Görümceniz sizi yok sayıp, küçük kızınızla bağ kurmaya çalışsa naparsınız?

Erkek aileleri genelde böyle sanırım
Çocuk onların,biz sadece taşımadan,bakımından sorumluyuz!
Ben müsaitsem görebilir ,asla yollamam ,gelsin evde sevsin sevcekse.

Ben bir sorun görmüyorum ortada. Görümce seni sevmek zorunda degil sirf abisi ile evlendin diye. Yildizlariniz barismadi fakat yigenini seviyor. Ondan dolayi hep abisine soruyor. Bence görümce ile mesafeli ol. Laf sokuyorsa yerine göre cevap var yada duymazliktan gel. Herseyi esine sikayet etme, kardesine karsi doldurma. Ve kizini daima halasi ile görüstür. Sonucta kizina zarar vermiyor. Sirf egondan dolayi kizin halasindan mahrum kalmasin.

Kv'de evine gittiginde en fazla napiyorsun, nasilsin sohbeti yap oldu bitti. Sende ne ara ne sor görümceyi. Önemli olan esin ile mutlu ve huzurlu olman. Cocugun ne kadar güzel seviliyor. Birak iste görümceyi, suyu buyu. Bazen politik olacaksin ve görmeyeceksin, duymayacaksin baze seyleri.

Yuregimi hoplattin resmen damdan
Umarim yanmamistir cocuk dogru diyorsun aslinda bazen boyle gorulmez kazalar bile olabiliyorken hic cocugu olmayan birine cocuk emanet etmek riskli olabilir

Evet ya bence de 10 yas kucuk gorumce laf sokarsa soksun kendi kendine. Ben de olsam ilgilenmem,duymam. Hic bir akrabaligim yok ama cocugun akrabasi iste,onlar gorusmek zorunda.

Daha bebekken bakmaları için kv yada bakıcılara bırakabiliyoruz ama. Eş ailesine ziyaret olunca mı gönderilmemeli, anlayamadım da pardon.

Ama cocuga babaane kotulemek bu. Yapmayin ya yazik. 3 yasindayken onun beynine daha guzel seyler kodlanmali. Siz ne yasarsaniz yasayin. Cocugun haberi olmamali

Evet ya bence de 10 yas kucuk gorumce laf sokarsa soksun kendi kendine. Ben de olsam ilgilenmem,duymam. Hic bir akrabaligim yok ama cocugun akrabasi iste,onlar gorusmek zorunda.

Benimde görümcem ile pek aram yok. Olsun genc sonucta diye birsey demedim. Zaten ben ancak ayda bir, iki defa gidiyorum yanlarina. Hos bir iki sohbet, güler yüz gösteriyorum (ki karakterim böyle zaten) yeter. Benim kirmizi cizgim hakaretler ve evliligime karismalar. Bunlar yok ise, benim icin problem yok..

Burdada "cocugu asla gösterme" yorumlara sok oldum. Kadinin cocuga zarari yok birseyi yok. Sirf egodan dolayi bir cocugu halasindan mahrum birakmak,.. Yani ilk önce o cocuk icin iyi degil. Kimse onu düsünmüyor.

Ayni zamanda bir Hala olarak kismen söylediklerinize hak veriyorum. Artik onu zerre sevmesemde kizimin halasiyla iliskisini kesme hakkini görmüyorum kendimde. Onunda hala olarak yigeninin üzerinde hakki var süphesiz ama bu sekilde olmasını dogru bulmuyorum.

Bir defa abi yenge gelinde yigenimi seveyim desin, benide saysin, sonra 3 kere gene yalniz görüssün yigeniyle ona da lafim yok. Ama sürekli bu sekilde olunca üstelik anneden izin alma geregi bile duymadan, bana Saygisizlik oluyor artik.

Bende esime artik veto koydum. Cocugum bensiz oraya gitmeyecek artik dedim. Gelir bizde sever yada bizi de cagirir o ayri dedim.

Maalesef esimle büyük kavgalarimizin sebebi genelde Görümcem oluyor cünki beni anlamamasina inanmamasina ve beni tutmamasina cok icerliyorum.

Ama sunuda anliyorum artik, esime bunlari anlatmak faydasiz cünki inanmak istemiyor birkere.

Bana da ilginc geldi,neden cocugu gorusturmesin yani. Ustelik kendisinin bile bir sorunu yok gorumceyle. Ufak tefek laf sokmalar bilmemne yuzunden insan ilisigini kesmiyor,cocugunki neden kesilsin?

