl ? argo kelimeler kullanırsanız o tarz bişey yaptrcam bende size .

konuyu baştan sona okursanız sorunun telefon olmadığını anlarsınız.
adam çalışıyor ama her ay zaten ailesine para gönderiyor. bayramlıklarına kadar alıyor. bu kadarı lükse giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…