- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
kendi paranı kazanman insanları aşağılama hakkını sana vermez. hayatta kimin başına ne geleceği de belli olmaz. çok uçmamak lazım.hayır değilim =) olaylara mantıklı yaklaşmaya çalışan, kendi parasını kazanan bir kadınım sadece.
kardeşe alınan hediye için demiyorum ama sen çalışmıyorsun eşinin parası karışmaya hakkın yok nasıl bir mantıktır çözemiyorum.onlar bir aile olmuş artık, gelir gider ortak hesaplanıyor ne demek onun maaşı,sana ne? aile olmak ne demek acaba?
ben çalışıyorum eşim de çalışıyor her ay ortak harcıyoruz paramızı.çalışmayan kadınlar ölsün o zaman,eşleri har vurup harman savursun oh ne ala.
eğer senin seviyende biri olsaydım sana asılan adamlara kuyruk salladığını ima edebilirdim ama etmiyorum. çünkü biliyorum ki senin gibi boş beleş insanlarla uğraşmaya değmez. görümceme kurban ol. konumdan defol![/QUOTE]milletin konusuyla dalga geçen insana böyle görümse müstehak
kendi paranı kazanman insanları aşağılama hakkını sana vermez. hayatta kimin başına ne geleceği de belli olmaz. çok uçmamak lazım.
yok ya bazı erkeklere tutumluluk yaramıyor. dediğin gibi bir yerden kısınca bir yerden elinden çıkıveriyor. sanırım en iyisi kendime bir hesap açıp her ay bir miktar oraya atmak.Her ay bir masraf çıkar. Hiçbir ihtiyacını erteleme, çocuğun için harcarken kısma, nasıl olsa sana vermezse ailesine veriyormuş, ailesine vereceğine sen harca
Erkeğe tutumlu kadın yaramıyor, yetmedi yetişmedi diye o düşünsün...,
ama ama benimde eski telime yigenim oyuncak attı ekrani çatlamıştı.
ve erkek kardeşim yeni telimi aldı.ha ben alma falan dedim ama aldı.ne yalan söyleyim eski telim baya eskiydi.yenisine pek sevinmiştim
gelinimiz de ne kadar mahcup oldun alıcak tabi kardeşi degilmisin dediydi.
acaba arkamdan kendi araların da sorun ettiler mi
bu geldi şimdi aklıma
eşin mi ailesi mi?kaderse şanslısın ,biz eşimin abisinin kırıklarıyla harcadığı paralar yüzünden evine icra gelmesin diye 51.000 lira ödemiştik ..Alsın şimdi hayrını görsün ,kokuşmuş ailesinin salak
[/QUOTE]eğer senin seviyende biri olsaydım sana asılan adamlara kuyruk salladığını ima edebilirdim ama etmiyorum. çünkü biliyorum ki senin gibi boş beleş insanlarla uğraşmaya değmez. görümceme kurban ol. konumdan defol!
eşin mi ailesi mi?
sanırım senin gibilerle akraba olmadığım için şükretmeliyim. para geri gelir de edep terbiye aileden gelir. sonradan yerine konulmuyor.çelişkilisin be beybisi
artık görümcen çatır çatır kullanırken karşında telefonu sende karınsızlıgından kuru
konuyu baştan sona okursanız sorunun telefon olmadığını anlarsınız.Ya nasıl da birbirinizi kırıcı şeyler söylüyorsunuz.
Ayrıca konu sahibi demekki birikmişiniz var ki adam trink 800 lira hesaba gönderiyor.
Kıt kanaat geçiniyoruz demeyin lütfen.
Ayrıca adam çalışıyor kendi parasından kardeşine bir telefon almış çok mu????
ne demek istesin? gitsin calissin allah allah sanki 10 yasinda isteyemez abisi evli ailesi var gitsin anasindan babasindan istesineğer durumunuz varsa istesin, abisi değil mi sonuçta? hem siz çalışıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?