Problem olmasa da ben göndermezdim tek başına. Ortalık sapık dolu. Ayrıca bezli değil mi kim değiştiriyor altını ?

Bunun dışında mesafeli olun geçin sizde.

halasına gitmesiyle sapık ne alaka ?
çıldırdınız mı ?
altı bezli olsa ne olcak halası değiştirir .

ay ne kötüsünüz yaaaaaaaaa

Bana da ilginc geldi,neden cocugu gorusturmesin yani. Ustelik kendisinin bile bir sorunu yok gorumceyle. Ufak tefek laf sokmalar bilmemne yuzunden insan ilisigini kesmiyor,cocugunki neden kesilsin?

Ayni sey bir erkek baldizi icin yapsa yaygara koparilir. Kimse "evet ben cocugumu artik kiz kardesime göstermiyorum, cünkü esime laf atti" demez. Dememeli zaten.

Daha bebekken bakmaları için kv yada bakıcılara bırakabiliyoruz ama. Eş ailesine ziyaret olunca mı gönderilmemeli, anlayamadım da pardon.

Bakıcımın çocuğu vardı ve benim için önemli bir kriterdi ayrıca çocuk kendi evindeydi evin düzeni güvenliği de çocuğa göreydi

Büyükannelerin bakımına zaten hep karşı oldum

Eş ailesi yahut kendi ailem fark etmez

2 yaşındaki çocuk annesiz babasız bana göre bir yere bırakılmaz

Bir de zorunluluk yok yani doktora gidiyorum bıraktım, işe gidiyorum bıraktım değil ki bu sevsin diye bırakacağız

Sevecek olan gelir evinde sever çocuğu

Şahsen kedimi de sevsin diye kimseye göndermem

Görümceniz sizi sevmiyor olabilir ama yegenini eviyor demek ki.

Ben farklı şehirde yaşayan kayınvalidemi kızım ne zaman isterse arıyorum hatta soruyorum bugün de konuşmak ister misin diye çünkü sık görmüyor ama telefonla da olsa konuşsun aralarında bir bağ olsun istiyorum , kayınvalidemi de çok sevmem her aradığımda bende konuşmuş oluyorum..

Çocuklar bize ait değil sadece, halası,babaannesi, dedesi onlarla olan ilişkileri de önemli. Ayrıca sizinle ciddi saygısızlık boyutunda bir sorunu da yokmuş, halasına gitmesinde hic problem yok bence.

Sizden10 yaş küçükmüş lafının altında mı kalıyorsunuz, az çok söyleyeceklerini tahmin edersiniz siz de ona laf söyleyin karşılığında. Kırılacakmış darılacakmış umurunuzda olmasın şaka yaptım dersiniz, sen bana hep yapıyorsun ben darılıyor muyum dersiniz eğer olay çıkarırsa. Diğer konu bence normal yani yeğeni ile vakit geçirmek isteyebilir eşim de bazen görümceme götürür oğlumu ben işimi yaparım. Ama gezmeye götürecekse ve sizi değil eşinizi arıyorsa göndermeyin, siz çıkın evde bulamasın ya da a keşke beni arasaydın banyo yaptırdım dışarı çıkamaz diyin.

Görümce sizi sevmek ve sizinle vakit geçirmek zorunda değil ama yok saymak gibi bir lüksü de yok. O çocuk abisinin olduğu kadar sizin de. Görüşmek istediğinde sizden de izin almalı bana göre. Sürekli abisinden o izni alıyorsa, sizin de izin vermeme hakkınız var o zaman. Halayla yeğenin görüştürülmemesini doğru bulmuyorum ama eşinizin halanın ayarlarını bir düzeltmesi lazım. Benimle selamı sabahı olmayan bir insanın yanına çocuğumu bırakmak istemem açıkçası. Onun yanındayken bir şey olur, merak ederim, bir şey söylemem gerekir, en azından bir alo diyecek kadar iletişim olmalı. Ve ayrıca aranızdaki bu kopukluk çocuğa da er geç yansıyacak. Eşinizin bunu idrak etmesi gerekiyor.

Ama cocuga babaane kotulemek bu. Yapmayin ya yazik. 3 yasindayken onun beynine daha guzel seyler kodlanmali. Siz ne yasarsaniz yasayin. Cocugun haberi olmamali

Bir de iyi bir şey gibi yazmış. Resmen kendi cevap veremiyor çocuğu kullanıyor. Yanında babaanneyi, halayı kötüle kötüle sonra da "ayyy çocuğum hissliiii ayolll" diye utanan emojiler bas. Komedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…